Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
einaras13
2026 m. birželio 27 d. 21:19:46

Misfits turbūt neklausiau nuo 2012-ųjų metų, nors A Rock N Roll Fantasy per tą eilę metų išliko mano grotuvo rotacijoje. Nežinau, kaip nutiko, kad Low Budget išstūmė šį albumą į šoną, nes dabar paklausius jo atrodo, kad jis tikrai aukštesnės prabos nei Low Budget. Su Sleepwalker šiam momentui lyginimo nedarysiu, nes per menkai pastarąjį albumą atsimenu.

Vėlgi, šio albumo gėris slypi, kokios įvairiaspalvės dainos čia tupi. Lyginant su kiek archaiškesniais 7-ojo dešimtmečio ir 8-ojo dešimtmečio pradžios darbas, šios eros The Kinks į ausis krenta savo turtingesnėmis aranžuotėmis, kurios inkorporuoja gan įvairius elektrinės gitaros tonus, turi nemažai pianino ir sintezatorių partijų. Ir gal net dar stipriau nei anksčiau skambesys merkiamas į įvairių stilių mišrainę. 

Panašiai kaip su Lola dariau, suteikiu minimalias deskripcijas kiekvienai dainai, kad būtų aišku, kodėl šis albumas toks įvairus ir įdomus: Misfits (lengvo roko baladė, labai įdomus pasirinkimas albumo open'eriui), Hay Fever (funky rokenrolas su riebiais sintezais), Black Messiah (socialinis komentavimas regio stiliumi a la 10cc), A Rock N Roll Fantasy (epiška dramatiška baladė), In A Foreign Land (klasikinio roko infuzija), Permanent Waves (areniškas rokas, bet su įdomiais įtampą kuriančiais akordais ir su dideliais klavišais a la Styx stiliumi), Live Life (sunkaus roko bomba), Out Of The Wardrobe (lengva melancholija), Trust Your Heart (bliuzroko baladė Mountain / The Allman Brothers stiliumi, kuri Foghat'išku stiliumi sprogsta į rifų fiestą) ir Get Up (melodingas ir nuotaikingas mažoras). 

Ar bent viena iš šitų dainų yra silpna? Nepasakyčiau. Iš visų dainų mažiau vertinu tik Out Of The Wardrobe, gan nyki daina albumo kontekste, tačiau visa kita labai stipru. Mano favoritas išlieka A Rock N Roll Fantasy, tai tiesiog puikiai sukomponuota daina, viena kompoziciškai ir melodiškai turtingiausių 5 minučių trukmės dainų roko muzikoje. O ir teksto dichotomija įdomi tarp rokenrolo romantiškos idilės ir jo realybės (būnant rokeriu, tas muzikos industrijos pasaulis pasirodo labai įtemptas ir problematiškas bei verčiantis susimąstyti, kiek verta toliau eiti tokiu keliu). Nors aš nesu muzikantas, bet šitą dichotomiją kažkiek suprantu iš savo ir savo asmeninių gyvenimo pasirinkimų. Kiti du favoritai, kuriuos atsimenu įstringant ir tais gūdžiais 2012-aisiais, yra Get Up ir Permanent Waves. Nu negalima nemylėti to Get Up džiaugsmingumo ir pakilumo, daina, priverčianti mylėti gyvenimą. Permanent Waves kaip tik turi daugiau klampios, minorinės atmosferos, man patinka jos įmantroka melodija ir dideli klavišų garsai bei agresyvios boso atakos. Bet ir Live Life visiškas roko banger'is puikiai krenta man į ausis, ir Trust Your Heart baisiai įdomi daina, tokio hardcore bliuzo iš The Kinks nelabai tikėtumeis, bet tame ir yra visas šios grupės grožis ir diversiškumas – randa jie labai įdomių stilistinių sprendimų bene kiekviename albume.  

Albumas vertinu 10-uku. Jis ne toks stiprus kaip mano šiandien taip pat įvertintas Lola, bet nematau priežasties, kodėl aš turėčiau mažinti balą šitam albumui. Jis puikus ir pakelia pasitenkinimą gyvenimu jo klausant, ko dar reikia. 

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Very_crazy_enough Siouxsie & the Banshees Happy House
 Siouxsie & the Banshees
 It never rains
Alvydas1 Porcupine Tree Rats Return
 Porcupine Tree

Konditerijus Madonna La Isla Bonita
 Madonna
 https://www.youtube.com/watch?v=FRyiBRhi0l4
Sahja C.C. Catch Dancing In Shadows
 C.C. Catch

Šiuo metu vertiname

Saprophytes Saprophytes
6,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:50 - Very_crazy_enough
Ikelkite mano eilerasti apie joninex nes jei ikelsite tik per Mindaugo diena, jonas bus nebeaktualus.
22:01 - DjVaids
Norvegai startuoja be Haalando...
19:38 - Very_crazy_enough
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
18:24 - Very_crazy_enough
Mire Blood, Sweat, Tears
07:57 - Very_crazy_enough
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
16:31 - Very_crazy_enough
Rutone, oras irgi geras, ir vanduo. Ir visi tie nemokami dalykai kuriuos mums teikia vasara ir draugiskumas.
00:01 - DjVaids
Kanada vs Šveicarija 1:2
Kanadietis Paul įmušė, bet ne kapitonas, o kitas Paul pasirodęs po keitimo!
20:11 - Rutonė
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
20:08 - Very_crazy_enough
Nu nuejau duotu linku. Pamaciau daug muzikos, propagandos ir ivairiausiu dalyku.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4955
  Iš viso užsiregistravę: 73774
  Naujausias narys: Estella222
  Šiandien apsilankė: 303652