Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
"Allmusic", "The Rolling Stone" ir panašūs portalai, kuriuose pažiūrit albumų įvertinimus.
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2022 m. kovo 19 d. 17:24:07
Jei albumai yra orientuoti į progresyvią muziką, tada progarchives.com yra go-to šaltinis. Kartais vertingų apžvalgų apie prog'o albumus parašo tokie puslapiai kaip The Prog Aspect, Progradar, Sonic Perspectives.
Bendresniam vaizdui, jei muzika neorientuota į prog'ą, tuomet geras apibendrinimas yra Metacritic vertinimas, o po to jau išsišakoji pagal google paiešką, kas priimtiniau. Vengiu didžiųjų portalų apžvalgų kaip The Rolling Stones, Pitchfork, NME ir panašių – ten etatiniai žurnalistai, vargiai perklausę vieną kartą albumą, sumeta kontekstinę info apie jį, bet nepasako nei vienos gilesnės įžvalgos apie patį albumą (kaip ir mūsuose Ramūnas Zilnys). Todėl ir Metacritic vertinimas nėra idealus rodiklis, bet kadangi ten galutinis rezultatas yra visų didžiųjų apžvalgų vidurkis, tai jis geriau reprezentuoja tikrąją situaciją nei viena atskira apžvalga. Allmusic irgi vengiu – ten žmonės su nuline kompetencija dažnai parašo.
Jei albumas mažiau žinomas, tuomet jis paprastai neturi Metacritic vertinimo. Tada kad ir tam pačiam bandcamp'e paskaityti žmonių komentarus visai neblogas pradinis taškas susidaryti įvaizdį, na o po to vėl googlini „(albumo pavadinimas) review“ ir tiesiog atsirinkinėji iš to, ką pasiūlo Google.
2022 m. kovo 19 d. 15:13:31
Allmusic irgi pasiziuriu. Dar patiko, kol neuzsibaige, https://alansalbumarchives.blogspot.com
2018 m. lapkričio 25 d. 18:19:49
rate your music
ir
George Starostin
puslapiai.
2008 m. lapkričio 16 d. 14:55:24
Allmusic turbut geriausias. Gal per daug reklamos dabar
Aha, aprašymai netikslus, nepilni. Sunku net susigaudyti. Nepatinka ir man.
2008 m. lapkričio 16 d. 14:34:02
allmusic raso ivairus zmones, tiek britai, tiek euro. kaip ir amazon.com
jei noriu viska vienoj vietoj rasti, tai ir renkuosi greiciausiai amazon.
ne megstu "samdytu" kritiku ir nenaudingo piaro.
jei pries 5 metus buciau rinkesis allmusic, siais pertekliaus laikais ty rasymo apie muzika pertekliaus, vietoj jo rinkciaus scaruffi.com,
o apie muzika, amerikieciu akimis, dabar jau rinkciausi ne rollingstone.com, bet markprindle.com.
2008 m. lapkričio 16 d. 13:01:57
2008 m. lapkričio 16 d. 11:14:34
2008 m. lapkričio 16 d. 11:08:56
2008 m. lapkričio 16 d. 11:02:44
2008 m. lapkričio 16 d. 11:01:10