| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2004 m. lapkričio 28 d. 17:25:52
2004 m. lapkričio 28 d. 16:04:29
2004 m. lapkričio 28 d. 15:46:52
man irgi taip buvo. Grande siaubingai. Bet uzsispyriau ir keleta dienu vaikshciojau sukandus dantis.: ) ir praejo! dabar labai patogu.: )
pissed_bitch,,,
tarkim...Apshviesk.
2004 m. lapkričio 28 d. 12:54:01
2004 m. lapkričio 27 d. 16:00:13
2004 m. lapkričio 27 d. 15:37:22
kaip shauniai - tashkuoti kerzai!; ) jei ne paslaptis, kur juos pirkai? Nes kai ash ieshkojau, tai buvo tik juodi + aptrinti ivairiom spalvom.; ) o taip noreciau taskuotu...
Ir dar del batraishciu - ash nerandu RAUDONU batraishciu savo mieste!
2004 m. lapkričio 27 d. 14:29:37
Mano teveliai tokiam mano norui nesipriesino (cia buvo pernai) - as norejau ir kaip jie gali mane priverst nesiot tokius batus kokiu as nenoriu nesiot?Tik pernai wa vienintele mamos salyga buvo,kad kerzai turi but su kailiuku.Na ka gi - noaras yra - ir suradau juodus paprastus su kailiuku,kaina palyginus netokia jau ir didele.Po to mama pati sugalvojo,kad man reikia ir rudeniu - pavasrainiu batu,su kuriais per balas labai saugu butu vaiksciot - abi pagalvojom apie kerzus..Taigi dabar mano spintoj dvi poros kerzu - vieni juodi,kiti taskuoti...Tik raistelius keiciu - man labai patinka kaj buna pvz prie juodu kerzu - balti rasiteliai,o prie taskuotu - raudoni...
O del mados,kietumo ir pan. - niekad negalvojau,kad atrodau su kerzais madingai - tiesa,pastaruoju metu tokiu kerzu nesiotoju 'metalistais' save vadinanciu yra daug,bet man net iki tokiu padielkininku stiliaus toli...Metaliste niekad nesvajojau but...Ir kieta nesijauciu su tokiais batais...Nes siaip ne nuo batu,odos spalvos ir is viso - ne is isvaizdos ir aprangos kriteriju isplaukia tas kietumas.
2004 m. lapkričio 27 d. 13:56:38
2004 m. lapkričio 27 d. 13:51:45
2004 m. lapkričio 26 d. 22:20:53
as neturiu kerzu...
jauciu ten ne kerzai,nes as juos maciau gal...negali parasyt kaip jie atrode?
2004 m. lapkričio 26 d. 15:31:07
man tai tevai neleidzia pirkti kerzu...
xe xe.. o mano mama manęs vis klausinėja, kur rast kerzus, nes ji mano, kad man jų reikia.. aš, žinoma, sutinku..
2004 m. lapkričio 26 d. 15:19:20
2004 m. lapkričio 26 d. 12:29:31
2004 m. lapkričio 25 d. 23:57:08
as tarkime nesioju kerzus ne todel, kad noriu atrodyt kieta ar pan, tiesiog man grazu patogu plius as labai daug vaikstau stovyklauju etc, tai tokius a la sportbatukus ir kokiu "zygio batu" sunesioju per 2-3 menesius, o va kerzus sutrint ne taip lengva...
mano tevai i mano "durniavimus" reaguoja net labai teigiamai: elgiuosi visiskai taip pat, kaip paauglysteje elgesi mano motina ir tevas - visokios krikscioniskos organizacijos, stovyklos, net maikona su kaukole beveik toki pati kaip tevas kazkada (nu ne visai kai buvo mano metu, biski veliau) nesiojo turiu...
2004 m. lapkričio 25 d. 23:18:44
mano pagaminti ish pastipusiu zhiurkiu...........kadangi jioms kunas nebereijkalingas negaijla gi paaukot shkurele.........
is kur zinai?ant etiketes parasyta?
2004 m. lapkričio 25 d. 22:33:46
O kas del Tevu - tai kaip jie gali neleisti? Juk tai tik batai, be to, patogus per visokias pliurzes klampoti, (gali bandyti taip paveikti savo tevus, t.y. ne apie kerzu grozi shneket, bet patoguma; )), ne taip, kaip kokie gyvybei pavojingi aukshtakulniai...
Mano Mamai tai pvz. mano kerzai labai patinka...Kai vienu metu jie man grande ir ash del to labai parinausi, ji net sake, kad jei man ju nereikia, ji pati su jais vaikshcios...vat teip va.: ) myliu savo mama.
2004 m. lapkričio 25 d. 21:35:25
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2004 m. lapkričio 25 d. 21:10:44
2004 m. lapkričio 25 d. 21:08:11
nenesiokit kerzu!!!jie is naturalios odos!!!ir vien del to, kad kazkas uzsimane buti madingas, turi zuti mielas gyvunelis!!!!!!!!
Mano ne is grynos odos is pakaitalo
2004 m. lapkričio 25 d. 21:04:39