| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | English RoseMotorhead |
||||
| DjVaids | Another BeerUgly Kid Joe |
||||
| Alvydas1 | FragmentationThreshold |
||||
| Sahja | BailamosEnrique Iglesias |
||||
| 4Blackberry | Hey BulldogThe Beatles |
Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką
Arba labai keistas netyčiukas.
2012 m. liepos 8 d. 09:14:21
O lia, lia! Koookia daina! Visai aklas buvau, kad laikiau ja daina apie įžymiąją Juditą, nužudžiusią Holoferną. Dabar, kuomet ji papuolė į išrinktųjų tarpą, įdėmiau perskaičiau žodžius- jie skirti Maynardo motinai.
Mane tenkina tai, koks esu ir puikybė manoji su užkrauta našta netikintiesiems. Tu buvai man liudytoja, mano akimis ir įkalčiais, Judita Marija, besąlygiškoji.(eilutę iš dainos Wings part two). Ji turęjo du vardus: Judita ir Marija.
Ši daina yra ankstesnė už minėtąją ir joj M.Keenanas, matydamas 20 metų paralyžiuotą motiną nuolankiai pamaldžią net tokioje būsenoje, pratrūksta pykčiu, gal ne tiek pykčiu, kiek nuoskaudoa ir susierzinimu, kad už šią nelaimę ji ne tik kad nekaltina nei Dievo, nei Jėzaus, bet net neprašo maldose bent paaišinti jai, už ką jai tokia kančia, kuomet visą savo gyvenimą niekuo nenusižengė kataliko priedermei.