Viena mėgstamiausių mano atlikėjų Graži, turi gerą balsą, o ir jos dainos man patinka
is visu jos dainu butent sis yra banaliausias bet niekas nesako, jog tai yra blogai
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
Shakira patinka vien del to, kad tokio stiliaus dainu, kuriuo ji dainuoja europos rinkoj kaip ir nera, arba bent jau tokiu populiariu, labai smagu jos pasiklausyti, kai norisi banaliu tekstu apie meile...
Crawling rašė: Mane uzburia jos balsas...geras ir stiprus! Graziai juda scenoje ir seksuoaliai atrodo! O daina labiausiai patinka "Dia Especial'...
Tikrai nebloga daina, labai optimistiska
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. kovo 14 d. 16:15:51
2006 m. kovo 13 d. 18:10:26
anaiptol, manau, kad su naujausiais albumais jinai padare ir parode savo kuryba.
2006 m. kovo 11 d. 21:49:20
2006 m. kovo 11 d. 21:43:59
2006 m. kovo 10 d. 18:02:08
2006 m. kovo 8 d. 22:58:35
2006 m. kovo 5 d. 13:37:54
2006 m. vasario 27 d. 08:59:11
daina nereali
2006 m. vasario 24 d. 07:10:09
Tikrai, kad ne banalus tekstas
is visu jos dainu butent sis yra banaliausias
2006 m. vasario 23 d. 06:35:44
Tikrai, kad ne banalus tekstas
2006 m. vasario 21 d. 09:14:11
2006 m. vasario 5 d. 19:37:14
2006 m. vasario 5 d. 10:15:05
2006 m. sausio 31 d. 17:11:00
2006 m. sausio 30 d. 19:41:31
2006 m. sausio 20 d. 12:19:49
2006 m. sausio 19 d. 16:15:59
man tai ji ziauriai nepatinka kaskokia eiline popsiste
pritariu..jaj geraiu pilwo soki tik sokt..nieko gero nemoka
2006 m. sausio 19 d. 08:08:46
2006 m. sausio 18 d. 14:57:16
2006 m. sausio 18 d. 14:18:47
Mane uzburia jos balsas...geras ir stiprus! Graziai juda scenoje ir seksuoaliai atrodo! O daina labiausiai patinka "Dia Especial'...
Tikrai nebloga daina, labai optimistiska