man šis klipas paliko neišdildomą įspūdį, tačiau iš kurio galo, nė pats gerai nesuvokiu. Jis yra pats brutaliausias ir žiauriausias vaizdo klipas, kokį tik aš esu matęs. Tiesa, mano draugas sako, kad yra dar vienas jų klipas, esą jis dar šlykštesnis: (pavadinimo tiksliai nepasakysiu, bet štai užuominos: S.... Earth Erotica). Beje, aš matydamas From the Cradle to Enslave net negirdėjau gabalo, todėl atskirai parsisiunčiau mp3. Turbūt kiekvienas kam patinka ar ba klauso CoF sutiks, kad tai nerealus gabalas ir be klipo. Tai teik.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
_Mopey_ rašė: Kaip jusm?Man tai nereliai.Ypac patinka ten vienoj vietoj kai stovi gal keturios merginos aplink vonia pilna kraujo ir per venas sau pjauna kaip su smuiku tipo grodamos...Ir poto is tos vonios isnyra dar viena mergina...Grazu ten...
aha man ta vieta irgi ziauriai patiko...
man tai ju klipai nu nezinau tokie siurpus,o nuo kai kuriu fotkiu net nupurto....
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2007 m. lapkričio 28 d. 19:08:41
2006 m. spalio 13 d. 19:42:43
maciau kaip ta daina dainavo gyvai
raiciaus is juoko visa daina
is ko?...
2006 m. rugsėjo 29 d. 21:47:30
2006 m. rugsėjo 29 d. 21:05:15
2006 m. rugsėjo 13 d. 17:10:00
2006 m. rugsėjo 13 d. 15:24:51
raiciaus is juoko visa daina
2006 m. balandžio 1 d. 11:54:22
2006 m. kovo 11 d. 21:50:13
2006 m. sausio 29 d. 13:30:07
2006 m. sausio 28 d. 08:17:39
2006 m. sausio 28 d. 07:35:39
2005 m. rugsėjo 7 d. 16:35:15
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 25 d. 15:00:28
2005 m. balandžio 19 d. 18:48:39
2005 m. balandžio 19 d. 18:45:40
2005 m. balandžio 19 d. 18:42:25
2005 m. kovo 25 d. 17:30:31
2005 m. kovo 22 d. 19:44:16
2005 m. vasario 16 d. 21:04:07
2005 m. sausio 23 d. 10:43:41
Kaip jusm?Man tai nereliai.Ypac patinka ten vienoj vietoj kai stovi gal keturios merginos aplink vonia pilna kraujo ir per venas sau pjauna kaip su smuiku tipo grodamos...Ir poto is tos vonios isnyra dar viena mergina...Grazu ten...
aha man ta vieta irgi ziauriai patiko...
man tai ju klipai nu nezinau tokie siurpus,o nuo kai kuriu fotkiu net nupurto....