lietusryte rašė: Adolfas Hitleris buvo vegetaras...
Hitleris labiau mylejo gyvunus nei zmones, taipogi reikia pasakyti
Sand rašė: Prieš porą mėnesių teko skaityti, jog Australijoj išduota licenzija klonuoti žmogaus embrionus. Kas žiauriausia, vėliau šią identišką kažkam 'gyvybę', reikia nužudyti, kadangi embrionai naudojami tik tiriant ligų atsiradimo priežastis, tokių kaip vėžys ir pan...
Prieš porą mėnesių teko skaityti, jog Australijoj išduota licenzija klonuoti žmogaus embrionus. Kas žiauriausia, vėliau šią identišką kažkam 'gyvybę', reikia nužudyti, kadangi embrionai naudojami tik tiriant ligų atsiradimo priežastis, tokių kaip vėžys ir pan...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. spalio 24 d. 18:06:16
Adolfas Hitleris buvo vegetaras...
Hitleris labiau mylejo gyvunus nei zmones, taipogi reikia pasakyti
2008 m. spalio 24 d. 18:04:18
Sužinokite,kad Vokiečių kalbą į žemę užnešė paklydęs ir sugedęs ufonautų robotas Volfgangas...
šakės...
2008 m. spalio 24 d. 18:03:25
idomus faktas,istikro amy winehouse yra ateivis,todel ji gali nepasodinamai vartoti kreka..
Na,pasakysiu kiek kitaip - Tai yra slaptas žydų mokslininkų - antgamtinis,eksperimentinis produktas...
gali buti...deja nevykes...
2008 m. spalio 24 d. 18:02:30
2008 m. spalio 24 d. 18:02:25
Ar žinote,kad Nelly Pagerytė iš grupės 69 Danguje yra Estrados karalienės - Nelly Paltininenės dukra...
si fakta reiketu skelbti temoje - "neidomus faktai"
2008 m. spalio 24 d. 18:02:18
2008 m. spalio 24 d. 18:01:23
2008 m. spalio 24 d. 17:59:59
idomus faktas,istikro amy winehouse yra ateivis,todel ji gali nepasodinamai vartoti kreka..
Na,pasakysiu kiek kitaip - Tai yra slaptas žydų mokslininkų - antgamtinis,eksperimentinis produktas...
2008 m. spalio 24 d. 17:59:45
2008 m. spalio 24 d. 17:59:30
tai is sito fakto lenda dar vienas faktas. ateiviu yra
2008 m. spalio 24 d. 17:58:04
2008 m. spalio 24 d. 17:57:04
Prieš porą mėnesių teko skaityti, jog Australijoj išduota licenzija klonuoti žmogaus embrionus. Kas žiauriausia, vėliau šią identišką kažkam 'gyvybę', reikia nužudyti, kadangi embrionai naudojami tik tiriant ligų atsiradimo priežastis, tokių kaip vėžys ir pan...
jeigu ką nors tai domina...
https://www.balsas.lt/naujiena/21...lasir it-mokslas
2008 m. spalio 24 d. 17:56:50
2008 m. spalio 24 d. 17:56:17
2008 m. spalio 24 d. 17:55:13
2008 m. spalio 24 d. 17:53:31
Kartas nuo karto išgirstame įdomių faktų/naujienų, kurie intriguoja. Negali nepasidalinti, rašyk... ;]