Jau labai seniai lankiausi teatre Paskutinį kartą, jeigu gerai pamenu, buvau "Paryžiaus katedroj" (Domino teatras). Šiaip, visai neblogas miuziklas vakaro praleidimui.
Dar labai įsiminė maždaug prieš metus matytas Cezario grupės spektaklis "Nutolę toliai" pagal P. Širvio poeziją. Prieš einant maniau, kad bus klaikiai nuobodu, bet, pasirodo, klydau :) Aktoriai ne deklamavo, o išgyveno kiekvieną eilutę, kai kuriuos žiūrovus sugebėjo net pravirkdyti.
Hmm, sudomino ši tema Geri atsiminimai, kai mama išsitempė į muzikinį teatrą. Galvojau, kad bus gera proga pamiegoti
Žodžiu, buvo likę 15 min. iki pradžios ir antrajame aukšte pradėjo groti Pink Floyd`ai Bet taip garsiai, kad net pirmam aukšte girdėjosi. Toks buvo fail
You better make your face up in
Your favourite disguise.
With your button down lips and your
Roller blind eyes.
With your empty smile
And your hungry heart.
Feel the bile rising from your guilty past.
With your nerves in tatters
As the cockleshell shatters
And the hammers batter
Down the door.
You'd better run.
You better run all day
And run all night.
Keep your dirty feelings
Deep inside.
And if you're taking your girlfriend
Out tonight
You'd better park the car
Well out of sight.
Cause if they catch you in the back seat
Trying to pick her locks,
They're gonna send you back to mother
In a cardboard box.
You better run.
einaras13 rašė: Ekskursijoje prieš mėnesį aplankiau Keistuolių teatrą ir teko matyti "Paskutinius Brėmeno muzikantus".
Pvydžiu! Pavydžiu! Pavydžiu! Na ir kaip? Turėjo būti TOBULA, tiesa?
Jau tobula buvo visiškai, net ir tris valandas sėdėt nė kiek nenusibodo, tokią tobulybę matyt. Pavydėk toliau, beje, man tie muzikantai sudarė dvigubą pojūtį: koncerto ir spektaklio, arba iš viso, grynos roko (nu gal ne visai roko) operos.
J.Miltinio teatre - Sankirta su pagrindiniu keliu. Labai patiko. Puiki vaidyba, buvo ir juokingų akimirkų, tačiau spektaklio tai nepaverte bulvaro teatru. Jei lankysites Panevėžyje, būtinai pažiūrėkit.
Gera mintis " Jeigu nemokame atpažinti stebuklo, kurį laikome saujoje, vadinasi, dar ne stebuklų metas."
o jezau buvau paciam prasciausiam spektaklyje: Nuejom su drauge i menu spaustuve ir norejom nueiti i geisma bet bilietu jau nebebuvo o salia buvo kitas spektaklis Kurso Beglys, na galvojam dvigubai pigiau na einam gal nieko bus visai, oj kaip klydom, taigi iejom i spektakli t.y. tragikomedija ir nuo pirmos minutes mes ivertinom ji tokiais zodziais kaip "dar niekad taip nenorejau mirti" arba "ka cia is bedarbiu birzos visi surinkti" nu tikrai buvo ziauru zet ziauru visa laika norejom pabegti is ten tai gerai kad buvo pertrauka per kuria isejome is ten gerti alaus.
Puikus.
Labai labai geras, įstabus.
Sužavėjo aktorių meistriškumas, plastika.
Tas žaismas su lentom.
Dinamika, gyvumas.
Su malonumu ir darkart jį pažiūrėčiau.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
O. Koršunovo - "ĮSTABIOJI IR GRAUDŽIOJI ROMEO IR DŽULJETOS ISTORIJA"
Puiki režisūra, puiki vaidyba, puiki scenografija ir visa kita. Nemažai simbolizmo, subtilaus jumoro, puikiai parinkta muzika ir visi kiti garsai. Super rekomenduoju visiems, tik ne jaunesniems nei 16 metų, o gal net ir vyresniems. Kadangi kai žiūrėjau pusė salės buvo mokinių iki 16 metų, jiems buvo sunku išsėdėti ilgai ir beto suprasti kai kuriuos simbolizmu persmelktus epizodus, jiems tai tik juokinga scena ir tiek....
Jau pasiilgusi buvo gero-rimto spektaklio ("Domino" komercija kartais visai smagi, bet ilgainiui norisi ko subtilesnio).
Na, manau Keleris geresnis aktorius negu režisierius. Beveik vaidinimą muzika labai nesiderino su veiksmu. Vaidinimo pradžia nepatiko, erzino garso sprendimai ir per didelis aktorės emocionalumas. Bet pabaiga verta 10 balų. Muzika pabaigoje jau puikiai tiko, aktorių žodžiai pjovė širdį, mano vidus dainavo matant tokia pabaiga ( dievinu kai jos būna nelaimingos).
Taigi, rekomenduoju. 8/10.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. kovo 4 d. 21:22:11
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. kovo 4 d. 21:09:02
Švytinčių burbulų partija
2012 m. sausio 30 d. 12:13:36
Jau labai seniai lankiausi teatre
Paskutinį kartą, jeigu gerai pamenu, buvau "Paryžiaus katedroj" (Domino teatras). Šiaip, visai neblogas miuziklas vakaro praleidimui.
Dar labai įsiminė maždaug prieš metus matytas Cezario grupės spektaklis "Nutolę toliai" pagal P. Širvio poeziją. Prieš einant maniau, kad bus klaikiai nuobodu, bet, pasirodo, klydau :) Aktoriai ne deklamavo, o išgyveno kiekvieną eilutę, kai kuriuos žiūrovus sugebėjo net pravirkdyti.
2012 m. sausio 30 d. 11:41:27
* Mama Katinas.
Vilniaus Mažasis teatras.
//
Senokai nebuvau vaikiškame spektaklyje. Smagus labai, gyvas, šmaikštus ir, nors vaidino ta TV aktorių-grietinėlė, nebuvo saldu ir popsiška.
O dar vaikų aplinkui juokas.. - puikiai nuteikia.
2012 m. sausio 22 d. 13:15:26
kinetinis teatras
berods "Kita seka", nepamenu tiksliai pavadinimo. Šiaip likom nesupratę
2012 m. sausio 22 d. 08:26:40
2012 m. sausio 21 d. 22:45:03
Žodžiu, buvo likę 15 min. iki pradžios ir antrajame aukšte pradėjo groti Pink Floyd`ai
2012 m. sausio 6 d. 12:43:12
Ekskursijoje prieš mėnesį aplankiau Keistuolių teatrą ir teko matyti "Paskutinius Brėmeno muzikantus".
Jau tobula buvo visiškai, net ir tris valandas sėdėt nė kiek nenusibodo, tokią tobulybę matyt. Pavydėk toliau, beje, man tie muzikantai sudarė dvigubą pojūtį: koncerto ir spektaklio, arba iš viso, grynos roko (nu gal ne visai roko) operos.
2012 m. sausio 6 d. 12:38:19
Ekskursijoje prieš mėnesį aplankiau Keistuolių teatrą ir teko matyti "Paskutinius Brėmeno muzikantus".
2012 m. sausio 6 d. 12:27:09
2012 m. sausio 6 d. 12:25:32
Gera mintis " Jeigu nemokame atpažinti stebuklo, kurį laikome saujoje, vadinasi, dar ne stebuklų metas."
2012 m. sausio 6 d. 12:14:04
2012 m. sausio 6 d. 10:21:42
Puikus.
Labai labai geras, įstabus.
Sužavėjo aktorių meistriškumas, plastika.
Tas žaismas su lentom.
Dinamika, gyvumas.
Su malonumu ir darkart jį pažiūrėčiau.
2011 m. gegužės 11 d. 18:41:02
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. gegužės 11 d. 16:49:09
Puiki režisūra, puiki vaidyba, puiki scenografija ir visa kita. Nemažai simbolizmo, subtilaus jumoro, puikiai parinkta muzika ir visi kiti garsai. Super rekomenduoju visiems, tik ne jaunesniems nei 16 metų, o gal net ir vyresniems. Kadangi kai žiūrėjau pusė salės buvo mokinių iki 16 metų, jiems buvo sunku išsėdėti ilgai ir beto suprasti kai kuriuos simbolizmu persmelktus epizodus, jiems tai tik juokinga scena ir tiek....
2011 m. gegužės 11 d. 16:36:21
Per daug priminė bulvaro teatrą, per daug buitiškumo. Rekomenduoju tik tiem, kas retai lankosi teatre. Labai retai (kitaip tarent - tiem kas iš teatro tikisi pramogos, juoko, o ne rimtų dalykų)
2011 m. gegužės 10 d. 23:27:30
2011 m. gegužės 10 d. 23:20:35
Patiko tematika (amžinai gyva), aktoriai.
O dargi scenografija, tas sniegas, šviesos... Paliko puikų, ilgai išliekantį įspūdį.
Jau pasiilgusi buvo gero-rimto spektaklio ("Domino" komercija kartais visai smagi, bet ilgainiui norisi ko subtilesnio).
2011 m. vasario 14 d. 17:38:24
2011 m. vasario 14 d. 17:12:19
Na, manau Keleris geresnis aktorius negu režisierius. Beveik vaidinimą muzika labai nesiderino su veiksmu. Vaidinimo pradžia nepatiko, erzino garso sprendimai ir per didelis aktorės emocionalumas. Bet pabaiga verta 10 balų. Muzika pabaigoje jau puikiai tiko, aktorių žodžiai pjovė širdį, mano vidus dainavo matant tokia pabaiga ( dievinu kai jos būna nelaimingos).
Taigi, rekomenduoju. 8/10.