Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2012 m. birželio 13 d. 18:43:50
Lyg ir nieko įžeidžiančio ar provokuojančio neparašiau. Tad sorry, kad tave tai taip sujaudino :D
2012 m. birželio 13 d. 17:41:05
O kodėl tave taip jaudina?? Seniau neklausiau tiek daug thrash metal, todėl ir nepatiko, dabar daug klausau thrash ir jie man labai patinka. PROBLEM?
2012 m. birželio 13 d. 16:19:34
num klasika.ka chia bepasakysi
2012 m. birželio 13 d. 10:22:36
Įdomūs pasikeitimai. Nuo kategoriško "nepatinka man jie" iki "viena mėgstamiausių thrash'o grupių"
2010 m. sausio 1 d. 18:56:57
nepatinka man jie
gaila trint negalima komentaru, turbut seniau ne i ta tema parasiau, o jei rimtai tai jie viena mano megstamiausiu thrasho grupiu, pirmi 4 albumai turbut geriausi
2009 m. gegužės 11 d. 15:19:19
2008 m. spalio 12 d. 19:42:46
koia s*dina tema pvz... beveik visose kurios ne apie muzika
nu jei temos kaip pvz "reiketu apribot taokiu pardavinejima" ir panasiai, tai kaip nesikabinesi?... O prie zmogu as nesikabineju...
2008 m. spalio 12 d. 19:41:05
2008 m. spalio 12 d. 19:40:18
ko tu cia kabinejies, tau nera ka veikt blyn?
Oi, prasideda įžeidinėjimai
tu pats visada kabinejiesi.
2008 m. spalio 12 d. 19:26:16
tu pats visada kabinejiesi.
2008 m. spalio 12 d. 18:21:21
2008 m. spalio 12 d. 18:19:49
2008 m. spalio 12 d. 18:18:39
Tu nusišneki daugeliu atvejų. Aišku, dabar aš sulauksiu kokio pikto komentaro, kad ir pati nusišneku nę ką mažiau ir pan., bet vargu ar tamstos nuomonė man labai įdomi, tai rekuomenduoju net nepradėti dar vienos kvailos diskusijos apie nieką. Užteks to offtopic.
2008 m. spalio 12 d. 18:16:18
Šiap pastebėjau, kad visi šitie "a la metalistai" be "labai gera grupė", "zjbs grupė" ar "šūdas" daugiau nieko pasakyti nesugeba
Kalbant apie Testament žinoma labai geras, techniškas thrash'as. nepasakyčiau, kad esu didelė gerbėja, bet neretai pasiklausau. Kol kas mėgstamiausias albumas - "Practice What You Preach".
Tamsta pati kątik parašei kad Testament labai geras trashas ir koks mėgstamiausias albumas...Daugiau nieko...
Tai gal atskaityti visą paskaitą apie muzikinius ir vokalinius ypatumus, kompozicijas ir dainų struktūrą? Nežinau, ko dabar kimbi.
Nekimbu,tik man rodos,tu pati sau prieštarauji.Iš pradžių parašei,kad metalistaz nesugeba nieko pasakyt,be ''šudas'' arba ''zjb grupe'',o po to pati parašei ne ką geresnį komentarą apie Testament...Taigi vaigi...
2008 m. spalio 12 d. 18:13:21
2008 m. spalio 12 d. 18:10:03
2008 m. spalio 12 d. 17:55:12
ne vien apie tave. ir šiaip, aš neretai savo nuomone argumentuoju, ponaiti. taip kad nereikia nusisnekėti, gerai?
tai kad nelabai argumentuoji... ...ir kurioj as vietoj nusinekejau?..
2008 m. spalio 12 d. 17:54:15
Šiap pastebėjau, kad visi šitie "a la metalistai" be "labai gera grupė", "zjbs grupė" ar "šūdas" daugiau nieko pasakyti nesugeba
Kalbant apie Testament žinoma labai geras, techniškas thrash'as. nepasakyčiau, kad esu didelė gerbėja, bet neretai pasiklausau. Kol kas mėgstamiausias albumas - "Practice What You Preach".
Tamsta pati kątik parašei kad Testament labai geras trashas ir koks mėgstamiausias albumas...Daugiau nieko...
Tai gal atskaityti visą paskaitą apie muzikinius ir vokalinius ypatumus, kompozicijas ir dainų struktūrą? Nežinau, ko dabar kimbi.
2008 m. spalio 12 d. 17:50:08
2008 m. spalio 12 d. 17:49:39