Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 789101112131415
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
MoHax
2004 m. gruodžio 30 d. 15:28:06
kur uzejo, ka tu kledi?
ir reike sakyti ne "tau uzejo", o kas pas tave uzejo (i svecius pvz)
:

2004 m. gruodžio 27 d. 10:44:49
SugarFreeKiss rašė:
Dead_soul,,,
o Tavo Mama spjove?...

buvo toks atvejis kaij ji ant manes supyko...........ir ji specialiaij vysur prikaijshiodavo mano ishvaijzda, gyvenimo buda............bet ash supratau jkiog pati pavedzhiau savo mama(nors ta ir nera angelelis.......blin bacho nuo bethoveno neatskirt.......taij ka ash zhynau.......bet chia ilga istorija)............atsiprashiau ir mes susitaijkeme.........ji pasake jiog stengias suprast mane tik del manes, nes jiai to nereijkia........ji nori kad man butu geraij, bet taij nelabaij gaunas...............dabar mes vel geraij sutariam...............

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
SugarFreeKiss
2004 m. gruodžio 27 d. 10:37:27
Dead_soul,,,
o Tavo Mama spjove?...

2004 m. gruodžio 27 d. 00:24:03
Radi rašė:
dead_soul>>>>> aciu uz visus patarimus

prashau, kad tik tau bent kuo pagelbetu..............

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Radi
2004 m. gruodžio 27 d. 00:22:09
dead_soul>>>>> aciu uz visus patarimus

Atsakyti
Dead_soul
2004 m. gruodžio 27 d. 00:02:07
Radi rašė:
Dead_soul rašė:
o ash ramios sielos zhmogus todel man tevaij ir nupirko........jie domisi mano stilium, gyvenimo supratimu...........supranta jiog shiuo momentu ash klaidzhiojiu savyje ir bandau ishreijksht kaijp sugebu.............jie net suprato kaij buvau pradejius dometis satanizmu..........todel savo tevaij skustis negaliu ir nezhadu priesh jiuos maijshtaut...........mano mama eme dometis visu tuo tuomet kai aptiko psichologes zhodzhius jiog savo vaijkuij nepadesi nesuprasdamas jio ir nesugilindamas i jio mintis, jiog nieku gyvu negali jio smerkt, nes jis uzhsidarys savyje ir geriau patylet kalbant apie tuos dalykus kuriu nesupranti, nes gali savaji vaijka izheijst..............kadangi jiai patinka kumet ash su ja kalbuos eme dometis dalykaijs kurie aktualus man, netgi bande klausyt metalo..........hi hi geras vaijzdas buvo..........

mano mama irgi panasiai.

dzhiaukis kol gali, nes patykek liabaij greijt vyskas gali pasikeijst..........mazhiausia klaijdele ir tavo mama nusispjiaus i vyska..............todel buk atsargi.........

Atsakyti
Radi
2004 m. gruodžio 26 d. 23:50:15
Dead_soul rašė:
o ash ramios sielos zhmogus todel man tevaij ir nupirko........jie domisi mano stilium, gyvenimo supratimu...........supranta jiog shiuo momentu ash klaidzhiojiu savyje ir bandau ishreijksht kaijp sugebu.............jie net suprato kaij buvau pradejius dometis satanizmu..........todel savo tevaij skustis negaliu ir nezhadu priesh jiuos maijshtaut...........mano mama eme dometis visu tuo tuomet kai aptiko psichologes zhodzhius jiog savo vaijkuij nepadesi nesuprasdamas jio ir nesugilindamas i jio mintis, jiog nieku gyvu negali jio smerkt, nes jis uzhsidarys savyje ir geriau patylet kalbant apie tuos dalykus kuriu nesupranti, nes gali savaji vaijka izheijst..............kadangi jiai patinka kumet ash su ja kalbuos eme dometis dalykaijs kurie aktualus man, netgi bande klausyt metalo..........hi hi geras vaijzdas buvo..........

mano mama irgi panasiai.

Atsakyti
BleckLight
2004 m. gruodžio 18 d. 22:53:15
kerzai pati geriausi avalyne kokia tik gali buti!!!!!!!!

2004 m. gruodžio 18 d. 16:08:11
man kerzai iš pradžių labai trynė.,ir pačią pirmą dieną kai juos nusipirkau,kojas maloniai traukė žemyn...bet po to uz kokios sav,viskas praėjo.

Atsakyti
Kvakva
2004 m. gruodžio 18 d. 15:34:56
pissed_bitch,
as jeigu ka turiu grynai fyfiskus batelius ir nesioju juos - kox man skirtumas kad ant manes kas nors pasako fyfa jei as pati zinau,kasd tokia esu?taip,tie bateliai tikrai FYFISKI pavasariniai,ir as JUOS NESIOJU nes man totaliai dzin.As fyfa dalinai net is charakterio - priklausau tai krizenanciu ir kazkokiu isivepusiu mergeliu 'kastai' taip kad man tikrai nera reikalo vaidint kieta su kerzais.Kerzai siaip skaitosi kieno - panku,metalistu,skinu batais..? As nei vienais nei antrais nei treciais but nenoriu.Neturiu zalio supratimo apie ju ideologijas ir man vistiek dzin - nesioju,nes Man Patinka.

Atsakyti
pissed_bitch
2004 m. gruodžio 18 d. 15:28:18
kvakva, tu nenesioji aukstakulniu,nors jie tau patinka, nes jie yra fyfu aprangos dalis.jei kerzai butu fyfu batai tu ju irgi nenesiotum, nes bijotum buti isvadinta fyfa, o kadangi fyfos dabar nemadingos...krc neverta diskutuoti sia tema, nes juk visi giliai sirdyje zinome kodel visi pasinese ant kerzu

Atsakyti
me_crazy_4_me
2004 m. gruodžio 18 d. 15:11:26
a man jie negrazhus ir nepatogus, ir dar sunkus kazhkokie.

2004 m. gruodžio 18 d. 14:50:49
Na kad populiarus kaip kazin kas tai niekas nepapriestaraus...Eini ir visi kerzovi (gal del to bent jau as bandau savo kerzus Iskirt is Minios ir puosiu ivairiasplaviais rasiteliais ir kitokiais shudeliais...) bet velgi - o man siaip fyfiski atributai,na tarkim jei kalba eina apie aukstakulnius,tai man jie grazus gink dieve nevisi,tie juodi su baltom jaustelem,ir siaip lakiniai visokiai su Europos aukscio kulnais, zodzu - puse yra tikrai tokiu,kurie man 'nesivirskina' bet visgi ir graziu aukstakulniu atrast galima (jei tik dar patogus butu..nors aisku vaiksciot su tokiais batukais taip sakant ismosktama...).Bet visgi noreciau pasakyt,kad nera Pilnai kazkokio irodymo,del ko tavo skonis tox ir tox (cia adresuoju pissed_bitch).Galima aiskint,kad man kerzai patogus,kad man jie grazus,bet manau,kad beprasmiska klaust KODEL jie man(tau,kazkam kitam,etc...) grazus.Cia tas patc kas klausti kodel tau neskanu tas ir tas (nes tiesiog neskanu) ,klaust kodel tau patinka tas ir anas (nes tiesiog patinka)... Taigi,irodyt tau niekas negali - pakeist poziuri gali tik pati,nors siaip manasis panasus,bet visgi tai Telieka Asmeniniu Poziuriu,bo paskui iseis kad Nuomone Prilyginama Neuzgincijamam Faktui...

Atsakyti
Prisionera
2004 m. gruodžio 18 d. 00:14:57
Sunkus batai.Nepavilkciau koju su jais.

2004 m. gruodžio 18 d. 00:05:23
pissed_bitch,,,
na jeigu man fyfiški aukštakulniai - smailiakulniai - 'ulniai - būtų išties gražu, aš manau juos nešiočiau ir man būtų nusispjaut, kas dar juos nešioja...
Bet realiai pagalvojus...tai taip niekada nebūtų.

2004 m. gruodžio 17 d. 20:37:43
kaip manot, o kodel kerzai tapo populiarus?? ogi del to, kad tokios kaip jus pradejo juos nesioti mwhahahaha

2004 m. gruodžio 17 d. 20:23:29
man atrodo, kad nesiojat kerzus, nes norit atrodyti kieti...jei kerzai butu kokiu fyfu, forsu ar siaip lopu batai, jus ju nenesiotumet, kad ir kokie jie butu grazus ir patogus!
irodykit man, kad nesiojat kerzus ne del kietumo.ir man nereikia tokiu paaiskinimu kaip "mane kerzai traukia kazkokia mistiska jega" is anksto dekoju

Atsakyti
Genius_loci
2004 m. gruodžio 17 d. 18:39:54
Nuostabūs batai, bet jau darosi perdėm populiarūs.

2004 m. gruodžio 17 d. 18:32:24
Jūs panagrinėkit kodėl nešiojate kerzus. Patirynėkit save ir atsakykite į klausimą "Kodėl aš nešioju kerzus, kodel jie man yra gražūs"

Atsakyti
Requim
2004 m. gruodžio 17 d. 18:19:49
man patinka...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja ERA Don't You Forget
 ERA

4Blackberry Deep Purple Arrogant Boy
 Deep Purple
 Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje!
Alvydas1 Act of Defiance Poison Dream
 Act of Defiance

Very_crazy_enough Cher All Or Nothing
 Cher
 80!
Konditerijus Shakira La Tortura
 Shakira

Šiuo metu vertiname

Kings of Convenience Kings of Convenience
6,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 808
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 107675