Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 9101112131415
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Kvakva
2004 m. lapkričio 28 d. 17:25:52
heh,kad baltus raistelius skinai nesioja taj zinaw as Niu nes drauges visad ima sakyt,kad as skine del to,kad ant juodu kerzu turiu baltus raisteliokus... Bet as siajp todel nesioju nes is dalies man patinka paneigt tai,kad butinai turi but tam tikro stiliaus kad galetum taip ar anaip nesiot koki rubeli..pvz as ne skine bet balti raistukai,as ne panke ir ne metaliste ir ne gote ir ne dar kazink kas - bet kerzai,ir tajp toliaw ir panasiaj...o kajp tik ant kitu kerzu raudoni raisteliaj - nu as ne uz kara...tikrai ne uz...as pries kara..bet niu dzin,kad raudoni reiskia kad as uz kara taj jauciu kad nedaug kas zino taj kol nesuzinos panesiosiu

Atsakyti
pissed_bitch
2004 m. lapkričio 28 d. 16:04:29
baltus raistelius nesioja skinai [bent jau mano kaime...], o raudoni raisteliai reiskia, kad zmogas uz kara [jus man tokios karingos neatrodot...]krc...tik neuzmuskit manes...

Atsakyti
SugarFreeKiss
2004 m. lapkričio 28 d. 15:46:52
Dr_CooliZ,,,
man irgi taip buvo. Grande siaubingai. Bet uzsispyriau ir keleta dienu vaikshciojau sukandus dantis.: ) ir praejo! dabar labai patogu.: )
pissed_bitch,,,
tarkim...Apshviesk.

2004 m. lapkričio 28 d. 12:54:01
Oj Kerzai geri batai : D Patogus ir saugus, tik ziema nelabai : D Bet siaip faini pas mane jie juodi tik raisteliai geltoni : D nesiderina, bet man nerūpi : D

2004 m. lapkričio 27 d. 16:00:13
jus tikriausiai nezinot, kad batraisciu spalvos ant kerzu kazka reiskia...?

Atsakyti
SugarFreeKiss
2004 m. lapkričio 27 d. 15:37:22
Kvakva,,,
kaip shauniai - tashkuoti kerzai!; ) jei ne paslaptis, kur juos pirkai? Nes kai ash ieshkojau, tai buvo tik juodi + aptrinti ivairiom spalvom.; ) o taip noreciau taskuotu...
Ir dar del batraishciu - ash nerandu RAUDONU batraishciu savo mieste! skamba idiotishkai, bet taip yra! niekaip nerandu ilgu, spalvotu batraishciu...geriausias variantas, kuri buvau aptikus - kazkokios morku sulciu, maishytu su pienu, spalvos batraishciai...

2004 m. lapkričio 27 d. 14:29:37
Niu as pirkau kerzus Vilniuj Basanviciaus gatvej esancioj parduotuvej...
Mano teveliai tokiam mano norui nesipriesino (cia buvo pernai) - as norejau ir kaip jie gali mane priverst nesiot tokius batus kokiu as nenoriu nesiot?Tik pernai wa vienintele mamos salyga buvo,kad kerzai turi but su kailiuku.Na ka gi - noaras yra - ir suradau juodus paprastus su kailiuku,kaina palyginus netokia jau ir didele.Po to mama pati sugalvojo,kad man reikia ir rudeniu - pavasrainiu batu,su kuriais per balas labai saugu butu vaiksciot - abi pagalvojom apie kerzus..Taigi dabar mano spintoj dvi poros kerzu - vieni juodi,kiti taskuoti...Tik raistelius keiciu - man labai patinka kaj buna pvz prie juodu kerzu - balti rasiteliai,o prie taskuotu - raudoni...
O del mados,kietumo ir pan. - niekad negalvojau,kad atrodau su kerzais madingai - tiesa,pastaruoju metu tokiu kerzu nesiotoju 'metalistais' save vadinanciu yra daug,bet man net iki tokiu padielkininku stiliaus toli...Metaliste niekad nesvajojau but...Ir kieta nesijauciu su tokiais batais...Nes siaip ne nuo batu,odos spalvos ir is viso - ne is isvaizdos ir aprangos kriteriju isplaukia tas kietumas.

Atsakyti
Saulute
2004 m. lapkričio 27 d. 13:56:38
kerzu?ziurint kokiam mieste? vln-gariunauose ,kareviams ir civiliam (pardoj)o ir seip kitose pardose

2004 m. lapkričio 27 d. 13:51:45
su kerzais per balas be jokių problemų

2004 m. lapkričio 26 d. 22:20:53
frog rašė:
as neturiu kerzu... kokybiski kerzai man atrodo graziai, bet net nenutuokiu, kur tokius gaut... pernai "danijoj" (kaip bebutu keista...) buvo grazuciai kerzovi batai, bet brangoki, tai nenusipirkau... debile.. dabar taip gailiuos...

jauciu ten ne kerzai,nes as juos maciau gal...negali parasyt kaip jie atrode?

Atsakyti
uzkasta_negyva
2004 m. lapkričio 26 d. 15:31:07
LadyLove rašė:
man tai tevai neleidzia pirkti kerzu...

xe xe.. o mano mama manęs vis klausinėja, kur rast kerzus, nes ji mano, kad man jų reikia.. aš, žinoma, sutinku..

2004 m. lapkričio 26 d. 15:19:20
Aš pati už savo pinigus nuėjau ir nusipirkau.Žiauriai trynė kairę koją, tačiau įsigudrinau įkišt batan tam tikrą medžiagos skiautę ir dabar puikiai nešioju.Nuostabūs batai.

2004 m. lapkričio 26 d. 12:29:31
as neturiu kerzu... kokybiski kerzai man atrodo graziai, bet net nenutuokiu, kur tokius gaut... pernai "danijoj" (kaip bebutu keista...) buvo grazuciai kerzovi batai, bet brangoki, tai nenusipirkau... debile.. dabar taip gailiuos...

2004 m. lapkričio 25 d. 23:57:08
kiek zinau, is tikros odos pagaminti tik tikri kareiviski kerzai - o visokie steelai - is kazkokio pakaitalo ar pan.
as tarkime nesioju kerzus ne todel, kad noriu atrodyt kieta ar pan, tiesiog man grazu patogu plius as labai daug vaikstau stovyklauju etc, tai tokius a la sportbatukus ir kokiu "zygio batu" sunesioju per 2-3 menesius, o va kerzus sutrint ne taip lengva...
mano tevai i mano "durniavimus" reaguoja net labai teigiamai: elgiuosi visiskai taip pat, kaip paauglysteje elgesi mano motina ir tevas - visokios krikscioniskos organizacijos, stovyklos, net maikona su kaukole beveik toki pati kaip tevas kazkada (nu ne visai kai buvo mano metu, biski veliau) nesiojo turiu...

2004 m. lapkričio 25 d. 23:18:44
Dead_soul rašė:
mano pagaminti ish pastipusiu zhiurkiu...........kadangi jioms kunas nebereijkalingas negaijla gi paaukot shkurele.........

is kur zinai?ant etiketes parasyta?

Atsakyti
SugarFreeKiss
2004 m. lapkričio 25 d. 22:33:46
Kerzai...gerai, grazu, turiu, tik trina...bet ash kenciu ir vaikshtau...ir tikiuos, kad kada nors nustos.; )
O kas del Tevu - tai kaip jie gali neleisti? Juk tai tik batai, be to, patogus per visokias pliurzes klampoti, (gali bandyti taip paveikti savo tevus, t.y. ne apie kerzu grozi shneket, bet patoguma; )), ne taip, kaip kokie gyvybei pavojingi aukshtakulniai...
Mano Mamai tai pvz. mano kerzai labai patinka...Kai vienu metu jie man grande ir ash del to labai parinausi, ji net sake, kad jei man ju nereikia, ji pati su jais vaikshcios...vat teip va.: ) myliu savo mama.

2004 m. lapkričio 25 d. 21:35:25
mano pagaminti ish pastipusiu zhiurkiu...........kadangi jioms kunas nebereijkalingas negaijla gi paaukot shkurele.........

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
pissed_bitch
2004 m. lapkričio 25 d. 21:10:44
is naturalios

Atsakyti
ShadowOfDeath
2004 m. lapkričio 25 d. 21:08:11
pissed_bitch rašė:
nenesiokit kerzu!!!jie is naturalios odos!!!ir vien del to, kad kazkas uzsimane buti madingas, turi zuti mielas gyvunelis!!!!!!!!

Mano ne is grynos odos is pakaitalo gal........ bent jau tikiuosi,kad ne

2004 m. lapkričio 25 d. 21:04:39
nenesiokit kerzu!!!jie is naturalios odos!!!ir vien del to, kad kazkas uzsimane buti madingas, turi zuti mielas gyvunelis!!!!!!!!

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 9101112131415
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja ERA Don't You Forget
 ERA

4Blackberry Deep Purple Arrogant Boy
 Deep Purple
 Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje!
Alvydas1 Act of Defiance Poison Dream
 Act of Defiance

Very_crazy_enough Cher All Or Nothing
 Cher
 80!
Konditerijus Shakira La Tortura
 Shakira

Šiuo metu vertiname

Kings of Convenience Kings of Convenience
6,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 808
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 107675