siaip tie kurie kuria apdovanojimus galejo sukurti ir atskira nominacija,pvz:''kitox vaizdas''ar kazhka panashaus,kuriame rungtusi repo,roko,metaloir panashios muzikos grupes,tuomet manau nebutu jokiu parkiu...
Aiwa949, bet ne hh klipai, kurie nebuvo geresni uz JBC ir Shemkla&Vaiper, atranka praejo be problemu... pasitempti reikia, bet paprasciausiai nesinori temptis, kai dabartinius kurinius numeta i sona
na man asmeniskai "Epizodai" nera jau toks rimtas darbas bet, vat kad Shmeklos ir Vaiperio "Beats&Rhymes" nepraejo atrankos, tai ne kas. taip ir neleidzia i viesuma iseiti
Taip,jie nera geriawsi,bet "Epizodai"gabalas tikrai visai nieko,tik priedainio kazhkaip ash iki shiol negaliu ikirsti...Klipas niekuo neipatingas,labai jau primena rusu reperiu klipus 1997-1999m.kurtus...osiaip JBC jei kurs taip toliau,gal ir uzhsitarnays mano ir kitu reperiu kurie nemego JBC pagarba.Nes pripazhistu,kad anxciaw ju labai nevirshkinaw.Kita vertus nors ir neuzhsitarnaws,juk niekas man neuzhdraws ishtrint kasete ir isirashyt tai kas man patinka...
kolkas taip ir yra ir bus...tu klipu gal net niekas nezhiruejo, tiesiog visa tai - hiphopas net keista kaip pernai pushaz laimejo ... matyt atsitiktinumas
JBC pagarba uzh tai kad tikrai kuria ir daro, laukiu naujo CD. Jie tikrai nera geriausi mano manymu, tachiau svarbu padeda kelti ir plesti hiiphopo valdas lietuvoje...
Nežinau nežinau, daug kas negali pasitraukti visiškai iš Chrome, pavyzdžiui, jeigu reikia dėl darbo. Ir šiaip Chromium ne be reikalo lyderiauja, nes pasižymi stabilumu ir geru funkcionalumu. Bet Firefox dabar gera alternatyva jei rūpi privatumas.
Pastaruosius kelis metus žmonės migruoja į Firefox (nes užkniso Chromium naršyklių įvairūs bullshit'ai) arba į Brave (dėl privatumo opcijų). Chrome ilgainiui pataps old news, manau.
Aš iš Chrome emigravau prieš 4-5 metus, and never looked back. Dabar naudoju išimtinai MS Edge, tiesiog geresnė naršyklė (kažkas, ką Microsoft'as sugebėjo padaryti gerai, kas yra keista).
Jei Chrome, tai užuojauta. Jei kitka, tai yra lengvų sprendimų. MS Edge + uBlock origin veikia puikiai man. Girdėjau, kad Firefox + uBlock origin irgi čiki piki. Nežinau, kokie sprendimai kitoms naršyklėms.
2005 m. sausio 9 d. 14:18:00
2004 m. gruodžio 2 d. 16:08:36
2004 m. gruodžio 2 d. 09:28:46
2004 m. gruodžio 2 d. 01:25:48
2004 m. gruodžio 1 d. 20:22:16
2004 m. gruodžio 1 d. 17:39:53
2004 m. gruodžio 1 d. 16:12:13
2004 m. gruodžio 1 d. 15:45:24
2004 m. gruodžio 1 d. 15:01:07
2004 m. gruodžio 1 d. 10:24:38
2004 m. gruodžio 1 d. 00:16:44
2004 m. lapkričio 30 d. 23:18:21
JBC pagarba uzh tai kad tikrai kuria ir daro, laukiu naujo CD. Jie tikrai nera geriausi mano manymu, tachiau svarbu padeda kelti ir plesti hiiphopo valdas lietuvoje...
2004 m. lapkričio 30 d. 22:48:07
2004 m. lapkričio 30 d. 22:42:25
2004 m. lapkričio 30 d. 22:33:33
2004 m. lapkričio 30 d. 22:32:19
2004 m. lapkričio 30 d. 22:30:58