Blackened rašė: S. Darko
Balandžio 28 dieną berods premjera. laabai laukiu. Mylimiausio filmo tęsinys, labai tikiuosi, kad nepasišiukšlins kūrėjai ir nesudribs gero filmo.
?
Jazas, o aš jau mačiau
As kaiptik ir isivaizdavau, kad toks filmas bus, patiko, vertinu mazdaug 9.5/10, niekad negalvojau, kad Damon'as, Hawlet'as ir kiti yra tokie ziaurus prikolistai, ant pacio galo vapse Albarn'as pavare ir siaip juokinga buvo kai jis ten intervew savo dave per telefona kazkur Amerikoj O kaip tau tas filmas?
SPECTER rašė: bet dragonball kas per sudas, blogiausias turbut apskritai mano matytas filmas (ziurejau kine filmuota bootlega). neikit ir neziurekit niekas, vienintelis dalykas risantis filmas su multiku tai vardai ir pavadinimai, visa kita ne i tema ir dar be to totalus slamstas. nei vieno gero dalyko negaliu apie si filma pasakyti[/quote
Blackened rašė: S. Darko
Balandžio 28 dieną berods premjera. laabai laukiu. Mylimiausio filmo tęsinys, labai tikiuosi, kad nepasišiukšlins kūrėjai ir nesudribs gero filmo.
bet dragonball kas per sudas, blogiausias turbut apskritai mano matytas filmas (ziurejau kine filmuota bootlega). neikit ir neziurekit niekas, vienintelis dalykas risantis filmas su multiku tai vardai ir pavadinimai, visa kita ne i tema ir dar be to totalus slamstas. nei vieno gero dalyko negaliu apie si filma pasakyti
2009 metu gruodzio menesi VISI kalbes tik apie vienas kino regini: "Avatar".
Filmu "Svetimi", Terminatorius 1,2", "Titanikas" rezisierius siuo filmu padarys revoliucija 3D kine - paminesite mano zodzius
dieve mano rasik ka tu nori negu man gaila, teisiog atrodo, kad pats nesuvoki kad cia apie kino naujenas snekama. tylosMinute butent ir pateike busimu primjeru sarasa.
istraukei is kazkur ta topa, tik tiek ir buvo idomu ar cia tavo asmeninis topas.
suprask, kas kinu domesi biski placiau, tai jiems nepaslapnis kad amerikoj europietisku filmu premjeros gali veluot pora metu...
na jeigu tave butent duomina ameriketiskos premjeros, tai nieko blogo.
ep rašė: kazkaip neaiskus man tas topas. cia tavo asmeninis topas?
iskarto krenta i aki tai kad cia yra filmu 2007/2008 metu (pvz Silent Light, Katyn, Taken...) t.y. neapsirercia lezuvis jas pavadint naujenomis.
ep, tas sarasas ne mano, bet tu zmoniu, kuriuos as skaitau tikrai kiekviena diena, kad padeciau sau susivokti, kokie nauji kino ir muzikos vejai atpucia kasdien ir kaip juos interpretuoja, paaiskina ir, zinoma, ivertina. Ne, kaip ir kiti kurie sioje temoje idejo savo sarasus, nesu tu filmu visu mates (kuriuos pasiseke matyti jau oficialiai musu salyje - pabraukiau)
O del metu - nesigincyju. ep, suvok, jog vienas dalykas, kada filmas pasirodo europoje, o kada amerikoje. kada jis pristatomas kinoteatruose, o kada atsiranda kaip DVD. o kada - tavo emuleje ar pnsh.
Visi čia prirašė milijoną filmų. nesuskirstyta nei pagal žanrą, nei pagal kitus kriterijus. Aš tai pateiksiu 2009-ų metų filmų topą (nuo geriausio - iki blogiausio, nu skaitykit, kad blogiausias gauna vos patenkinamą pažymį - 3uką, o geriauysias, pirmoje vietoje, gauna vos vos virš 7uko, nes dar bus deimančiukų per visus metus, tikiu, geresnių)
Sundanc'o ir Berlyno festivaliai įvyko sausį-vasarį.
Kanų įvyks Gegužę,
o Venecijos tik vasaros pabaigoje ~ kažkur ~ Rugpj. mėn.
Toronto, New Yorko: rudenį, Rugs.-Spal. mėn.
7.2 Carlos Reygadas: Silent Light
7.1 Peter Sova: Push
7.0 Henry Selick: Coraline
7.0 Barry Jenkins: Medicine for Melancholy
7.0 Milcho Manchevski: Shadows
6.5 Craig Baldwin: Mock Up on Mu
6.5 Doris Dorrie: Cherry Blossoms
6.5 Ole Bornedal: Just Another Love Story
6.5 Teresa Prata: Sleepwalking Land
6.5 Andrzej Wajda: Katyn
6.3 Rakeysh Omprakash Mehra: Delhi-6
6.2 Matteo Garrone: Gomorrah
6.0 James Gray: Two Lovers
6.0 Brillante Mendoza: Serbis
6.0 Nikhil Advani: Chandni Chowk to China
6.0 Olly Blackburn: Donkey Punch
6.0 Thor Freudenthal: Hotel for Dogs
6.0 Zoya Akhtar: Luck by Chance
6.0 Josh Fox: Memorial Day
6.0 Will Gluck: Fired Up
6.0 Edward Zwick: Defiance
5.5 Bill Duke: Not Easily Broken
5.5 Robert Celestino: Yonkers Joe
5.5 Kyle Newman: Fanboys 5.0 Gary Winick: Bride Wars
5.0 Ken Kwapis: He's Just Not That Into You
5.0 Tom Tykwer: The International
5.0 PJ Hogan: Confessions of a Shopaholic
5.0 Vicente Amorim: Good
4.5 David Goyer: The Unborn
4.0 Casper Andreas: Between Love & Goodbye
4.0 David Ondaatje: The Lodger
4.0 Emily Hubley: The Toe Tactic
4.0 George Tillman: Notorious
4.0 Georgiana Nestor: The Sublet
4.0 Guard Brothers: The Uninvited
4.0 Iain Softley: Inklet
4.0 Jonas Elmer: New In Town
4.0 Pierre Morel: Taken
4.0 Steve Carr: Paul Blart
4.0 Vadim Jean: The Color of Magic
4.0 Richard Ledes: The Caller
4.0 Marcus Nispel: Friday the 13th
4.0 Prachya Pinkaew: Chocolate
3.0 Harald Zwart: The Pink Panther 2
(apgailestauju, kad neversti pavadinimai, tik filmo ir režisieriaus paminėjimas)
Anikdotiskesnis sprendimas. Turbut vaziuosiu i Kauna pas Ms Tilifono fane kol neuzdegsiu jos licio bateriju (beje tiketina kad vilkiko vairuotojas uzdege vilkika nuo cigaretes) ciklas uzsidaro & atsidaro tada
Gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Panerių sen. Kuro g. 15, UAB „Toksika“ teritorijoje dega vilkikas, pakrautas ličio baterijomis ir akumuliatoriais. Galimas oro užterštumas.
Aš labai žiūriu. O, dabar iš Deftones - Ohms dainos profilio parekomendavo Queen - Lily of the Valley, kas yra mėgstamiausia mano gėlė. Nėra kuo skųstis.
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
2009 m. balandžio 23 d. 13:22:16
Los Abrazos rotos
P.Almodovar + P.Cruz = geras filmas
2009 m. balandžio 20 d. 16:22:55
2009 m. balandžio 20 d. 16:15:43
2009 m. balandžio 20 d. 16:10:10
2009 m. balandžio 20 d. 16:09:32
S. Darko
?
Jazas, o aš jau mačiau
As kaiptik ir isivaizdavau, kad toks filmas bus, patiko, vertinu mazdaug 9.5/10, niekad negalvojau, kad Damon'as, Hawlet'as ir kiti yra tokie ziaurus prikolistai, ant pacio galo vapse Albarn'as pavare ir siaip juokinga buvo kai jis ten intervew savo dave per telefona kazkur Amerikoj
2009 m. balandžio 20 d. 09:58:23
bet dragonball kas per sudas, blogiausias turbut apskritai mano matytas filmas (ziurejau kine filmuota bootlega). neikit ir neziurekit niekas, vienintelis dalykas risantis filmas su multiku tai vardai ir pavadinimai, visa kita ne i tema ir dar be to totalus slamstas. nei vieno gero dalyko negaliu apie si filma pasakyti[/quote
Tai kad filmukas irgi buvo zemiau ismatu.
2009 m. balandžio 20 d. 07:19:14
S. Darko
?
Jazas, o aš jau mačiau
2009 m. balandžio 20 d. 01:12:48
2009 m. balandžio 20 d. 00:01:53
sitaip geriau
2009 m. balandžio 20 d. 00:01:19
2009 m. kovo 1 d. 21:30:59
Filmu "Svetimi", Terminatorius 1,2", "Titanikas" rezisierius siuo filmu padarys revoliucija 3D kine - paminesite mano zodzius
2009 m. kovo 1 d. 17:32:26
istraukei is kazkur ta topa, tik tiek ir buvo idomu ar cia tavo asmeninis topas.
suprask, kas kinu domesi biski placiau, tai jiems nepaslapnis kad amerikoj europietisku filmu premjeros gali veluot pora metu...
na jeigu tave butent duomina ameriketiskos premjeros, tai nieko blogo.
2009 m. kovo 1 d. 16:50:15
kazkaip neaiskus man tas topas. cia tavo asmeninis topas?
iskarto krenta i aki tai kad cia yra filmu 2007/2008 metu (pvz Silent Light, Katyn, Taken...) t.y. neapsirercia lezuvis jas pavadint naujenomis.
ep, tas sarasas ne mano, bet tu zmoniu, kuriuos as skaitau tikrai kiekviena diena, kad padeciau sau susivokti, kokie nauji kino ir muzikos vejai atpucia kasdien ir kaip juos interpretuoja, paaiskina ir, zinoma, ivertina. Ne, kaip ir kiti kurie sioje temoje idejo savo sarasus, nesu tu filmu visu mates (kuriuos pasiseke matyti jau oficialiai musu salyje - pabraukiau)
O del metu - nesigincyju. ep, suvok, jog vienas dalykas, kada filmas pasirodo europoje, o kada amerikoje. kada jis pristatomas kinoteatruose, o kada atsiranda kaip DVD. o kada - tavo emuleje ar pnsh.
2009 m. kovo 1 d. 12:04:55
2009 m. kovo 1 d. 03:43:02
2009 m. kovo 1 d. 00:39:10
2009 m. vasario 28 d. 22:46:01
Sundanc'o ir Berlyno festivaliai įvyko sausį-vasarį.
Kanų įvyks Gegužę,
o Venecijos tik vasaros pabaigoje ~ kažkur ~ Rugpj. mėn.
Toronto, New Yorko: rudenį, Rugs.-Spal. mėn.
7.2 Carlos Reygadas: Silent Light
7.1 Peter Sova: Push
7.0 Henry Selick: Coraline
7.0 Barry Jenkins: Medicine for Melancholy
7.0 Milcho Manchevski: Shadows
6.5 Craig Baldwin: Mock Up on Mu
6.5 Doris Dorrie: Cherry Blossoms
6.5 Ole Bornedal: Just Another Love Story
6.5 Teresa Prata: Sleepwalking Land
6.5 Andrzej Wajda: Katyn
6.3 Rakeysh Omprakash Mehra: Delhi-6
6.2 Matteo Garrone: Gomorrah
6.0 James Gray: Two Lovers
6.0 Brillante Mendoza: Serbis
6.0 Nikhil Advani: Chandni Chowk to China
6.0 Olly Blackburn: Donkey Punch
6.0 Thor Freudenthal: Hotel for Dogs
6.0 Zoya Akhtar: Luck by Chance
6.0 Josh Fox: Memorial Day
6.0 Will Gluck: Fired Up
6.0 Edward Zwick: Defiance
5.5 Bill Duke: Not Easily Broken
5.5 Robert Celestino: Yonkers Joe
5.5 Kyle Newman: Fanboys
5.0 Gary Winick: Bride Wars
5.0 Ken Kwapis: He's Just Not That Into You
5.0 Tom Tykwer: The International
5.0 PJ Hogan: Confessions of a Shopaholic
5.0 Vicente Amorim: Good
4.5 David Goyer: The Unborn
4.0 Casper Andreas: Between Love & Goodbye
4.0 David Ondaatje: The Lodger
4.0 Emily Hubley: The Toe Tactic
4.0 George Tillman: Notorious
4.0 Georgiana Nestor: The Sublet
4.0 Guard Brothers: The Uninvited
4.0 Iain Softley: Inklet
4.0 Jonas Elmer: New In Town
4.0 Pierre Morel: Taken
4.0 Steve Carr: Paul Blart
4.0 Vadim Jean: The Color of Magic
4.0 Richard Ledes: The Caller
4.0 Marcus Nispel: Friday the 13th
4.0 Prachya Pinkaew: Chocolate
3.0 Harald Zwart: The Pink Panther 2
(apgailestauju, kad neversti pavadinimai, tik filmo ir režisieriaus paminėjimas)
2009 m. vasario 28 d. 21:50:44
A Nightmare on Elm Street 2010
stai kaip.
taip sakant klasika nemirtinga.
geras nezinojaui tikrai lauksiu
2009 m. vasario 28 d. 21:45:56
stai kaip.
taip sakant klasika nemirtinga.
2008 m. spalio 21 d. 15:39:31
juk taip visur apie jį svaigai.