| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2006 m. balandžio 13 d. 22:10:34
O jau man kazkaip per gerkle lenda. Jau vos ne kas antras paauglys juos turi. Cia tipo mada?
O taip, mada. Čia kaip praeitais metais buvo inkarai, tai db ir kerzai.
Aš niekada neturėjau ir nenorėjau, nenoriu.
Pastebėjau. Kažkada norėjau. Dar antai mano komentaras yra. Bet kažkaip noras praėjo, pamačius kaip daug kas juos turi. fu
Gal ir Tu vienu metu buvai mados patraukta. O aš pavyzdžiui, tai ko noriu, stengiuosi pasiekti. Ir kad ir tos mados, tai tik mada. Jinai tiesiog greitai praeina. Ir jei iš tiesų jų nesivaikai, tai tu ir toliau nešiosi avalynę, kad ir niekas aplink jos nenešios.
2006 m. balandžio 13 d. 21:58:12
O jau man kazkaip per gerkle lenda. Jau vos ne kas antras paauglys juos turi. Cia tipo mada?
Pastebėjau. Kažkada norėjau. Dar antai mano komentaras yra. Bet kažkaip noras praėjo, pamačius kaip daug kas juos turi. fu
2006 m. balandžio 13 d. 21:54:41
2006 m. balandžio 13 d. 21:30:50
2006 m. balandžio 13 d. 21:25:31
2006 m. balandžio 13 d. 21:08:50
2006 m. balandžio 13 d. 20:53:13
2006 m. vasario 1 d. 19:28:36
2006 m. sausio 21 d. 13:12:09
2006 m. sausio 17 d. 17:02:10
karzai is tikruju yra velniskai nepatogu. savus pirkau pries kokius pora metu ir nesiojau tik 2 metus. daugiau neistveriau
ziauriai nepatogu,tarkim, persirenginet pries/po fizinio pamoku...lieki paskutinis ir varstai varstai suknistus raistelius 15 minuciu
gerai butu kerrzai su uztrauktukais, bet prarstu visa savo kerzine estetika
taip kad ju atsisakiau. nusibodo. gal-isaugau.
mokintis rištis batus reikia ne po fizinio lavinimo pamoku. savus susivarstau per minutę, kartais dvi. išmokau penkerių ar tai šešerių...ir nematau jokiu problemų
2006 m. sausio 8 d. 15:43:05
2006 m. sausio 8 d. 14:28:35
ziauriai nepatogu,tarkim, persirenginet pries/po fizinio pamoku...lieki paskutinis ir varstai varstai suknistus raistelius 15 minuciu
gerai butu kerrzai su uztrauktukais, bet prarstu visa savo kerzine estetika
taip kad ju atsisakiau. nusibodo. gal-isaugau.
2006 m. sausio 8 d. 14:17:57
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2006 m. sausio 7 d. 10:38:36
joa ice_dream > pritariu, bet galima labai lengvai pasakyti ar zmogus kerzus devi del mados ar ne..
žinok,aš jau nebeatskiriu.ar tai tie žmonės, kurie juos dėvi prie paprastų džinsų, ar tie kurie apsikarsto grandinėm tiek, kad jau nebepaeina?
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. sausio 7 d. 10:30:00
2006 m. sausio 7 d. 10:25:51
todėl kad tai tapo labai nuvalkiota ir madinga
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. sausio 7 d. 10:12:39
nenorėk.
galiu paklaust kodel?....;>
2006 m. sausio 7 d. 10:08:24
2006 m. sausio 7 d. 10:06:42
2006 m. sausio 7 d. 09:21:15