Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Muzikinis kanalas "VH1"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
arbatoholike
2011 m. kovo 19 d. 21:08:18
Baisiai gaila, kad pas mane tą kanalą rodo tik vakare, per tą sumautą viasat'ą. O šeip labai geras kanalas, tik retai kada pažiūriu.

2011 m. kovo 18 d. 13:35:47
gerai kad toks kanalas yra laisvalaikiais arba kaip nera ka veikt ziuriu

Atsakyti
kaukas7
2011 m. vasario 2 d. 18:27:36
geras kanalas ;] daug geru dainu galima isgrist ;] aisku tie topai keisti kartais buna neaisku pagal ka sudaryti .

Atsakyti
Snoopy_
2011 m. vasario 1 d. 21:35:18
Geras kanalas. Ir naujas ir senas dainas groja. Man patinka

Atsakyti
Rutonė
2011 m. sausio 31 d. 21:07:56
Teras rašė:
VH1'as priklauso MTV

Puikiai tai žinau. Tai kokio velnio būt tuo pačiu MTV?

Atsakyti
Teras
2011 m. sausio 31 d. 20:04:57
Rutonė rašė:
Teras rašė:
Nesupratau kodel Zeppelinai tik 6? Tiem Vh1 tikrai kazkas buvo negerai.

Kodėl buvo? \jiems ir tebėra kažkas negerai.... Štai kad ir šiandien, Top 10tema vestuvės buvo. Visko tikrai nepamenu, bet kad 6 vietoj buvo Pet Shop Boys - Heart ir 4 buvo Katy Perry - Hot 'n cold - pamenu. Nu jau tikrai, sorry.... Kažkiek nustebino ir tai, kad pirmi ne Guns'ai buvo su November Rain. Gerai tik tik, kad tai buvo Billy Idol - White Wedding.

Ir apskritai, ne kartą visi jų rodomi topai yra netgi labai teisingi / beveik teisingi, jei... jei apverstum juos ir žiūrėtum iš kito galo. Kai visokios gagos/kiešos/katyperryės yra aukščiau už klasiką, tai ką aš žinau.... Ir kai tarp klasikos perliukų prikaišioja šiandieninių šiukšlių (ir gana aukštai), tai jau nusiviepi - ai, nu čia gi VH1.... Na bet kartais pirmos vietos maloniai stebina. Ypač kai tai būna mylimiausi atlikėjai. Labai geras kanalas, kai rodo tai, ką mėgstu bet vis daugiau ir daugiau į jį prasibrauna šių dienų šiukšlių (atleiskit, jei kam mano nuomonė atrodo žiauri - nemėgstu tų vienadienių)... ir tuo Vh1 panašėja ir su VIVA, ir su MTV, praranda savitumą. Va kur kas mieliau žiūrėčiau VH1 Classic. Bet tada iškiltų realus pavojus sveikatai - tikriausiai neišjungčiau ištisom parom

VH1'as priklauso MTV

2011 m. sausio 31 d. 17:10:03
Va kur kas mieliau žiūrėčiau VH1 Classic. Bet tada iškiltų realus pavojus sveikatai - tikriausiai neišjungčiau ištisom parom

Rūtone,man lygiai tas pats būtų

Atsakyti
Lapikoo
2011 m. sausio 31 d. 10:51:47
gan dažnai žiūriu

Atsakyti
Rutonė
2011 m. sausio 30 d. 22:57:09
Teras rašė:

Kodėl buvo? \jiems ir tebėra kažkas negerai.... Štai kad ir šiandien, Top 10tema vestuvės buvo. Visko tikrai nepamenu, bet kad 6 vietoj buvo Pet Shop Boys - Heart ir 4 buvo Katy Perry - Hot 'n cold - pamenu. Nu jau tikrai, sorry.... Kažkiek nustebino ir tai, kad pirmi ne Guns'ai buvo su November Rain. Gerai tik tik, kad tai buvo Billy Idol - White Wedding.

Ir apskritai, ne kartą visi jų rodomi topai yra netgi labai teisingi / beveik teisingi, jei... jei apverstum juos ir žiūrėtum iš kito galo. Kai visokios gagos/kiešos/katyperryės yra aukščiau už klasiką, tai ką aš žinau.... Ir kai tarp klasikos perliukų prikaišioja šiandieninių šiukšlių (ir gana aukštai), tai jau nusiviepi - ai, nu čia gi VH1.... Na bet kartais pirmos vietos maloniai stebina. Ypač kai tai būna mylimiausi atlikėjai. Labai geras kanalas, kai rodo tai, ką mėgstu bet vis daugiau ir daugiau į jį prasibrauna šių dienų šiukšlių (atleiskit, jei kam mano nuomonė atrodo žiauri - nemėgstu tų vienadienių)... ir tuo Vh1 panašėja ir su VIVA, ir su MTV, praranda savitumą. Va kur kas mieliau žiūrėčiau VH1 Classic. Bet tada iškiltų realus pavojus sveikatai - tikriausiai neišjungčiau ištisom parom

Atsakyti
kalipse
2011 m. sausio 30 d. 22:20:27
Geraiusias muzikinis kanalas ever.Mano pats megstamiausias...

Atsakyti
MT
2009 m. rugpjūčio 19 d. 18:08:54
Vienas is normaliausiu ir geriausiu televizijos kanalu, kurios esu maciusi

2009 m. gegužės 28 d. 20:58:00
Pritariu

2009 m. gegužės 28 d. 16:59:05
O kur Rock legends pirmi ac/dc, ir tik Zeppelin antri , taip pat kazkas ne to.
Zeppelinai turetu but pirmi

2009 m. gegužės 28 d. 12:43:10
O tai kodel cepelinai tik 6

2009 m. vasario 7 d. 22:14:14
RaptorJM rašė:
Gabux rašė:
Na, susigaudant to meto muzikinę situaciją nebuvo sunku atspėti. Ir dainą, kurią pagros, juo labiau.

Jei cia apie Pink Floydus kaip geriausia to meto grupe - lengva atspeti, nes jie kaip tik tuo metu buvo ant bangos. Led Zeppu pirmi du dar '69-aisiais. Taciau del dainos - apgailetina. Kodel,KODEL visada Pink'us reprezentuoja su sia daina? Yra geresniu PF dainu,ir tikrai nemazai.. kad ir is "Sienos" - Comfortably Numb,n-kartu geresne mano atzvilgiu. Na,gal ir another brick in the wall ir nera prasta daina (akivaizdu,kad ne) taciau ji nuvalkiota iki begalybes.. o gaila

na taip, nuvaliotas variantas. bet.
gal jie kitų video iš the Wall neturi [?]
kas ten žino.

2009 m. vasario 7 d. 22:11:54
Buvo repo topas, laimėjo Eminemas. Puiku, taip ir reikia. Tačiau geriausisos hiphopo dainos tope jis buvo tik penkioliktas (su Stan, kuri verta minimum pirmos vietos). Dėkui Dievui jog nebuvo jokių Lil Waynų, tik viena blogybė - 50 Cent.

Atsakyti
RaptorJM
2008 m. lapkričio 16 d. 13:10:45
Gabux rašė:
Na, susigaudant to meto muzikinę situaciją nebuvo sunku atspėti. Ir dainą, kurią pagros, juo labiau.

Jei cia apie Pink Floydus kaip geriausia to meto grupe - lengva atspeti, nes jie kaip tik tuo metu buvo ant bangos. Led Zeppu pirmi du dar '69-aisiais. Taciau del dainos - apgailetina. Kodel,KODEL visada Pink'us reprezentuoja su sia daina? Yra geresniu PF dainu,ir tikrai nemazai.. kad ir is "Sienos" - Comfortably Numb,n-kartu geresne mano atzvilgiu. Na,gal ir another brick in the wall ir nera prasta daina (akivaizdu,kad ne) taciau ji nuvalkiota iki begalybes.. o gaila

2008 m. lapkričio 16 d. 10:43:20
Gabux rašė:
beje, 7-oje vietoje, rodos, buvo The Who.

Jei apie rock legends tai jie buvo 17. gaila, turejo buti top 10tuke. Pirmi ACDC, Led Zeppelin antri, treti Pinkai, 4 - Metallica, 5 - Queen

Atsakyti
Gabux
2008 m. lapkričio 4 d. 22:00:07
beje, 7-oje vietoje, rodos, buvo The Who.

2008 m. lapkričio 4 d. 21:59:36

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
malia Sandra Secret Land
 Sandra

4Blackberry Gojira The Art of Dying
 Gojira

Alvydas1 TesseracT War of Being
 TesseracT
 ur
Very_crazy_enough Bruce Springsteen Girls in Their Summer Clothes
 Bruce Springsteen
 Ar butina sutreksti Putina, ar uztenka Lukasenka, ar butina daryti puta, ar uztenka padaryt i ranka??
Sahja Martynas Beinaris Atrask save dabar (cover)
 Martynas Beinaris

Šiuo metu vertiname

Pergalė Pergalė
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1000
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: TamPeltier
  Šiandien apsilankė: 68125