migle72 rašė: Pirmą kartą girdžiu iš Scooterių rocko dainą perfrazuotą,net prajuokino,bet klausyti įmanoma. Nors ne jiems tokias dainas dainuot,bet čia tik mano nuomonė,kiti gal ir nesutiktų su manimi.Tai tiek.
Na kad Scooteris gitara paima tai cia jokia naujiena. Prisimink tarkim sena gera daina FIRE O vat sioj dainoj su gitarom groja ne pats Scooter, o muzikos grandai STATUS QUO, kas ir pabreziama sioj dainoj.
O daina visai gera, puikus pavyzdys kaip galima puikiai aranzuoti sena roko daina hardcore stiliumi. Gera kaip ir visos senos SCOOTER dainos
Pirmą kartą girdžiu iš Scooterių rocko dainą perfrazuotą,net prajuokino,bet klausyti įmanoma. Nors ne jiems tokias dainas dainuot,bet čia tik mano nuomonė,kiti gal ir nesutiktų su manimi.Tai tiek.
2009 m. spalio 9 d. 14:19:37
2008 m. lapkričio 6 d. 08:35:39
2008 m. lapkričio 3 d. 15:51:57
Pirmą kartą girdžiu iš Scooterių rocko dainą perfrazuotą,net prajuokino,bet klausyti įmanoma. Nors ne jiems tokias dainas dainuot,bet čia tik mano nuomonė,kiti gal ir nesutiktų su manimi.Tai tiek.
Na kad Scooteris gitara paima tai cia jokia naujiena. Prisimink tarkim sena gera daina FIRE
O daina visai gera, puikus pavyzdys kaip galima puikiai aranzuoti sena roko daina hardcore stiliumi. Gera kaip ir visos senos SCOOTER dainos
2008 m. lapkričio 3 d. 13:01:54
2008 m. lapkričio 3 d. 10:40:09