ewana_ joa i padus prilenda visokio "turto" jau kol iskrapstai ...
ai tai vat pas tave su kailiu tai del to ir silta. bet su tokiais tai ciuju vasara nepavaiksciosi
Na žinai pirkau žieminius kerzus, su kailiu viduj, tai man tikrai nešalta Vienintelis kerzų minusas, na bet labiau prikolas, kad į jų padą prilenda visokių akmenų, mokykloj rašalo kapsulių ir šiaip visokio įdomaus mėšlo Bet tai klasiokai išima viską
ewana_ is pirmo zmogaus pirma kart girdziu kad su jais nesalta siabas as tai koju nejauciu kai su kerzais ziema vaiksta.. nors cia gal del to kad mano visi skyleti ir dar per padus sniega semiu .. nors.. kai dar gero buvo vistiek koju pirstu nejausdavau..ir siaip kai visa diena lauke praleidi tai grizus namo i kerzus net nesinori ziureti .. ;/
Geri batai. Su jais nešalta, patogūs, tik kad sunkoki mano, ir plius dar visokio briedo į padus prilenda. Bet žiemai tai jie pats tas. O jų nusipirkt galima Grinders parduotuvėje, daugiau info https://www.grinders.lt
Beje, man nelabai patinka tas žaidimas - skirtsymas žmones į kažkokius stilius. Čia ne turgus, kainos prie kiekvienos rūšies nepriklijuosi, kaip bebūtų, mes pagaminti individualūs, kad ir kaip tai nuvalkiotai beskambėtų.
2005 m. gruodžio 15 d. 20:31:06
aj visai noreciau dabar parduot juos.. man jie visai netinka. nzn kodel mamai pavyko ikalbeti juos nusipirkti.. netinka man jie. gal norit pirkt. visai nauji.
shwarus, nori pasakyti tu tiki visom šitom nesąmonės? čia esa toks kaip po prikolas :}~ o ką reiškia balti raiščiai?O geltoni?O žali ką? Pasitelk fantaziją ir sugalvok... ; )
pissed_bitch rašė: baltus raistelius nesioja skinai [bent jau mano kaime...], o raudoni raisteliai reiskia, kad zmogas uz kara [jus man tokios karingos neatrodot...]krc...tik neuzmuskit manes...
ei tagi raudoni raisteliai kerzuose reiskia anti-fa! ar ne ?
is wiso jai skinas nesioja raudonus raistelius tai reiskia kad jis ju nusipelne,o tai reiskia kad jis praliejo krauja,bet buna isimciu siaip raudoni karas,ziaurumas balti rasizmas
lacunacoil, tu smarkiai perdedi dėl Kauno... Kiek vaikštau dabar po kauno senamiestį, ar laisvės alėją, labai ertai kas kimba... Yra tik atitinkami rajonai Kaune. Kaip pvž: Vilijampolė(Slabotkė). O kaip tik neseniai su enigmatic kalbėjom, jog Kaune labai pakilo tolerancijos lygis. Tiesą pasakius ženkliai pakilo. palyginus kas buvo prie porą metų...
O kerzai.. dabar labai dažnai matomi.
o maniškiai ramiais au guli spintoj :}
shuda ten ishgalvota vaziavau su mama autostrada ir jei neklystu statoilas ten buvo ties kaunu ir buvo apie6 h ryto...gerai tu ziuri i visus miestus vienodai bet tu nesugebi priimt zmoniu tarkim su kerzais nes pas tave mastymas ribotas ir nepriima naujoviu tavo manymu kerzai tik i kariuomene taigi beviltiska cia su tavim
Ne tik, visos pasiūlytos dainos buvo melancholiškos. Išskyrus Sahjos. Nežinau ar Sahja yra siūlęs kada melancholišką dainą. Arba jei ji galėtų tokia būti, vis tiek skamba pakiliai.
Obtest? Po daug metų? Aš juos pernai Kilkim Žaibu mačiau ir net aprašiau kažkur čia music'e. Mane tas koncertas labiau dėl Juodvarnio domino, bet Juodvarnį mačiau prieš pusmetį gal, tai susilaikiau.
2005 m. gruodžio 26 d. 09:19:18
ooo jus pamatytumet maniskius tai apsikakotumet is pavydo
jau daug kas ir apsikakojo
2005 m. gruodžio 26 d. 09:16:54
2005 m. gruodžio 26 d. 08:40:23
ai tai vat pas tave su kailiu tai del to ir silta. bet su tokiais tai ciuju vasara nepavaiksciosi
2005 m. gruodžio 26 d. 08:35:40
2005 m. gruodžio 26 d. 07:55:19
2005 m. gruodžio 26 d. 07:49:51
2005 m. gruodžio 17 d. 18:08:02
2005 m. gruodžio 17 d. 17:55:55
Gražu tai gražu.Tada nešiok. Ir taik tik avalynė. Proto galvoje ji nepadvigubina.
Beje, man nelabai patinka tas žaidimas - skirtsymas žmones į kažkokius stilius. Čia ne turgus, kainos prie kiekvienos rūšies nepriklijuosi, kaip bebūtų, mes pagaminti individualūs, kad ir kaip tai nuvalkiotai beskambėtų.
2005 m. gruodžio 17 d. 16:35:21
2005 m. gruodžio 15 d. 20:31:06
2005 m. gruodžio 3 d. 21:08:41
2005 m. gruodžio 1 d. 18:15:09
2005 m. gruodžio 1 d. 18:11:20
2005 m. gruodžio 1 d. 18:08:29
2005 m. gruodžio 1 d. 17:59:35
2005 m. gruodžio 1 d. 17:56:34
baltus raistelius nesioja skinai [bent jau mano kaime...], o raudoni raisteliai reiskia, kad zmogas uz kara [jus man tokios karingos neatrodot...]krc...tik neuzmuskit manes...
ei tagi raudoni raisteliai kerzuose reiskia anti-fa! ar ne ?
is wiso jai skinas nesioja raudonus raistelius tai reiskia kad jis ju nusipelne,o tai reiskia kad jis praliejo krauja,bet buna isimciu siaip raudoni karas,ziaurumas balti rasizmas
2005 m. gruodžio 1 d. 17:55:32
O kerzai.. dabar labai dažnai matomi.
o maniškiai ramiais au guli spintoj :}
2005 m. lapkričio 27 d. 10:23:50
2005 m. lapkričio 27 d. 10:13:01
2005 m. lapkričio 27 d. 10:11:22