blemba jei pas mane ijungta angliskai..tai ir rasau....kas cia dabar tokio..isvis usknisa kai music.lt negali idet eilerasciu...kad parasyta be visokiu saukstuku nosiniu kableliu..kdl tokia diskriminacija...=)
Tai kad tos klaviatūros skriasi. Aš įpratau rašyti lietuviškom raidėm, bet standartine QWERTY klaviatūra, kur liet. raidės yra vietoj skaičių. Bet dabar mokyklose pradedamos integruoti tos naujojo modelio ĄŽERTY klaviatūros, kurios mane verčia keiktis, nes visiškai kitoks raidžių, ženklų išdėstymas nei standarte. Tad kartais tokiu atveju netgi tenka perjungti kalbą į EN.
ir plius:
žmonės, mokykitės rašyti LIETUVIŠKA klaviatūra. Per sav. priprasit, o paskui tik patiems geriau bus.
Good luck.
LoseControl rašė: O, cia bus kalbininkas vienas (taip, Rtu, RaptorJM ) Mane taipogi nervuoja kai zmones raso w vietoj v, arba vietoj raides i raso j... labai uzknisa ta j jauciu kad kasnors parasys man kad as rasau be lietuvisku raidziu, taigi is anksto atsiprasau tukstanti kartu. tiesiog iprates rasyti paprastom raidem, reiketu prisitraukt prie klaviaturos, kaip pensininkui , spaudineti mygtukus
na,atsirado didesniu kalbininku,uzleidziu vieta,ir daugiau man priminti tos pravardes NEREIKIA. Šaunu,kad atsiranda tokių temų
O, cia bus kalbininkas vienas (taip, Rtu, RaptorJM ) Mane taipogi nervuoja kai zmones raso w vietoj v, arba vietoj raides i raso j... labai uzknisa ta j jauciu kad kasnors parasys man kad as rasau be lietuvisku raidziu, taigi is anksto atsiprasau tukstanti kartu. tiesiog iprates rasyti paprastom raidem, reiketu prisitraukt prie klaviaturos, kaip pensininkui , spaudineti mygtukus
Stangry rašė: Ar stilistiškai teisingas sakinys: "...jis ne iš blogos valios taip pasielgė.". Ar geriau būtų kaip nors "Blogos valios skatinamas, jis taip pasielgė".?
Pirmoje mano citatoje neturėtų būti dalelytės "ne".
Vat BŪTINA visiems čia kažką pasirašyt. Kaip ant skaipo.
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2008 m. lapkričio 4 d. 22:12:35
kdl tokia diskriminacija...=)
Todėl, kad kuri lietuvių kalba.
2008 m. lapkričio 4 d. 22:06:45
2008 m. lapkričio 4 d. 22:06:36
2008 m. lapkričio 4 d. 21:50:55
Ooo taip, reikėtų reikėtų kai kuriems pasimokyti lietuvių kalbos.
Galėčiau net ir nikais suminėti, bet maybe nesimėtysiu ne itin korektiškais pasisakymais.
ir plius:
žmonės, mokykitės rašyti LIETUVIŠKA klaviatūra. Per sav. priprasit, o paskui tik patiems geriau bus.
Good luck.
2008 m. lapkričio 4 d. 21:43:54
2008 m. lapkričio 4 d. 21:41:38
beje, tokie žodžiai, kaip nesu, neinu ir t.t. su viena e!
O kodėl rašai čia tai? Kažkur prirašiau su ta klaida? Kažkaip nematau niekur nieko panašaus.
2008 m. lapkričio 4 d. 21:41:08
O, cia bus kalbininkas vienas (taip, Rtu, RaptorJM )
na,atsirado didesniu kalbininku,uzleidziu vieta,ir daugiau man priminti tos pravardes NEREIKIA. Šaunu,kad atsiranda tokių temų
2008 m. lapkričio 4 d. 21:38:59
beje, tokie žodžiai, kaip nesu, neinu ir t.t. su viena e!
2008 m. lapkričio 4 d. 21:38:43
DefLeppard,
2008 m. lapkričio 4 d. 21:33:36
2008 m. lapkričio 4 d. 21:33:02
2008 m. lapkričio 4 d. 21:31:18
2008 m. lapkričio 4 d. 21:30:27
2008 m. lapkričio 4 d. 21:28:26
Ar stilistiškai teisingas sakinys: "...jis ne iš blogos valios taip pasielgė.". Ar geriau būtų kaip nors "Blogos valios skatinamas, jis taip pasielgė".?
Pirmoje mano citatoje neturėtų būti dalelytės "ne".
2008 m. lapkričio 4 d. 21:27:01
2008 m. lapkričio 4 d. 21:12:36
O formuluotė antrojo geresnė yra.
2008 m. lapkričio 4 d. 21:04:01
2008 m. lapkričio 4 d. 20:29:04
Prašau, rašykit, klauskit ir jums bus atsakyta, nedarykit gėdos lietuvių kalbai.
[Jei, pavyzdžiui, nežinote kaip rašomas žodis užbaik.