nezinau uz ka mane tu galetum teist
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
Niekas pasaulyje nevertas tavo asaru, o tas , kas vertas niekada taves nepravirkdys
Silentist rašė: Aš nenoriu ištarti sudie
Mano saule tu ranką ištiesk
Mano meile nedegink širdies
Tik paliesk ir nubusiu kažkur bet ne čia
Vėl galėsiu svajot paslapčia
Vėl galėsime būti drauge
Kas tai per daina? Iš kelintų metų?
man irgi sita labai patinka ) "Apie ja" vadinas.. 2003 metu rodos
Kas viską žinojo bet sakė tik tiek
Kad mažas berniukas pradėtų tikėt, kas ji?
Pr.:Aš iškeliu vėjui rankas
Vėjau o vėjau nunešk į žvaigždes
Ir ten palik
Man patiko tą aukštį matyt
Man patiko lyg paukščiui skraidyt
Man patiko tas jausmas širdy
Tu ten palik
Kur norėčiau dar kartą sugrįžt
Ir dar kartą išmokti skraidyt
Ir pajusti tą aukštį širdy
Kas kas atsitiko kad mano dienas
Pakeitė kitos ir rytas ne tas,kas tai?
Kas mano svajonėm surišo rankas
Mano dvejonėm užmerkė akis,kas ji?
Pr.:
Aš nenoriu ištarti sudie
Vėl galėsime būti drauge
taiva taip jau yra kad kai kurie zmones, o tiksliau dauguma nesupranta Delfinu muzikos nes yar biski perdurni (cia gal ziaurokai) na bet jei jau stano nedainuoja gyvai tai reiskia koncerto oraganizatoriai per mazai pamoka ir prastas salygas gyvam dainavimui sudaro
'tai ka turim mes' nereali daina... galeciau klausyt ir klausyt...as baigiu isprotet dar labai grazi...angelo rankos begalo nuosirdi..manau protingi zmones suprato ka ta daina norejo pasakyti stano...
o dabar radijo eteriuose skambanti neiseik begalo brangi paciam stano
siaip daugumoj jo dainu nerealus zodziai...klausant gimsta nauja delfinu ideologija
myliu ta grupe
Bet cie niekada nelyja.
mosquito rašė: totti..as tikrai ne tavo bendramintis, man visos delfinu dainos nepatinka..delfinai tai ruskaja popsuxa perkelta i lietuva ir su lietuviskais zodziais..daugiau nematau skirtumo.. stanevicius bent galetu gyvai dainuoti, o neapsimesti..pasiima mikrafa ir ziopcioja..bet kas taip galetu..ir blin, dar isivaizduoja save kazkokiu rasytoju.. paraso knyga ir isleidzia, juokingiau ir buti negali..jei jis butu nezymus (deja per tokius kaip tociai taip nera), tai niekas nebutu apsiemes jo knygos net isleisti..'sukasi debesys sukasi debesys', man tai smegenys sukasi nuo delfinu..arba mano batai buvo du..tai gal dar kokias vaikiskas daineles prades dainuoti?..
visu pirma jo pavarde ne stanevicius, o stavickis.. antra, ne visada zmogus pagal fonograma ziopcioja.. kartais gyvai dainuoja (ir tai jauciasi ;]]).. trecia.. kai kurios dainos (nekalbu apie mano batai buvo du..greiciau apie sukasi debesys) turi perkeltine reiksme.. taip sakant nepasakyta viskas aiskiai, o meniskom priemonem isreiksta.. taigi.. ~ nekvailos tos delfinu dainos.. kvaili tie, kurie nemoka ju suprast (cia as apie tave)
totti..as tikrai ne tavo bendramintis, man visos delfinu dainos nepatinka..delfinai tai ruskaja popsuxa perkelta i lietuva ir su lietuviskais zodziais..daugiau nematau skirtumo.. stanevicius bent galetu gyvai dainuoti, o neapsimesti..pasiima mikrafa ir ziopcioja..bet kas taip galetu..ir blin, dar isivaizduoja save kazkokiu rasytoju.. paraso knyga ir isleidzia, juokingiau ir buti negali..jei jis butu nezymus (deja per tokius kaip tociai taip nera), tai niekas nebutu apsiemes jo knygos net isleisti..'sukasi debesys sukasi debesys', man tai smegenys sukasi nuo delfinu..arba mano batai buvo du..tai gal dar kokias vaikiskas daineles prades dainuoti?..
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. balandžio 18 d. 17:46:22
2005 m. balandžio 18 d. 01:21:02
2005 m. kovo 28 d. 13:58:01
2005 m. kovo 25 d. 22:34:08
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. kovo 22 d. 18:38:02
2005 m. kovo 15 d. 17:05:16
Aš nenoriu ištarti sudie
Vėl galėsime būti drauge
2005 m. kovo 8 d. 19:27:48
2005 m. kovo 6 d. 21:52:30
Ir aš su saule keliuos... 8x
Mano dvejonėm užmerkė akis, kas ji?
Kas viską žinojo bet sakė tik tiek
Kad mažas berniukas pradėtų tikėt, kas ji?
Pr.:Aš iškeliu vėjui rankas
Vėjau o vėjau nunešk į žvaigždes
Ir ten palik
Man patiko tą aukštį matyt
Man patiko lyg paukščiui skraidyt
Man patiko tas jausmas širdy
Tu ten palik
Kur norėčiau dar kartą sugrįžt
Ir dar kartą išmokti skraidyt
Ir pajusti tą aukštį širdy
Kas kas atsitiko kad mano dienas
Pakeitė kitos ir rytas ne tas,kas tai?
Mano dvejonėm užmerkė akis,kas ji?
Pr.:
Aš nenoriu ištarti sudie
Vėl galėsime būti drauge
2005 m. kovo 6 d. 17:13:00
2005 m. kovo 6 d. 15:06:56
2005 m. kovo 6 d. 13:46:18
2005 m. vasario 5 d. 17:09:41
2005 m. vasario 2 d. 18:31:45
o dabar radijo eteriuose skambanti neiseik begalo brangi paciam stano
siaip daugumoj jo dainu nerealus zodziai...klausant gimsta nauja delfinu ideologija
myliu ta grupe
2005 m. vasario 2 d. 18:09:10
2005 m. vasario 2 d. 16:57:07
totti..as tikrai ne tavo bendramintis, man visos delfinu dainos nepatinka..delfinai tai ruskaja popsuxa perkelta i lietuva ir su lietuviskais zodziais..daugiau nematau skirtumo.. stanevicius bent galetu gyvai dainuoti, o neapsimesti..pasiima mikrafa ir ziopcioja..bet kas taip galetu..ir blin, dar isivaizduoja save kazkokiu rasytoju.. paraso knyga ir isleidzia, juokingiau ir buti negali..jei jis butu nezymus (deja per tokius kaip tociai taip nera), tai niekas nebutu apsiemes jo knygos net isleisti..'sukasi debesys sukasi debesys', man tai smegenys sukasi nuo delfinu..arba mano batai buvo du..tai gal dar kokias vaikiskas daineles prades dainuoti?..
visu pirma jo pavarde ne stanevicius, o stavickis.. antra, ne visada zmogus pagal fonograma ziopcioja.. kartais gyvai dainuoja (ir tai jauciasi ;]]).. trecia.. kai kurios dainos (nekalbu apie mano batai buvo du..greiciau apie sukasi debesys) turi perkeltine reiksme.. taip sakant nepasakyta viskas aiskiai, o meniskom priemonem isreiksta.. taigi..
2005 m. vasario 2 d. 16:13:12
2005 m. vasario 2 d. 15:45:33
apsivemciau nuo bet kurios delfinu dainos..
aik tu..jau cia tai pavarei ane
2005 m. vasario 2 d. 00:21:20
2005 m. sausio 30 d. 16:22:45
2004 m. gruodžio 29 d. 17:47:27