Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789101112 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
timberleikas-gaidys
2005 m. lapkričio 27 d. 09:56:13
lacunacoil, apgailetinas , neveltui turbut nemegsta Kauno, tikiuosi gerai gavai i galva Kaune, ane? As nei is tolo nepanasus i forsa, nes trreningus nesioju tik sportuodamas, o ne vaikstau po gatve, nes nesuprantu is kur tokie bukaprociai privede mano pasakyma, kad negrazu po miesta vaiksciot su kerzais, tai tipo reik rengtis treningais, kazkoks be logikaos tu padaras. del forsu ju yra bet, tai ne joks stilius, o gatves chuliganai jaunimas-paaugliai nuo 14 iki kokiu 19 metu. Kaune ju daug, Siauliuose irgi, del Klaipedos nieko negaliu pasakyt, nes enai ten buvau. Bet cia ne Kauno kalte, o policijos, kad jie nevarzomi gatvese apiplesineja. Ir va taip yra labai kvaila nemegt Kauno del visokiu padugniu, as gyvenu kaune, bet normaliai ziuriu tiek i Vilniu tiek ir i kitus miestus, ne taip kaip jus.
o tavo lucanacoil paskutine isgalvota istorija apie kazkokius besikabinejancius aceit is kauno su "mAtociklais" is vis darzelio lygio vaiko nerisli fantazijos stokos pasekme, galejai labaisuia pasistengt istorija sugalvot.

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. lapkričio 27 d. 08:39:08
hole rašė:
enigmatic rašė:
hole rašė:
lacunacoil rašė:
t.gaidy-as jau beveik 100procentu duodu kad tu esi forsas...tu tikras kaunietis...muzhike tu paskutinis ....dar kart parodo kad lietuvos kaunas atsilikeliu mestas nesugeba priimt visokiu zmoniu...bet ne treningai valdo(taikoma daugumai bet ne visiems kaunieciams)

izvalgumas simtaprocentinis

uztenkamai daznai bunu kaune ir treningai TIKRAI sviecia.kazkoks urmo bazes kultas ar dar kas...
be to, faktai kalba patys uz save: mano drauge mokesi paie metus kaune konservatorijoj, o po to tiek pat laiko Vilniuj. Vilniuj forsai neprikibo ne karto, o Kaune net kelis kartus-ir vienasyk-vos pavyko sveika kaili isnest..hmm... sutapimai?
Kalbat kaip tikros turndros gyvenime kaune nebuve.Nehiperbolizuokite ir neperdėkite.Forsų procentas gal ir didesnis,bet anaiptol nėra gerokai didesnis nei kur kitur.

uztenkamai daznai bunu kaune ir treningai TIKRAI sviecia.kazkoks urmo bazes kultas ar dar kas...
be to, faktai kalba patys uz save: mano drauge mokesi paie metus kaune konservatorijoj, o po to tiek pat laiko Vilniuj. Vilniuj forsai neprikibo ne karto, o Kaune net kelis kartus-ir vienasyk-vos pavyko sveika kaili isnest..hmm... sutapimai?

as vaziavau is klp i vilniu ir buvom sustoje keliose kolonkese ir niekur nieko nebuvo bet ites kaunu kazkokie su matociklu atvare rekavo akbinejosi prie zmoniu jau ejo prie musu bet spejom nuvaziuot...

2005 m. lapkričio 27 d. 08:18:07
kerzai graziai atrodo, jei su apranga suderinta buna

2005 m. lapkričio 27 d. 07:50:07
grazus dalykas tie kerzai o del forsu kaune,tai ka zn.arba apsipratau,arba lacunacoil,tu bisky perdedi

Atsakyti
-Kulka-
2005 m. lapkričio 27 d. 07:29:16
lacunacoil rašė:
taip bet tuos batus nenesios forsai ir panasiai...vis tieek juos nesioja tam tikro poziurio zmones...as nesioju del savo klausomos muzikos kas nors dar del ko nors

įdomiai pasakyta, įdomiai. niekada nebūčiau pagalvojus, kad žmogus batus perkasi dėl klausomos muzikos. aš tai juos perkuosi dėl patogumo. nes mano klausomai muzikai jokios naudos iš mano batų, kurie, tiesa, mane jau pykina. taip taip, kerzai yra mėšlo gabalas. ir ne, aš ne forsas ir ne fyfa.

2005 m. lapkričio 27 d. 00:20:41
enigmatic rašė:
hole rašė:
lacunacoil rašė:
t.gaidy-as jau beveik 100procentu duodu kad tu esi forsas...tu tikras kaunietis...muzhike tu paskutinis ....dar kart parodo kad lietuvos kaunas atsilikeliu mestas nesugeba priimt visokiu zmoniu...bet ne treningai valdo(taikoma daugumai bet ne visiems kaunieciams)

Kalbat kaip tikros turndros gyvenime kaune nebuve.Nehiperbolizuokite ir neperdėkite.Forsų procentas gal ir didesnis,bet anaiptol nėra gerokai didesnis nei kur kitur.

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. lapkričio 26 d. 21:43:28
taip bet tuos batus nenesios forsai ir panasiai...vis tieek juos nesioja tam tikro poziurio zmones...as nesioju del savo klausomos muzikos kas nors dar del ko nors

2005 m. lapkričio 26 d. 21:24:45
gi parasyta ne visiem kaunieciam...nzn kiek teko susidurt ar matyt zmoniu is kauno dazniausiai ju kulturos lygis ne pats auksciausias

2005 m. lapkričio 26 d. 20:39:35
hole rašė:
lacunacoil rašė:

2005 m. lapkričio 26 d. 14:18:17
lacunacoil rašė:

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. lapkričio 26 d. 14:15:32

2005 m. lapkričio 26 d. 14:14:48
The_Wicked_One rašė:
hole rašė:
The_Wicked_One rašė:
kerzai dabar paliko paprasti baatukai. [pries pora ar trejeta metu buvo "ohoho ,su kerzais, kazka jau reiskia" sdabar su kerzais vaiksto kas nori ir viskas. batai kaip batai. greit taps panasu i smailiukus ciut ne pagal populiaruma.

tik ne mano kaime

ir ne mano.

galeciau prisidet kad ir ne mano

2005 m. lapkričio 26 d. 14:12:49
kaip kazkam kedai ar kita sportine avalyne "ir po miesta-ir i mokykla" tinkam, taip kazkam ir kerzai

Atsakyti
timberleikas-gaidys
2005 m. lapkričio 26 d. 14:09:46
i zygius eit, po miskus lakstyt, po purvynus bruzgynus braidyt barutis tinka, bet ne po laisves aleja, ne po miesta, ne iseigine a mokykline tai avalyne tai tikrai.

Atsakyti
hole
2005 m. lapkričio 26 d. 14:07:02
timberleikas_gaidys>>> kam tavo nuomone yra skirti kerzai kuriu tiesiogine paskirtis pacio gamintojo yra ivardijama :" jaunimo laisvalaikio avalyne" ? kariam ar mentam?

Atsakyti
Punky_child
2005 m. lapkričio 26 d. 13:44:55
man taij ziauriai kerziaj praeina...

2005 m. lapkričio 26 d. 13:32:31
nneseniai nupirkau sau antra pora ir jau svajoju apie treciaja!

2005 m. lapkričio 26 d. 12:41:44
Noriu kerzų, man tai jie UNREAL... Ir spardytis su jais gerai

2005 m. lapkričio 26 d. 12:28:35
Rock_Boyz rašė:
wat kerzai tai nepatogus.

jei is patogumo puses ziurint tai patogiausei yra skeitsiuza ir timberlend batai.

panesiot reik kerzus bent pora savaiciu, kad jie patogiais pasidarytu. bet pasidaro. ir net labai

Atsakyti
Rock_Boyz (Užblokuotas)
2005 m. lapkričio 26 d. 12:23:03
wat kerzai tai nepatogus.

jei is patogumo puses ziurint tai patogiausei yra skeitsiuza ir timberlend batai.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja ERA Don't You Forget
 ERA

4Blackberry Deep Purple Arrogant Boy
 Deep Purple
 Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje!
Alvydas1 Act of Defiance Poison Dream
 Act of Defiance

Very_crazy_enough Cher All Or Nothing
 Cher
 80!
Konditerijus Shakira La Tortura
 Shakira

Šiuo metu vertiname

Kings of Convenience Kings of Convenience
6,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 808
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 107675