Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis spektaklis, kuriame buvai?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Darkshines
2008 m. gegužės 25 d. 18:27:06
Mažasis Princas, po paskutinio skambučio. Nieko gražesnio, jautresnio, labiau griebiančio už širdies dar nemačiau...

Atsakyti
playa
2008 m. balandžio 4 d. 00:00:16
A. - visai kita

2008 m. balandžio 3 d. 22:19:30
Vakar, turbūt, Žaldokynėj buvau.
Dievaž, juokinga buvo.

2008 m. kovo 25 d. 10:07:05
"Brendimo kančios" KVDT. Be abejo, pagrindinė žiūrovų masė buvo mokyklinio amžiaus, po ko plojo atsistoję, nes jiems patiko. Aš tai spektaklį įvertinčiau šešetu. Kaip komedija buvo juokinga, tačiau turint omeny, jog tai buvo knygos ekranizacija, tai ji buvo prasta, nes labai jau laikantis knygos siužeto vietomis pernelyg užtempta, vietomis atmosferoje tvyrojo nuobodulio aura. Trūko veiksmo, buvo akcentuojamos ne kiek tos paauglio brendimo kančios, jo kasdienis gyvenimas, santykis su bendraamžiais, o šeimos vidaus aferos (tėvų neištikimybės ir t.t.). Turint omeny, jog tai nėra kažkokia tai ypatinga knyga, manyčiau, buvo galima daugiau improvizuoti, galbūt netgi atsisakyti kai kurių ne tokių svarbių veikėjų (nes jų įėjimas į veiksmą iš esmės erzino), o ne aklai laikytis knygos siužeto. Kai kuriais epizodais aktorių vaidyba man priminė mokyklos vaidinimus, neatrodė profesionali, vėlgi, užtęsta ir nuobodoka. Taigi, režisūrinis sumanymas ir sprendimas nekoks. Man rodos buvo paskubėta kurti spektaklį labiau neįsigilinus į siužetą, į to paauglio pasaulį, jo labiau neapgalvojus. O jauna moteris vaidinanti pensininkę manęs visai neįtikino. Netgi papiktino. Rodos, Kaunas juk toks turtingas aktoriais, o še tau kad nori, neatsirado vyresnio amžiaus aktorės tokiam paprastam epizodiniam veikėjui sukurti.

Atsakyti
dingusi_kazkur
2008 m. kovo 24 d. 23:26:48
Ji_Kvepuoja rašė:
KVDT, Gintaro Varno „Ruzvelto Aikštė“.
Sužavėjo ir paliko gilų įspūdį. Likau sužavėta G.Ivanausko vaidyba : ) (dar kartą).
Įvairių žmonių istorijos, kurie vienaip ar kitaip susiję. „Pjesė įvairiais rakursais atskleidžia akistatą su mirtimi“.

ir

mirtis kvepia apelsinais

Šitą galėčiau pakartoti.
Nesveikai patiko Ivanausko vaidyba (ta laikysena, mimikos, tas elegantiškas kandiklio su cigarete laikymas, ta kalbėjimo maniera. Tik makiažą gal kitokį būčiau parinkusi ) Sužavėjo Baukutė, Šidlauskas, Svobonas (kaip visada). Labai keista buvo pamatyti Aureliją Tamulytę tokiame amplua. Nuostabus talentas. [Palyginkime su Roza iš "Nekalti". Platus spektras.]
Stipri pati pabaiga. Tas choras su reikšmingom pauzėm.
Žodžiu, visko daug, visko net susigaudyti nespėji, neužfiksuoji. Bet kokiu atveju pažiūrėti verta. Nustebino tik, kad tiek daug blogų atsiliepimų apie šį spektaklį.

Taip pat prieš keletą dienų antrą kartą, po poros metų pažiūrėjau "Nekalti". Tame pačiame teatre, žinoma.
Kas čia patiko labiausiai?
Svobonas, Svobonas, Svobonas. Tas jo maivymasis nerealus
Stumbraitė. Tas jos vaidmuo... Jai tinka tokias, šelniai tariant, sudėtingas asmenybes vaidinti.
Tobulybė su visu savo tobulu pasauliu gerai parodyta.
Patiko idėja kartais rodyti kelis veiksmus iš karto, vienus iškeliant į priekį, kitus prislopinant.
Galėčiau pasakoti daug, bet kažin ar kam įdomu
Tiesiog: uch

https://www.menufaktura.lt/ci.admin/Editor/assets/nekalti didele.gif

https://www.kamane.lt/lt/naujienos/teatras/tnaujiena30/lt/naujienos/teatras/teatrofoto0512/kvdt_jubiliejus

https://www.kamane.lt/lt/atgarsiai/teatras/tatgarsis109/lt/atgarsiai/teatras/tatgarsiufoto0602/nekalti

https://www.dramosteatras.lt/spektakliai/sp/nekalti/images/nekalti_1_01.jpg https://www.dramosteatras.lt/spektakliai/sp/nekalti/images/nekalti_5_01.jpg

Jei aš dirbčiau degalinėje!

2008 m. kovo 23 d. 20:45:44
"Meistriškumo pamoka" pirma dalis kažkaip nesudomino, bet po antros buvau lyg prikaustyta. Normantaitės vaidyba buvo tokia reali ir ji taip meistriškai perteikė tos operos solistės biografijos skausmą. Džiaugiuosi, kad nuėjau..

2008 m. kovo 23 d. 14:47:44
KVDT, Gintaro Varno „Ruzvelto Aikštė“.
Sužavėjo ir paliko gilų įspūdį. Likau sužavėta G.Ivanausko vaidyba : ) (dar kartą).
Įvairių žmonių istorijos, kurie vienaip ar kitaip susiję. „Pjesė įvairiais rakursais atskleidžia akistatą su mirtimi“.

ir

mirtis kvepia apelsinais

2008 m. kovo 17 d. 20:00:54
paskutinis "Grobis" - dramos teatre, bet labiau patiko prieš tai žiūrėti "Meistriškumo pamoka", "Palaukit, kieno čia gyvenimas?" ir "Belaukiant Godo" - mažajame teatre dar beje labai patiko Koršunovo "Vasarvidžio nakties sapnas" šį rudenį žiūrėjau dramos teatre

2008 m. kovo 17 d. 20:00:46
"Laisves kaina" nacdramteatry. geras, man patiko, biski tik galas nuspejamas buvo. bet vaizdai geri ir vaidyba...

2008 m. kovo 17 d. 19:40:59
buvau vakar "Trys Draugai". nuobodokas. nelabai ką teatsimenu.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
aviettine
2008 m. kovo 14 d. 21:22:26
T_Mac---> oo...

---
šį sekmadienį ruošiuosi į spektaklį 'Laukinė moteris'. tikiuosi turiningo ir neužmirštamo vakaro. tikiuosi, toks ir bus.
[=

2008 m. kovo 14 d. 19:21:13
Kas matė "Ruzvelto aikštę" KVDT?

2008 m. kovo 14 d. 03:04:01
turbut kad koks "cipolinas" kokioj 3 klasej

Atsakyti
k_b
2008 m. kovo 13 d. 16:40:16
Į spektaklius, operas vaikštau tam, kad pasirodyti prieš žmones. Pasipuošęs for sure. Dažniausiai nei spektaklio, nei operų neatsimenu.

2008 m. kovo 13 d. 16:25:14
"sriubinėj".. Taip, ten ta aktorė Inga Norkutė, iš serialo "Moterys meluoja geriau".

2008 m. kovo 12 d. 18:51:37
"Ana tropikuose" Ypač užvežė cigarų kvapas, jėga.

Atsakyti
ikalinta_plunksnoje
2008 m. kovo 12 d. 18:18:34
"Meilė ir mirtis Veronoje". Keistuoliai. Geeeras.
Ir šiaip keistuolius mes mylim. tikri šaunuoliai.

2008 m. vasario 7 d. 21:35:14
Rimtas - "Bremeno muzikantai".
Deja, jau senokai tas buvo. Labai senai...

Atsakyti
Ingutexxx
2008 m. vasario 7 d. 19:39:26
"Maskaradas"

Atsakyti
CyberPirate
2008 m. sausio 24 d. 21:53:46
Opera įskaitoma?

"Figaro vedybos" Klaipėdos muzikiniam teatre.
Nesakysiu ko tikėjaus, dar prajuokins ką nors.
Gaila, bet po pirmos dalies teko išeiti. Nesigailėjau.
Piguva? Galbūt.

Atsakyti
Puslapiai: 12345678910 ... 15
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

All That Remains All That Remains
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1792
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 219725