Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Europe" - "Start From The Dark". Kaip jums šis sugrįžimo albumas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
PerGessle
2005 m. liepos 19 d. 19:34:44
Nesigyncysiu , pats geriau istorija pasidomek, O siaip yra lb daug zmoniu , kurie Beach Boys laiko tokiais pat arba net geresniais uz Bitlus.

2005 m. liepos 19 d. 18:57:06
Nuo kada Page'as narkomanas? Nebejuokink su tokiais kvailais stereotipais...O dėl The Beatles, tai matosi, kad nelabai jų istorija domėjaisi...

2005 m. liepos 19 d. 18:36:31
man asmeniskai 80's rockas patinka daug labiau uz 70's. Is tu zymiuju 70's grupiu, man patinka tik "The Doors". Nemegstu nei Led zepu , nei Pink floydu. O del led zepu, tai nzn kodel jie tu singlu neleido, matyt Page'ui pinigu narkotikam uzteko.

2005 m. liepos 19 d. 18:34:09
Zinau , kad daugeliui Bitlai geriausi ir vieninteliai ir kad tie zmones suauge, netgi tokie kaip mano dede (65 metu), bet jis daugiau jokiu grupiu nezino ir net nenori zinoti, tiesiog jam muzika nera svarbi vieta gyvenime ir jis jos gan retokai klausosi. O siaip taip sakyti paprasciausiai kvaila, nes patys Bitlai taip pat buvo komercija (ypac pradzioi). O siaip mano giliu isitikinimu kokie Beach Boys ne ka jiems ir nusileidzia gerumu. M

2005 m. liepos 19 d. 08:04:06
O žinai The Beatles yra daugeliui žmonių geriausi ir vieninteliai. Turbūt nerasime kitos grupės, kuriai statomos bažnyčios, dėl kurių visame pasaulyje pamišę daugybe žmonių. Ir tie gerbėjai ne šiaip kokie vaikigaliai, o suaugę, rimti, protingi žmonės. Aš nesakau, kad viskas po 1980 yra šudas, tačiau palygink prieš tai grojusias grupes su 80's roku ir, manau, išvadas pasidarysi pats. O dėl Led Zeppelin, jeigu jie jau taip siekė populiarumo, tai kodėl jie neišleido nei vienos dainos, net ir tavo paminėtos populiariosios Stairway to heaven, singlo pavidalu? Kodėl neišleido apkarpytų dainų versijų, kurios tiktų groti per radiją?

2005 m. liepos 18 d. 15:46:23
Na nzn, kazkaiip cia jau pedator nuo temos nukeipe visus. Cia nebuvo klausiama ka manote apie 80's roka. Tikrai nesuprantu cia tos visos isreiskiamos kvailos kritikos ir tikra nesamone pasakyti kad geros muzikos nuo 80 jau nebera. Tai tas pats kas sakyti , kad Bitlai buvo vieninteliai ir patys geriausi. O siaip tu bent paaiskink kuom jau tau ta muzika taip nepatinka, ne gerai tarkim suprantu kad galima nemegti ten to skudurinio roko kaip visokie Bon Jovi , Motley Crue, Poison ir kt. Bet yra ir tokiu grupiu , kurios net klavisiniu nenaudojo ir grojo kitokia muzika, kad ir pirmasis metalas tox kaip UDO , Helloween. O sakyti kad muzika kuriama is pinigu arba ne is pinigu manau yra kvaila, nes manau visi seniau groja atlikejai norejo visiems parodyti , ka sugeba , isreiksti savo mintis, padaryti gera zmonems ir tuo paciu uzsidirbti, juk tokie yra zmones. Netikiu kurie sako , kad niekada is muzikos naudos nesieke, ypac kalbant apie roka. Nu aisq db ten visokie rap , hip hop ir tt. tai tik del pinigu viskas, bet cia jau visai kita tema ir su roko nesusija. O jeigu viskas ne del komercijos ir populiarumo , tai kam tada tos visos Stairway To Heaven uzsleptos eiles , apie kazkokiu Satan ir 666? argi tai nera budas tiesiog pritraukti gerbeju? aisq tai nieko blogo , nes tai dare visi ir visada, bet nereikia sakyti , kad muzikos supratimu tas 70's rockas buvo lb isskirtinis.

2005 m. liepos 18 d. 15:32:32
Na taip, pilnai sutinku. Bet tikrai yra ishsimchiu. Nes tiesiog, kad ir komercishka muzika, bet juk vistiek daug kur yra kuriamas menas, idedama daug shirdies. Tikrai neirodysit man, kad taip nera. Tiesiog kai kurie zhmones, kaip pvz.: ash renkasi lengvesnio turinio muzika, primityvesne, vadinkit kaip norit. Kiti ishvis nauja popsa klausosi. Kiekvienam pagal neishprusimo lygi kaip sakant..

2005 m. liepos 18 d. 14:58:23
kiekvienas turi savo nuomone nereikia cia dabar mustis bet ziurint i pacia muzikos reiksme ir paskirti - ji nera tam kad uzsidirbti pinigu ar kazka pavaizduoti, o butent toks ir yra sou so 80's rokas, kuomet muzikine reiksme vis mazejo o ivaizdis, elgsena dideja jau savaime yra kazkas blogai. Nereikia gincytis kas kam patinka, bet tiesiog galima paziureti is meno puses - cia jau nebe menas..

2005 m. liepos 18 d. 10:32:21
Turbut ir tu keleta nariu varai i nevilti. Jei chia nepatinka - nesilankyk. Esu toks zhmogus, kuris visada atkirs jei kasnors blogai aprashineja mano megstamiausias grupes ar pan. Ir patikek manim ash tikrai nenoriu, kad mes linguotume susede kaip avinu banda, kaip tu rashei. Tiesiog reikia jausti riba tarp nuomones ishreishkimo ir grupes, muzikos, stiliaus ir netgi fanu apvarinejimo. Norint apvaryti nebutina keiksmazhodzhiu tonos pazherti. Beto jei tu butum debilas, praleischiau pro akis kiekviena tavo zhodi ir nieko tau nerashychiau. Turbut db parashysi "tai manyk, kad ash debilas ir atsikabink".

2005 m. liepos 18 d. 09:58:34
DefLeppard, labai klysti manydama, kad aš stengiuosi įtikinti žmones klausyti man patinkančios muzikos. Nes tai būtų beprasmiška. Žinoma, visas gyvenimas yra beprasmiškas, bet tai nieko nekeičia. Aš puikiai žinau, kad žmogaus nuomones nepakeisi (ne tik apie muzika), jeigu jis pats nenori jos pakeisti. Be to, jeigu kadanors teiktumeisi peržiūrėti mano mėgstamų grupių sąrašą, tai ten pamatytum daininkę bjork, kuri nesiriša nei su roku, nei su mano mėgstamu dešimtmečiu. Taigi ir aš nesu prirsirišęs prie vienos muzikos rūšies ar laikotarpio.
Pastebėjau, kad dauguma šio saito narių turi kažkokį iškreiptą požiūrį į diskusijas. Maždaug jeigu išreiški neigiamą nuomonę, tai reiškia, kad varai. Bet gi po velnių, juk tam ir yra diskusijos, kad diskutuotume, o ne linguotume galvom kaip avinų banda. Kaip ir čia. Aš tik išreiškiau savo nuomonę, o tu be reikalo labai stipriai suregavai. Kuo toliau, tuo labiau mane music.lt varo į neviltį.

2005 m. liepos 17 d. 21:21:34
Ash puikiai suprantu, kad senesnis rokas yra savotishkai geresnis ir puikiai suprantu ka tu nori pasakyti. Bet tu suprask ir tai, kad jis man tiesiog nepatinka. Nesakau, yra ishimchiu, bet nedaug. Labiausiai megstu 80's. 80's rokas yra grynai pramoginis. Toki ash ji ir megstu. Senesnis nei 80's rokas yra zhymiai kitoks. Jei turejau tokios garbes ir tu perzhiurejai mano anketoje surashytus megstamiausius atlikejus, tai turejai pastebeti, kad megstu 80's pramogini hardroka ir visoki sena popsa. O ir megstamiausias stilius yra skudurinis rokas, kuris yra pabrezhtinai pramoginis. Del tos nulines savokos, tai turejau omeny, tik savo mastyma ir skoni. Ir beto ka tada tu galetum pasakyti apie naujas roko grupes ir ivairiausius naujus poproku ir punkroku band'us? Kaip ta "muzika" klausanchius pavadintum? Del to klubo, tai ash kalbejau rimtai. Pati sukuriau atvirshtini varianta. Su bendraminchiais ikuriau mano megstamos muzikos svetaine. Ash pati nesu tokia kategorishka ir salyginai klausau netik savo megstamo deshimtmechio roka, ishskyrus naujas grupes, nors ir ten yra shiek tiek ishimchiu, nors ir nedaug. O del nariu nemegimo, tai man tikrai taip nepasirode, nes pastebejau daug atveju, kai tu "uzhsisedi" ant tau nepatinkanchiu zhmoniu ir kabinejiesi prie kiekvieno komentaro. Negi esi toks naivus ir tikiesi kazhka pakeisti? Ka galvojo, kad itikinsi juos paklausyti kitokios muzikos, o gal net priversi ja pamegti? Tik bereikalo eikvoji energija. Ash esu labiau linkusi prie kitokios diskusijos formos, o kartu ir bendravimo formos.

2005 m. liepos 17 d. 21:08:53
1.Išduosiu tau paslaptį: neapykanta ir reiškiama tik primityviais būdais. Toks jau tas gyvenimas.
2."Be 80's roko pati roko savoka taptu nuline." Va čia tai labai stipriai nusišnekėjai. Turbūt pati tą supranti.
3. Mes diskutuojame apie muziką, o ne apie tai kas kokį music.lt narį mėgsta ir nemėgsta. Aš niekada nemaišau muzikos su asmeniniais nusistatymais apie žmogų.

2005 m. liepos 17 d. 20:58:09
Be 80's roko pati roko savoka taptu nuline. Jis prararstu puse zhavesio. Zhinai mes skiriames tik tuo, kad ash savo neapykantos kai kuriems laikmechiams nereishkiu tokiais primityviais budais kaip tu. Ok. Ka tu dar man gali pasakyti? Asmenishkai. Pripazhink kad labiau nekenti manes, o ne 80's roko.

2005 m. liepos 17 d. 20:55:46
Jo. Isteigsiu tarnyba ir skambinsiu žmonėms. Šviesiu muzikos srityje. Pirmas sakinys bus toks: sveiki, ar žinote, kad 80's rokas yra apgailėtinas?

2005 m. liepos 17 d. 20:51:05
Mhm ir pasikvieskit daugiau chebros. Jums bus smagu. Turesit ka veikt ilgais vasaros vaikarais.

2005 m. liepos 17 d. 20:49:34
Gera idėja, nes tokios grupės teršia roko vardą.

2005 m. liepos 17 d. 20:45:47
Pedator, eikit su _nevermind_ ir sukurkit 80's roko nekenchianchiu kluba.

2005 m. liepos 17 d. 20:34:20
_nevermind_ rašė:
as asmeniskai negaliu pakest europe, is vis labai nemegstu viso amerikietisko So 80's sou roko, su kiss, van halen, bon jovi, europe ir dar daug kitu "zvaigzdziu" priesakyje, tiesiog nemegstu tokios roko formos, kai muzika toli grazu neprimena roko muzikos, visi priedainiai dainuojami choru, vaidzuojama kokie jie blogi ir nesivarzantys berniukai su savo garbanotom didelem sukuosenom, taip kad man ar naujas ar nenaujas europe albumas, as ju vistiek nemegstu.

Nevermind, aš visiškai su tavimi sutinku. 80's rokas kažkoks iškrypęs. Dirbtinis.

2005 m. liepos 17 d. 19:56:38
Tikrai visishkai pakeichiau nuomone apie shi albuma 180 lapsniu kampu. Tikrai yra labai geru dainu. PErdaug nuvertinau, o dabar kai isiklausiau pradejo labai patikti. Tikiuosi "Europe" atvazhiuos i Lietuva.

2005 m. gegužės 15 d. 13:09:07
Jauchiu tuoj gausiu nuo jusu i galva, bet pradedu truputi keist nuomone apie nauja albuma ir ju atsikurima

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3745
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 266698