Gyvai visada kitaip nei studijiniai įrašai skamba. Visada išlieka ir klaidos, ir netikėtumo tikimybė, ir, kaip studijoj, toli gražu ne visada viskas darniai suskamba - tai ir yra gyvas garsas. O dar bendravimas su publika... Mano keli dienoraščiai yra ta tema, su ne ypatingos kokybės nuotraukom, bet vis dėlto... Smagu viską prisimint, oi, smagu... Nesikartosiu, dienoračiuose viskas išdėstyta.
Na aš tikrai nebuvau, užtat ir būtų įdomu išgirsti, nes visai kiti potyriai, kai gyvai klausaisi, nei kad įrašai :) Ne kartą tuo teko įsitikinti (aišku, ne su Stingu) :)
Melancholija? Reiškia, Kaune nebuvot. Nepasakyčiau, kad tik svajot norėjosi, oi ne. Nepraleidau nė vieno jo vizito čia. Visi buvo skirtingi, visi puikūs. Ar eičiau dar? Tai žinoma!
Ne iš tų atlikėjų, kurio visos dainos patiktų. Bet tikrai geras. Turi talentą, dirba iš širdies... Kai pavargstu nuo visokių bumčikų, ilsiuosi su Stingu. Ypatingos dainos - Shape of my hurt ir Desert rose.
Mano nuomonė apie Sting'ą kuo puikiausia. Nesu didelė gerbėja, bet nemažai dainų patinka. Taip pat ir iš 'The Police' laikų (kad ir 'Every Breath You Take', visi šią girdėję). Išgirsti kur nors ir net smagiau pasidaro, kad tokios muzikos yra - lyg ir paprasta, 'gerietinė' šiek tiek, bet ne banali - (tarkim, relax'ui ideali 'Desert Rose'). Ir gerai.
Xpo rašė: Administratorei pritariu, o ultranariui tai jau ne.
Nenusisnekek, ir ko gi jam stinga?
2014 m. lapkričio 3 d. 00:57:15
Gyvai visada kitaip nei studijiniai įrašai skamba. Visada išlieka ir klaidos, ir netikėtumo tikimybė, ir, kaip studijoj, toli gražu ne visada viskas darniai suskamba - tai ir yra gyvas garsas. O dar bendravimas su publika... Mano keli dienoraščiai yra ta tema, su ne ypatingos kokybės nuotraukom, bet vis dėlto... Smagu viską prisimint, oi, smagu... Nesikartosiu, dienoračiuose viskas išdėstyta.
2014 m. lapkričio 3 d. 00:16:09
Na aš tikrai nebuvau, užtat ir būtų įdomu išgirsti, nes visai kiti potyriai, kai gyvai klausaisi, nei kad įrašai :) Ne kartą tuo teko įsitikinti (aišku, ne su Stingu) :)
2014 m. lapkričio 3 d. 00:14:04
Melancholija? Reiškia, Kaune nebuvot. Nepasakyčiau, kad tik svajot norėjosi, oi ne. Nepraleidau nė vieno jo vizito čia. Visi buvo skirtingi, visi puikūs. Ar eičiau dar? Tai žinoma!
2014 m. lapkričio 2 d. 23:52:23
Melacholiškas, tai taip, bet į jo koncertą tikrai eičiau :)
2014 m. lapkričio 2 d. 17:14:21
2014 m. lapkričio 2 d. 17:08:41
Gera mano nuomonė apie šį atlikėją, vertinu jį palankiai . Nors pati dažnai jo neklausau, man šiek tiek per melancholiška jo muzika.
Jei pasitaikytų proga, gal visai norėčiau pamatyti jo koncertą ir gyvai.
2014 m. lapkričio 2 d. 14:34:44
Labai keista, kad tik tiek nedaug jį mėgsta. Išties geras atlikėjas ir vertas būti mėgiamas ne vien dėl "Desert rose"
2012 m. liepos 21 d. 16:15:41
Desert Rose - pats geriausias!!
2010 m. lapkričio 23 d. 18:34:45
2010 m. spalio 10 d. 12:21:04
2010 m. spalio 2 d. 11:57:06
2009 m. spalio 1 d. 19:56:52
2009 m. spalio 1 d. 19:23:29
2009 m. rugsėjo 30 d. 17:48:57
Administratorei pritariu, o ultranariui tai jau ne.
Nejaugi pats negali sugalvoti?
.....
STINGULIO!!!
2009 m. rugsėjo 30 d. 16:29:32
2009 m. rugsėjo 30 d. 16:02:04
2009 m. rugsėjo 30 d. 13:55:49
2009 m. rugsėjo 30 d. 13:50:50
Administratorei pritariu, o ultranariui tai jau ne.
2009 m. rugsėjo 30 d. 13:07:54
https://www.youtube.com/watch?v=doYNBHE8Y es
2009 m. rugsėjo 30 d. 13:06:45
jame bus 16 nauju dainu.Pirmas albumas po triju metu.