man tai labai patiko... tox siltas... aisq gilesniu minciu nera, bet buvo keletas labai geru ir nenuvalkiotu bajeriu + ten vaidina vienas megstamiausiu mano aktoriu, tas kur apsiveme... (p.s. jis is american history x)
kazkada maciau si filma.. na ir ka galiu pasakyti, mano nuomone, tai dar vienas pavirsutinisko pobudzio filmas, kazkoks be rysio, su kvailais juokeliais.. anyway, as nesu tokiu holivudisku komediju megeja.. del to taip ir manau.. ^_-
Na man kaip pramoginis filmas tai tikrai patiko - juokeliai leksti tad nereik mastyt kad juos ikirstum,scenarijus labai paparstas todel smegenu vingiais nemarsiruoja,pagalvojimui vietu nera begalo daug, nors jei labai norime tai galim iskapstyt kiek banalias,bet visgi Teisingas Pasaulio Tiesas - Draugyste Nugali + Reikia Labai Noreti,Stengtis Ir Tiketi - tada svajone Issipildys... Buvo visai idomu, juolab kad berniokai simpatiski,ko dar daugiau reikia komerciniam pramoginiam filmui? Gale buvo ir meiles prisipazinimu - tiesiog Amerikietiska Svajone
Reziume - pramoginis filmas atsipalaidavimui - tikrai vykes
Ahaha.....Ziurejau ta filma gal koki 5 karta man jis patinka alpau juokais. Grazus tie vaikinukai! o ypac tas kur susiveme dico klube ir tas kur sunimis mechanikus usiunde Fainas filmas! man patiko kaip ant pacio gali KISS dainavo
grazus berniukai... lekshti juokeliai... kvailas scenarijus... ir kazkada buvus populiari grupe. ko daugiau reikia pasisekimui?!
tame filme daug kas mane erzina. juk galejo kazk ir idomesnio padaryt del 'legendos' [Kiss]. tikejausi kazko geresnio... tebunie komedija, bet bent jau su nenuvalkiotais bajeriais
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 27 d. 12:59:55
Esu ir anksciau macius ta filma,bet man jis ziauriai patinka...Pz uzjauciu ta Dzeremaju,zinau kaip jis jauciasi turedamas tokia motina...Mano nedaug kuo skiriasi nuo jo...Bet tai pac filmas cool...Nerealus toks.Ir jis turi paslepes minti,kad viska gali pasiekti jei tik labai nori...Jie ir pasieke.JIe taip ziauriai norejo i ta KISS koncerta kad pagaliau jame acidure
filma maciau gal jau 10 karta. nieko toks. tik labai graudi scena buvo, kai bilietus sudegino. ten biski baisu buvo ziuret. as pagalvojau, jeigu kas nors sudegintu bilietus i mano grandu konca, pakasciau vietoj arba gautu pats pasikasti. vat.
kas vakar mate sita filma rode per tv3,man tai jis labai patiko bet viso nemaciau nes uzmigau treciadieni kartos per tango tv 22:00val.ten rodoma apie keturis vaikinukus paauglius,kurie subure roko grupe ir beprotiskai zavisi sunkiojo roko muzikantais- KISS.tikrai labai geras siuzetas toliau rodo kaip vargseliai bando papulti i kiss koncerta ir jiem vis kas nors sutrukdo....noreciau suzinoti kokie jusu atsiliepimai apie ji?
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2005 m. balandžio 22 d. 14:15:19
2005 m. balandžio 22 d. 14:14:31
2004 m. gruodžio 3 d. 14:37:23
2004 m. gruodžio 3 d. 12:40:05
2004 m. gruodžio 3 d. 11:47:20
2004 m. gruodžio 2 d. 20:34:28
2004 m. lapkričio 27 d. 17:22:19
Reziume - pramoginis filmas atsipalaidavimui - tikrai vykes
2004 m. lapkričio 27 d. 17:03:44
2004 m. lapkričio 27 d. 13:12:05
2004 m. lapkričio 27 d. 13:08:48
tame filme daug kas mane erzina. juk galejo kazk ir idomesnio padaryt del 'legendos' [Kiss]. tikejausi kazko geresnio... tebunie komedija, bet bent jau su nenuvalkiotais bajeriais
2004 m. lapkričio 27 d. 12:59:55
2004 m. lapkričio 27 d. 12:44:34
2004 m. lapkričio 27 d. 12:41:57
2004 m. lapkričio 27 d. 10:44:41