Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kvėpavimo pratimai vokalistams

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
jessy
2004 m. gruodžio 27 d. 22:34:38
kokie dar pratimai prasidainuoja i tiek pastugauja pasukauj i po to dar garziua gali saukt kad visi girdetu tokie cia i pratimai :}niu nebent aliejaus kazkas sake geria ar kokia varle suvalga kad karktu graziu a:}DDD

2004 m. gruodžio 27 d. 22:13:14
Na, jei savamoksliškas stūgavimas namie skaitos dainavimu, tai tada dainuoju. Ir gan stipriai Tik mano didžiausia bėda ta, kad kartais bestaugdama imu ir nustaugiu keliom natom pro šalį Todėl aš tą savo dainavimą pasilaikau sau ir per daug nedemonstruoju (nebent priverčia). Bet visai būtų įdomu sužinot kaip tas balso stygas reiktų patausot (ir aplamai kaip jas naudot).

O aš kokosinius jau turiu. Vieni mėgstamiausių Man tai nėra per saldūs, visai patinka. Nors gal tai priklauso, kieik laiko laikai uždegus. Pavyzdžiui aš tai, labai trumpai uždegu ir užgesinu, tai man normaliai jie. Per Kalėdas iš tetos gavau rožių, braškių ir dar kažkokių (bet kitos firmos nei tie kur Maksimoj). tai tie braškiniai ir rožių žiauriai skanūs, o tie kiti dvokia vos ne kaip cigaretės. Tai beveik neapsivėmiau uždegus.

Jau buvau keliuose pasisėdėjimuose : ) Visai nieko. Vakar lyg ir kažkoks buvo, bet aš nekaip jaučiausi, tai pagalvojau, kad niekam nebus įdomu į mane susiraukusią žiūrėt, tai nėjau. O dėl naujų metų tai planų nėra. Mano šeimoje planai gimsta paskutinę dieną, tai nežinau kaip ten bus. Pažiūrėsim : )

Atsakyti
lee
2004 m. gruodžio 27 d. 21:24:12
Jo padejo kazkiek, bet kaledom gavau dvi vokalo pamokas, tai pedagoge issigando(kai as jai parekiau) ir veliau pamokino kazkiek tu balso stygu tausojimo ir tai - taip dainuojant bent karta per 6men. reikia pas balso stygu doktora apsilankyt, pratimai palengvina, bet stebuklu nedaro.O tu irgi gal dainuoji?

;>Nesau pirkau, tai kaip ir nepamenu kuom jie tokie skanus man pasirode tada.. Shiaip daba eksperimentuoju - paemiau cinamoninius ir kokosinius. Deginau kokosinius ir nuo to saldaus kvapo pradejo pykint...siuliciau ju nepirkt jei kada sugalvosi

Ir dar
Druskis Eva kartais su savim paima, o Eva tave galetu pasiimt i koki ten pasisedejima. Metalagalviai atrodo kazka sugalvoje daryt per naujuosius metus, taciau jei jau suplanavai, tai planu geriau nekeisk...Neverta.

Atsakyti
rutasha
2004 m. gruodžio 22 d. 11:44:58
O tie linkai, kur numečiau bent kiek naudingi buvo? Nelabai ką ten sekės man surast... tingiu po google varinėt, nes ten šita tema žiauriai daug linkų su ilgais tekstais suranda ir dažniausiai ne į temą būna...

p.s. Tai kaip smilkalai? Ten tie, kur tu ėmei buvo visai pusė velnio, bet mes tokių pat jau neberadom. Teko paimti Evos rekomenduotus vanilinius, nes prisiuosčius pabaigoje jau nebeskyriau kvapų

Atsakyti
lee
2004 m. gruodžio 22 d. 11:21:00
Tai butinai :>

Atsakyti
rutasha
2004 m. gruodžio 18 d. 14:10:18
lee rašė:
Taip, Fobija prisimine tave Druskio deka

Malonu, malonu : ) Tai tikriausiai manau, kad dar atsiras tu progu man su ja pasisveikinti. Nei Druskio nebereiks atminciai atgaivint... : )

Atsakyti
lee
2004 m. gruodžio 18 d. 11:26:03
Taip, Fobija prisimine tave Druskio deka

Atsakyti
rutasha
2004 m. gruodžio 17 d. 16:08:31
lee rašė:
Ir dar
rutasha is kur zinai fobija ?

Teko girdėti Dar kažkada lyg ir su ja sveikinau prie trečios vidurkės durų (atsiprašau, turėjau galvoje Jurgio Prabrėžos gimanzijos), bet labai abejoju ar ji mane prisimena.

Atsakyti
lee
2004 m. gruodžio 17 d. 15:04:24
Ir dar
rutasha is kur zinai fobija ?

Atsakyti
lee
2004 m. gruodžio 17 d. 09:31:35
thanks rutasha
bazaras smuk.

Atsakyti
bazaraz
2004 m. gruodžio 14 d. 10:55:51
nesamone

2004 m. gruodžio 13 d. 18:33:59
MoHax, šis snukis tiks. Dėkoju

lee (aha, tai tu pasirodo esi Fobija...),
paeiškojau šiek tiek per google, nežinau ar tie linkai bus naudingi, tingėjau viską skaityti, bet bent pirmuose dvejuose lyg ir yra kažkokie pratimų aprašymai...

https://www.webguru.com/exercise-...perfo rmance.htm

https://www.dummies.com/WileyCDA/...le/id -2013.html

https://singsmart.com/freesinging...eathi ng101.html

https://www.alexandercenter.org/breathing .htm

Atsakyti
MoHax
2004 m. gruodžio 13 d. 18:05:33
rutasha
toks snukis tiks?
zinoma as su tavim sutinku, bet
kitavertus cia pacios lee "kalte"
"Kvėpavimo pratimai vokalistams" - labai konkretus pavadinimas, ir nieko neismananteji (arba nesidomejanteji) cia paprasciausei nelinda...

2004 m. gruodžio 13 d. 13:57:26
tavo tiesa rutasha

Atsakyti
rutasha
2004 m. gruodžio 12 d. 21:12:15
MoHax rašė:
o tai tu rutasha savo komentaru, tai turbut labai padejai zmogui...

Ne, nepadėjau (beje ir pati šitai puikiai suprantu, nereikia moralizuoti su tuo perkreiptu "snukiu"). Tik pakomentavau tikrąją situaciją : ) O ką, MoHax, nejaugi nesutinki?

Atsakyti
MoHax
2004 m. gruodžio 12 d. 21:02:38
o tai tu rutasha savo komentaru, tai turbut labai padejai zmogui...

2004 m. gruodžio 12 d. 16:46:04
Prašyk neprašius jų - čia, šitam forume, informacijos neišpeši N I E K A I P. Tas pats kaip su siena kalbėtis : )) Aš dar tavo vietoj džiaugčiausi, kad dar neatsirado krūvos "gudruolių", kurie neparašė "ne, nežinau jokių pratimų", nes būtent ant tokių "nieko nežinančių" 50% temų čia ir laikosi.

Atsakyti
maggot_ (Užblokuotas)
2004 m. gruodžio 11 d. 14:22:57
Galeciau daug pratimu pasakyt..Bet parasyt nemoku..

Atsakyti
Evanescence (Užblokuotas)
2004 m. gruodžio 9 d. 10:56:32
vat kad rasyt as nelabai moku... geriau kai kas nors stovi salia ir parodo, o po to stebi kaip tu tai darai ir pasako tavo klaidas...

2004 m. gruodžio 9 d. 10:53:24
na,tai ir prasau papasakot

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Scouting For Girls Scouting For Girls
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3640
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 8357