super_girl rašė: paskutiniame spektaklyje buvau "škac, mirtie, visada škac" ir man, skirtingai nei , jis patiko, ir kažkaip viską supratau, ir aktoriai man faini buvo, žodžiu tą spektaklį tikrai gerai vertinu, tik kad labai šąlta per jį buvo
as turejau omeni ne keistuoliu tearo pastatima o eiliniu neprofesonaliu aktoriu spektakli
Aš taip pat ne Keistuolių teatre šį spektaklį mačiau , na, bet nors vistiek profesonalių aktorių vaidybą, jeigu negeri aktoriai šį spektaklį vaidintų tai galbūt jis man nebūtų pasirodęs idomus, bet esant tokiom sąlygom, kuriom aš jį mačiau, tai tikrai patiko
super_girl rašė: Kai paskutinį kartą buvau teatre, tai mačiau operetę "Brėmeno muzikantai" Įspūdis normalus, neypatingai sužavėjo, tikėjausi geriau, bet tas dainas buvo smagu girdėti ir dekoracijos gražios, bet čia ne visai spektaklis, paskutiniame spektaklyje buvau "škac, mirtie, visada škac" ir man, skirtingai nei , jis patiko, ir kažkaip viską supratau, ir aktoriai man faini buvo, žodžiu tą spektaklį tikrai gerai vertinu, tik kad labai šąlta per jį buvo
as turejau o meni ne keistuoliu tearo pas tatima o eiliniu neprofesonaliu aktoriu spektakli
Profesionaliame teatre buvau lygiai pries savaite - ziurejau O.Korsunovo "Shopping And Fucking". Siaip visdai nieko spektaklis..o neprofesionaliame buvau treciadieni - pati labnakau drama tai man tai - neprofesionalus teatras... O siaip be galo be krasto megstu taetra ir gan daznai apsilankau...
Daugelio minetas "Skac,mirtie,visados skac" man visai patiko... Ir aktoriai,ir siaip - siuzetas..nes gan smagus spektakliukas..Be abejo yra ir geresniu,bet visgi neblogas...
O visumoj man labai patinka Korsunovo,Tumino spektakliai... Geras dar buvo teatro amato besimokaciu studentu spektaklis "Gagarino gatve"...man paliko ispudi..
Buvau neprofų teatre, t.y. mūsų mokykloj praeitais metais. Mūsų gimnazijos mokiniai vaidino. Pavadinimo tiksliai neatsimenu, nu bet žodžiu ten tas pavadinimas, tai telefo kodas, skaičius kažkoks.
Nelabai aš jį supratau
Kai paskutinį kartą buvau teatre, tai mačiau operetę "Brėmeno muzikantai" Įspūdis normalus, neypatingai sužavėjo, tikėjausi geriau, bet tas dainas buvo smagu girdėti ir dekoracijos gražios, bet čia ne visai spektaklis, paskutiniame spektaklyje buvau "škac, mirtie, visada škac" ir man, skirtingai nei , jis patiko, ir kažkaip viską supratau, ir aktoriai man faini buvo, žodžiu tą spektaklį tikrai gerai vertinu, tik kad labai šąlta per jį buvo
as tai visai nesenai kaip cia pasakiu prieskokias geas 5 valandas bivau spektaklyje "škac mirtie škac" ..seip tai neidomus nes vaidino kaip cia paskius ne tie aktoriai kurie yra aktiriai..jei man drauge nebutu papasakojus apie si spaektakli kai ji vaidino keistuoliu teatras tai buciau isejusi nieko nesupratusi kaip ir dauguma...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 6 d. 16:27:56
paskutiniame spektaklyje buvau "škac, mirtie, visada škac" ir man, skirtingai nei
as turejau omeni ne keistuoliu tearo pastatima o eiliniu neprofesonaliu aktoriu spektakli
Aš taip pat ne Keistuolių teatre šį spektaklį mačiau
2004 m. gruodžio 6 d. 16:06:38
2004 m. gruodžio 6 d. 15:54:18
2004 m. gruodžio 6 d. 15:19:58
Kai paskutinį kartą buvau teatre, tai mačiau operetę "Brėmeno muzikantai" Įspūdis normalus, neypatingai sužavėjo, tikėjausi geriau, bet tas dainas buvo smagu girdėti ir dekoracijos gražios, bet čia ne visai spektaklis, paskutiniame spektaklyje buvau "škac, mirtie, visada škac" ir man, skirtingai nei
as turejau o meni ne keistuoliu tearo pas tatima o eiliniu neprofesonaliu aktoriu spektakli
2004 m. gruodžio 5 d. 17:47:09
2004 m. gruodžio 5 d. 16:14:49
dar labai patiko "karalius elnias" su keistuoliu teatru..isvis neverta praleist spektaklio kur vaidina keistuoliai...
2004 m. gruodžio 5 d. 16:11:18
Daugelio minetas "Skac,mirtie,visados skac" man visai patiko... Ir aktoriai,ir siaip - siuzetas..nes gan smagus spektakliukas..Be abejo yra ir geresniu,bet visgi neblogas...
O visumoj man labai patinka Korsunovo,Tumino spektakliai... Geras dar buvo teatro amato besimokaciu studentu spektaklis "Gagarino gatve"...man paliko ispudi..
2004 m. gruodžio 5 d. 16:02:11
Nelabai aš jį supratau
2004 m. gruodžio 5 d. 15:53:28
2004 m. gruodžio 5 d. 13:25:03
vietoj sitos emocijos
cia jau paskutine mano zinute
tikrai
2004 m. gruodžio 5 d. 13:15:34
2004 m. gruodžio 4 d. 23:16:22
2004 m. gruodžio 3 d. 19:35:34
as tai visai nesenai buvau "Madegaske"
o treciadieni keliausiu i kita spektakli su mokykla i" Figaro vedybas"