Kaip keista man visos "Scary movie" dalys patiko bet cia toks sss... Apskritai jokios prasme o dar taip daug dainuoja!!! Gerai buvo tik tai kad "uzmuse" Hana Montana na o visa kita tai apgailetina ...
Siaubingu nesamoniu filmai skirti protiskai atsilikusiems amerikieciu kultura mylintiems paaugliams (na,yra ir tokiu) pasieke nauja zemuma. idomu,kas toliau
Anikdotiskesnis sprendimas. Turbut vaziuosiu i Kauna pas Ms Tilifono fane kol neuzdegsiu jos licio bateriju (beje tiketina kad vilkiko vairuotojas uzdege vilkika nuo cigaretes) ciklas uzsidaro & atsidaro tada
Gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Panerių sen. Kuro g. 15, UAB „Toksika“ teritorijoje dega vilkikas, pakrautas ličio baterijomis ir akumuliatoriais. Galimas oro užterštumas.
Aš labai žiūriu. O, dabar iš Deftones - Ohms dainos profilio parekomendavo Queen - Lily of the Valley, kas yra mėgstamiausia mano gėlė. Nėra kuo skųstis.
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
2009 m. gruodžio 8 d. 16:32:54
2009 m. gruodžio 8 d. 10:53:39
2009 m. birželio 22 d. 23:38:01
o jei,kaip prastai ivertintas filmas
bet reiks atsiust,gera parodija
jergau, vėl mano komentaras...
Lievesnės parodijos dar nebuvau matęs, tikrai šlamštas ;]
2008 m. lapkričio 15 d. 18:53:01
2008 m. lapkričio 14 d. 21:27:04
violin rimtai?
Arba paskaityt pavadinima, arba pamatyt anonsa. Jau beveik visada aisku kad tikie filmai buna blogi
2008 m. lapkričio 14 d. 21:24:57
2008 m. lapkričio 14 d. 21:12:21
2008 m. lapkričio 14 d. 17:26:35
2008 m. lapkričio 14 d. 17:20:51
2008 m. lapkričio 14 d. 12:30:19
bet reiks atsiust,gera parodija
2008 m. lapkričio 14 d. 12:20:12
must have