Gana nustatinėt lėliška žvilgsnį..Vienai dienai tapt "Tobula kale" ir guldytis šalia tą,i į kurį jau ryt negalėsi žiūrėt. Nustok vaidint. Mergaitę. Moterį .Meilę. Gyvenimą. Netgi mirtį. Tokią,kokios geidi, tik neturi šansų pasiekt. Nustok vaidint. Vaidini Netobulai...
and teach them to hate this place...
siaip man palieka ispudi jo pokalbiai su vaikais.. galetu jis tuo uzziimt. ir jo balsas.. tox 'skirtas vaikam dainuot'.. nes kai bando rock'uot (ne velnio nesigauna jam) tai kaip tai tragiskai skamba.. dainuoja tirli pirli.. ir tipo dar.. cia kazkas.. nu ne.. nieko gero is to..
bet vienas pliusas cia yra.. zmogus klausa turi.. ko apie kitus (kai kuriuos) LT daininykus nepasakyciau.
[visiskai rimtai]
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
Beje kaip skaiciau to stenetojo stano kazkokia ta knyga tiksliau mano klasioke skaite ir pasakojo visai klasei tai ta knyga visiskas sudas visiskas bet cia biski ne prie ko bet px !
Priesajka rašė: Apsoliuciai visos delfinu dainos yra super meslas o pats jis gaidys kaip kazkas sake !
taip tik cia varyt gali ane?? realybej tyletum aj juokingi jus...sukasi debesys...
Paklausk real paziuresim ! Otu visiems taip ir sakai kaip kokia papuga/ius uzsikis kadanors jei jis man nepatinka ir jo dainos meslas tai as taip ir destau nesukus aplink !
siaip zinai ka galiu pasakyt? as tas dainas klausau kai tiesiog nieko nebenoriu ir kai mane viskas zjbalina . Galiu pasakyt Stano man nepatinka bet yra pora daijnu kuriu klausau kai man liudna ir kai viskas besina!
Kas liecia apskritai sios grupes eiles (jei taip galima issireiksti): jokios prasmes jo dainuose nera - paprasti zodziai, neturintys jokio rysio su tikra kuryba. Spiegiantis balsas, o snukis tai tikrai nesuzalotas intelekto, toks ispudis, kad vaikysteje ji pervaziavo sunkvezimis
Labiausiai patinka eilute - "kai tu salia, man akimirka virsta ilgu laiku" - logikos 0. Bet nieko, manau, mazoms mergaitems tai labai patinka. Dauguma is ju ir atbunka nuo tokios muzikos.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugpjūčio 3 d. 09:47:02
2005 m. rugpjūčio 2 d. 07:50:14
___________________________________________________________ Gana nustatinėt lėliška žvilgsnį..Vienai dienai tapt "Tobula kale" ir guldytis šalia tą,i į kurį jau ryt negalėsi žiūrėt. Nustok vaidint. Mergaitę. Moterį .Meilę. Gyvenimą. Netgi mirtį. Tokią,kokios geidi, tik neturi šansų pasiekt. Nustok vaidint. Vaidini Netobulai...
2005 m. liepos 31 d. 17:58:42
2005 m. liepos 29 d. 11:10:19
2005 m. liepos 27 d. 21:41:22
2005 m. liepos 27 d. 21:25:15
2005 m. birželio 9 d. 04:33:41
2005 m. birželio 9 d. 00:31:18
man atrodo kad jie tokiu neturi
2005 m. birželio 8 d. 22:48:10
2005 m. gegužės 15 d. 17:34:02
jokia.
tai reiskia tuoj bus sukurta tokia, kad tau patiktu
2005 m. gegužės 14 d. 16:10:08
2005 m. gegužės 14 d. 15:18:15
wa cia taj nieko nerasysiu del geriausios dajnos .. nuosirdziai sakau - neklausau tad nzn.. o kodel neklausau taj ir tajp aisqu
tai cia tik del tasku parasei...jei neturi ka pasakyt tai nerasyk
2005 m. gegužės 14 d. 13:42:05
2005 m. gegužės 14 d. 13:37:38
2005 m. gegužės 12 d. 16:05:28
siaip man palieka ispudi jo pokalbiai su vaikais.. galetu jis tuo uzziimt. ir jo balsas.. tox 'skirtas vaikam dainuot'.. nes kai bando rock'uot (ne velnio nesigauna jam) tai kaip tai tragiskai skamba.. dainuoja tirli pirli.. ir tipo dar.. cia kazkas.. nu ne.. nieko gero is to..
bet vienas pliusas cia yra.. zmogus klausa turi.. ko apie kitus (kai kuriuos) LT daininykus nepasakyciau.
[visiskai rimtai]
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. gegužės 12 d. 15:48:51
2005 m. gegužės 12 d. 11:09:16
2005 m. gegužės 12 d. 11:07:25
Apsoliuciai visos delfinu dainos yra super meslas o pats jis gaidys kaip kazkas sake !
taip tik cia varyt gali ane?? realybej tyletum
2005 m. gegužės 12 d. 10:02:28
2005 m. gegužės 11 d. 08:30:19
Labiausiai patinka eilute - "kai tu salia, man akimirka virsta ilgu laiku" - logikos 0. Bet nieko, manau, mazoms mergaitems tai labai patinka. Dauguma is ju ir atbunka nuo tokios muzikos.