Buvau:
Suskend :"kontrabosas" ir
Neprisimenu autoriaus, bet spektaklis vadinosi "Helverio naktis" - tai, beziuredama si vaidinima net apsizliumbiau... Per daug graudi istorija parodyta ir labai gera autoriu vaidyba
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
as tai atsimenu irgi gal 6 klaseje visa klase irgi warem y kazkoky spektakly(jau neatsimenu y koky, bet wisai nieko). O po spektaklio susimusem su kita mokykla.
siaip girdejau lb gerus atsiliepimus apie "Urvini zmogu", vaidina vienas zmogus ten tiktai
gyvenu kaip moku gyvent...
prieš tai sausio penktą mačiau Aido Giniočio režisuotą "Kabaretą" Kaune.
Miltinio teatro spektakly "Titaniko orkestras" rekomenduoju
gyvenu kaip moku gyvent...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 14 d. 12:40:14
2005 m. lapkričio 25 d. 13:51:18
Suskend :"kontrabosas" ir
Neprisimenu autoriaus, bet spektaklis vadinosi "Helverio naktis" - tai, beziuredama si vaidinima net apsizliumbiau... Per daug graudi istorija parodyta ir labai gera autoriu vaidyba
2005 m. lapkričio 18 d. 16:19:32
Spektaklis "Heroinas", bet tokio didelio ispudzio kaip tikejausi nepaliko. Jis tox labaj prewencinis. O man tai nlb..
jo, "heroinas". as irgi buvau. Alytaus dramos teatras berods pastates buvo. nepasakyciau, kad lb prevenciskas (gal cia ne tas pats?). suzavejo tinkamai parinkta muzika .
2005 m. lapkričio 18 d. 15:57:09
2005 m. spalio 23 d. 20:45:31
2005 m. spalio 9 d. 11:54:30
visasi nieko buvo
2005 m. spalio 8 d. 21:43:55
2005 m. rugsėjo 16 d. 18:38:16
2005 m. rugsėjo 6 d. 11:21:02
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugpjūčio 18 d. 15:35:24
2005 m. rugpjūčio 18 d. 15:26:57
2005 m. rugpjūčio 18 d. 15:20:12
2005 m. rugpjūčio 18 d. 15:18:12
2005 m. liepos 22 d. 16:51:58
2005 m. liepos 22 d. 16:45:17
2005 m. liepos 12 d. 15:05:40
siaip girdejau lb gerus atsiliepimus apie "Urvini zmogu", vaidina vienas zmogus ten tiktai
Tai vadinama monospektakliu..
2005 m. liepos 12 d. 14:37:31
2005 m. liepos 6 d. 20:38:54
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. liepos 6 d. 20:37:28
paskutinis buvo pirmą Velykų dieną matytas kažkoks Liaudiens teatro spektaklis vos ne "grynai" apie mano miestą.. ;] su pavarymais ant visokių valdžios ir šiaip įžymesnių asmenybių..;]]]
prieš tai sausio penktą mačiau Aido Giniočio režisuotą "Kabaretą" Kaune.
ei, aš vis dar noriu kur nors eit!!! ;]]
2005 m. liepos 6 d. 20:35:44
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D