Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Arunazz
2024 m. rugpjūčio 1 d. 18:12:22

Dinamika 30 spotify perdarytos dainos man nelabai.....orginalai geriau.....

2024 m. liepos 30 d. 16:32:42

2001,2002,2004 albumuose vokalistė Vaida

Atsakyti
ganedas
2012 m. gegužės 8 d. 07:05:42
ganedas
2012 m. gegužės 8 d. 07:03:09

cia

Atsakyti
justasjuskevicius
2012 m. kovo 26 d. 16:31:34

As irgi kai maziukas buvau klausidavaus ju,bet db tai neklausau.

Atsakyti
Arunazz
2008 m. spalio 31 d. 10:19:14
kur legendine grupe dabar ??? kur brokas???

2008 m. spalio 24 d. 18:09:21
Va, gal pradesite suprasti dalykus apie skirtingus poreikius. Bo i Arunnazz liudna ziureti.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 24 d. 18:05:31
be_inis rašė:
Arunnazz rašė:
... kai pats sinickis su savo sutve isleides viena apgailetina diska,na yra vienas kitas gabalas prisigerus vodkos kuris kabint bet daugiau nk gero toje muzikoje neizvelgiU...

Pasvarscius, as Dinamikos be litro degtines neklausyciau, o po litro - senai koma parejus .

Na,jei kas nors lieptų klausytis Gravelio [koks debiliškas pavadinimas ...],tai tikriausiai tą žmogų nunuodyčiau...

Atsakyti
be_inis
2008 m. spalio 24 d. 17:57:40
Arunnazz rašė:
... kai pats sinickis su savo sutve isleides viena apgailetina diska,na yra vienas kitas gabalas prisigerus vodkos kuris kabint bet daugiau nk gero toje muzikoje neizvelgiU...

Pasvarscius, as Dinamikos be litro degtines neklausyciau, o po litro - senai koma parejus .

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 24 d. 12:56:39
hip-hop_daughter rašė:
lietusryte rašė:
Pagal mane,tų gerų talentingų atlikėjų/grupių pagal tai,kokia maža šalis yra Lietuva,turėtų užtekti,bet deja,nemažai ankstesnių talentų,šiuolaikinis jaunimas aplamai nežino.Ir tie dejavimai.kad Lietuvoje geros muzikos beveik nėra,išskyrus kokius Gravel...Kvailai skamba.Ar dabartinis jaunimas žino tokias grupes,kaip DA-17,Kardiofonas,Šiaurės kryptis? Liko mažos grupelės žmonių,kurie prisimena,jaučia nostalgiją...O tie kas nežino,tik ir suokia tą pačią gaidelę,kokia apgailėtina mūsų scena...

Dievaži, kaip Tau tas Sinickis nepatinka. :} žinom, aš asmeniškai, visas šitas grupes, kurias Tu išvardinai. Taškas tame, kad žmonės klauso skirtingų stilių muzikos ir šitie, Tavo pateiktieji, mano poreikių neatitinka. Nesakau ir nesakiau, kad jie blogi ar dabartinės undergroundinės grupės blogos, gerbiu ir gerbsiu visus už kūrybą ir indėlį į Lietuvos muziką, bet tai, kad Gravel aš vadinu geriausia grupe, dėl to, kad mano manymu, niekas tokio stiliaus muzikos taip negamina kaip jie, dar nereiškia, kad aš visiška puskvailė, kuri niekada niekuo nesidomi ir nežino.
Be to, čia visai ne į temą prie 'Dinamikos'. :>

Šiame komentare,Gravel paminėjau,ne dėl to kad jie man nepatinka...

Atsakyti
MrEko
2008 m. spalio 24 d. 11:53:04
Atsimenu kai buvau iki 10-12 metu tai klausydavau Dinamikos... Dabar kai pagalvoju juokinga darosi

2008 m. spalio 24 d. 08:14:03
lietusryte rašė:
Pagal mane,tų gerų talentingų atlikėjų/grupių pagal tai,kokia maža šalis yra Lietuva,turėtų užtekti,bet deja,nemažai ankstesnių talentų,šiuolaikinis jaunimas aplamai nežino.Ir tie dejavimai.kad Lietuvoje geros muzikos beveik nėra,išskyrus kokius Gravel...Kvailai skamba.Ar dabartinis jaunimas žino tokias grupes,kaip DA-17,Kardiofonas,Šiaurės kryptis? Liko mažos grupelės žmonių,kurie prisimena,jaučia nostalgiją...O tie kas nežino,tik ir suokia tą pačią gaidelę,kokia apgailėtina mūsų scena...

Aš žinau kokias 6-8 LT grupes kurios man patinka... O tie kurie yra visiškos Lt "žvaigždės" tokios kaip 69danguje, yva ar milano, tik kai išgirsti jų balsą... Viaukt...

2008 m. spalio 24 d. 00:25:58
gravel,keliems simtams vis del to reikejo =)

2008 m. spalio 24 d. 00:24:40
del gravel tai tik keleta minciu galiu pasakyt kazkoks bandymas kopijuot britpopa ...kazka vaidint....ko nera kritikuot legenda..A.M..kai pats sinickis su savo sutve isleides viena apgailetina diska,na yra vienas kitas gabalas prisigerus vodkos kuris kabint bet daugiau nk gero toje muzikoje neizvelgiU,ka jau kalbet kai dainuoja ostapenko-dvyratuka..per koncerta......visiskai issiseme.....TIPO BAJERIS..NU NEZINAU DEBILAVOTAI ATRODO.....IR VISO TO REZIUME LIETUVAI JU BRITPOPO PARODIJOS NEREIKEJO...

2008 m. spalio 24 d. 00:18:10
lietusryte rašė:

visiskai pritariu ,teisingai issakytos mintys.respect!

2008 m. spalio 24 d. 00:16:30
lietusryte rašė:

Dievaži, kaip Tau tas Sinickis nepatinka. :} žinom, aš asmeniškai, visas šitas grupes, kurias Tu išvardinai. Taškas tame, kad žmonės klauso skirtingų stilių muzikos ir šitie, Tavo pateiktieji, mano poreikių neatitinka. Nesakau ir nesakiau, kad jie blogi ar dabartinės undergroundinės grupės blogos, gerbiu ir gerbsiu visus už kūrybą ir indėlį į Lietuvos muziką, bet tai, kad Gravel aš vadinu geriausia grupe, dėl to, kad mano manymu, niekas tokio stiliaus muzikos taip negamina kaip jie, dar nereiškia, kad aš visiška puskvailė, kuri niekada niekuo nesidomi ir nežino.
Be to, čia visai ne į temą prie 'Dinamikos'. :>

2008 m. spalio 23 d. 23:46:12

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 23 d. 23:41:27
Arunazz rašė:
Beje dekui kad sukeliat Dinamikos hitus.

Tamstos balsas tapo išgirstas...

Atsakyti
Arunazz
2008 m. spalio 23 d. 22:22:19
Beje dekui kad sukeliat Dinamikos hitus.

2008 m. spalio 23 d. 22:17:34
isterija rašė:
Arunazz rašė:
maziau ussienietisko meslo vertinkim daugiau savus ka turim.ir mes turim pop ,rock,dance.....nereik toli ieskot...yra ir savu puikiu kureju!!!!!

Kam mėšlas, kam ne [užsienietiška muzika].. Jei taip vertini "savus" tai bent rašyk lietuviškai... Ir apskritai Pop, dance ir k.t. yra š*das. O Lt tikro roko [ne kokio pop/rock] yra LABAI mažai. Ir kaip tu gali kišti savo "dievus" Dinamiką žmonėms, kurie jų nevertina?

nesakau kad visa kas is vakaru meslas,tiesiog daugiau patriotiskumo savai muzikos industrijai..ji yraa..tikrai yra po velniu...muzika LT KURI VERTA DEMESIO...IR NET USIENIS TO GALI PAVYDETI.......=)

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Coolio Coolio
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
23:13 - sandrabalyte
sveiki
22:11 - Silentist
Gerai pasakyta jei zmones neis isvien, jie susinaikins. arba ne
20:58 - Silentist
“Nemėgstame neteisybės, nesusipratėlių ir didžiųjų ideologų, kurie tik mykia, bet nieko nedaro. Patys nepretenduojam būti pasaulio sažine, bet palaikom teisingas kryptis. Mes už mylintį, dirbantį, kuriantį, neparklupusį žmogų! Vienybė - Lygybė - Brolybė”
17:09 - Alvydas1
Sandros - Public Enemy mash-upso niekur nėra. Orig. Maria Magdalena šiandien pakovos viena už du.
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - Silentist
Su tevo diena! (Mane jau " pasveikint " spejo vienas zodziu: p.deras. gal jam neisejo istart ispanisko zodzio padre'as)
Atsinaujino LT TOP 30!
04:46 - Silentist
MESECINA MESECINA
Nema vise sunca
Nema vise meseca
Nema tebe nema mene
Niceg vise nema joj
Pokriva nas ratna tama
Pokriva nas tama joj
A ja se pitam moja draga
Sta ce biti sa nama?