| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2004 m. gruodžio 30 d. 15:28:06
ir reike sakyti ne "tau uzejo", o kas pas tave uzejo (i svecius pvz)
:
2004 m. gruodžio 27 d. 10:44:49
Dead_soul,,,
o Tavo Mama spjove?...
buvo toks atvejis kaij ji ant manes supyko...........ir ji specialiaij vysur prikaijshiodavo mano ishvaijzda, gyvenimo buda............bet ash supratau jkiog pati pavedzhiau savo mama(nors ta ir nera angelelis.......blin bacho nuo bethoveno neatskirt.......taij ka ash zhynau.......bet chia ilga istorija)............atsiprashiau ir mes susitaijkeme.........ji pasake jiog stengias suprast mane tik del manes, nes jiai to nereijkia........ji nori kad man butu geraij, bet taij nelabaij gaunas...............dabar mes vel geraij sutariam...............
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2004 m. gruodžio 27 d. 10:37:27
o Tavo Mama spjove?...
2004 m. gruodžio 27 d. 00:24:03
dead_soul>>>>> aciu uz visus patarimus
prashau, kad tik tau bent kuo pagelbetu..............
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2004 m. gruodžio 27 d. 00:22:09
2004 m. gruodžio 27 d. 00:02:07
o ash ramios sielos zhmogus todel man tevaij ir nupirko........jie domisi mano stilium, gyvenimo supratimu...........supranta jiog shiuo momentu ash klaidzhiojiu savyje ir bandau ishreijksht kaijp sugebu.............jie net suprato kaij buvau pradejius dometis satanizmu..........todel savo tevaij skustis negaliu ir nezhadu priesh jiuos maijshtaut...........mano mama eme dometis visu tuo tuomet kai aptiko psichologes zhodzhius jiog savo vaijkuij nepadesi nesuprasdamas jio ir nesugilindamas i jio mintis, jiog nieku gyvu negali jio smerkt, nes jis uzhsidarys savyje ir geriau patylet kalbant apie tuos dalykus kuriu nesupranti, nes gali savaji vaijka izheijst..............kadangi jiai patinka kumet ash su ja kalbuos eme dometis dalykaijs kurie aktualus man, netgi bande klausyt metalo..........hi hi geras vaijzdas buvo..........
mano mama irgi panasiai.
dzhiaukis kol gali, nes patykek liabaij greijt vyskas gali pasikeijst..........mazhiausia klaijdele ir tavo mama nusispjiaus i vyska..............todel buk atsargi.........
2004 m. gruodžio 26 d. 23:50:15
o ash ramios sielos zhmogus todel man tevaij ir nupirko........jie domisi mano stilium, gyvenimo supratimu...........supranta jiog shiuo momentu ash klaidzhiojiu savyje ir bandau ishreijksht kaijp sugebu.............jie net suprato kaij buvau pradejius dometis satanizmu..........todel savo tevaij skustis negaliu ir nezhadu priesh jiuos maijshtaut...........mano mama eme dometis visu tuo tuomet kai aptiko psichologes zhodzhius jiog savo vaijkuij nepadesi nesuprasdamas jio ir nesugilindamas i jio mintis, jiog nieku gyvu negali jio smerkt, nes jis uzhsidarys savyje ir geriau patylet kalbant apie tuos dalykus kuriu nesupranti, nes gali savaji vaijka izheijst..............kadangi jiai patinka kumet ash su ja kalbuos eme dometis dalykaijs kurie aktualus man, netgi bande klausyt metalo..........hi hi geras vaijzdas buvo..........
mano mama irgi panasiai.
2004 m. gruodžio 18 d. 22:53:15
2004 m. gruodžio 18 d. 16:08:11
2004 m. gruodžio 18 d. 15:34:56
as jeigu ka turiu grynai fyfiskus batelius ir nesioju juos - kox man skirtumas kad ant manes kas nors pasako fyfa jei as pati zinau,kasd tokia esu?taip,tie bateliai tikrai FYFISKI pavasariniai,ir as JUOS NESIOJU nes man totaliai dzin.As fyfa dalinai net is charakterio - priklausau tai krizenanciu ir kazkokiu isivepusiu mergeliu 'kastai' taip kad man tikrai nera reikalo vaidint kieta su kerzais.Kerzai siaip skaitosi kieno - panku,metalistu,skinu batais..? As nei vienais nei antrais nei treciais but nenoriu.Neturiu zalio supratimo apie ju ideologijas ir man vistiek dzin - nesioju,nes Man Patinka.
2004 m. gruodžio 18 d. 15:28:18
2004 m. gruodžio 18 d. 15:11:26
2004 m. gruodžio 18 d. 14:50:49
2004 m. gruodžio 18 d. 00:14:57
2004 m. gruodžio 18 d. 00:05:23
na jeigu man fyfiški aukštakulniai - smailiakulniai - 'ulniai - būtų išties gražu, aš manau juos nešiočiau ir man būtų nusispjaut, kas dar juos nešioja...
Bet realiai pagalvojus...tai taip niekada nebūtų.
2004 m. gruodžio 17 d. 20:37:43
2004 m. gruodžio 17 d. 20:23:29
irodykit man, kad nesiojat kerzus ne del kietumo.ir man nereikia tokiu paaiskinimu kaip "mane kerzai traukia kazkokia mistiska jega"
2004 m. gruodžio 17 d. 18:39:54
2004 m. gruodžio 17 d. 18:32:24
2004 m. gruodžio 17 d. 18:19:49