"Švyturys".
Kauno Dramos Teatras.
Gyčio Ivanausko monospektaklis.
Mano komentarai čia nieko nereikštų. Tai reikia pamatyti, pajusti patiems. Nepaprasta. Visiškai tiesiogine prasme.
Ten Gytis visai kitoks. Viskas taip trapu ir skaidru.
A.Cholinos- Tango in Fa. Nepasakyčiau, kad likau apstulbusi, bet man patiko. Lengvas, charakteringas šokis, subtili muzika. Žaismingiausias epizodas su kepure.
2006 m. rugsėjo 9 d. 19:52:42
Kauno Dramos Teatre "Neklati".Nerealiai patiko.Labai įdomus, netikėtas toks.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
jei kaip žiūrovas tai kažkokiame Latvių jaunimo, neblogas pasirodė pavadinimo neatsimenu ( o gal net nežinojau), o šeip jau seniai nemačiau Tikro suaugusių spektaklio
Nitroceliulioze rašė: "pizama sesiems" nerealus!! jaunimo teatre rodo! o siaip pries kelias sav buvau geriausiam gyvenime spektaklyje" pagalvinis" irgi jaunimo teatre dar ji greit rodys! rekomenduoju paziuret!
buvau neperseniausiai ''Pižama šešiems''. bet ten buvo Panevėžio Miltinio tetras. įtariu,kad skirtingi pastatymai tiesiog kažkas funny,atsipalaidavimui.ilgai mąstyti neverčia. bet žiūrėti be proto smagu.
jo ash irgi shitam buvau...tikrai nerealus...o sheshtadieny buvau nespektakly, o operoj Aidoj...shiaip patiko...ta prasme supratau apie ka
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 2 d. 15:13:08
"Nusikaltimas ir bausmė" žiūrėjau.
Kažkas, ko trūko mano gyvenimui.
2006 m. gruodžio 28 d. 00:29:11
Kauno Dramos Teatras.
Gyčio Ivanausko monospektaklis.
Mano komentarai čia nieko nereikštų. Tai reikia pamatyti, pajusti patiems. Nepaprasta. Visiškai tiesiogine prasme.
Ten Gytis visai kitoks. Viskas taip trapu ir skaidru.
2006 m. gruodžio 28 d. 00:14:42
2006 m. spalio 22 d. 16:53:52
2006 m. spalio 22 d. 16:21:13
Perfect. Ypač dalykas, kad viskas buvo atlikta gyvai.. ;>
2006 m. rugsėjo 21 d. 13:05:41
2006 m. rugsėjo 13 d. 21:21:05
2006 m. rugsėjo 13 d. 20:27:35
2006 m. rugsėjo 13 d. 20:25:00
2006 m. rugsėjo 13 d. 19:23:25
2006 m. rugsėjo 9 d. 19:54:20
2006 m. rugsėjo 9 d. 19:52:42
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. rugsėjo 9 d. 19:37:15
lb geras.
2006 m. rugsėjo 9 d. 19:26:13
2006 m. rugsėjo 9 d. 11:42:05
nerealus. norėčiau dar kart pamatyt;>
2006 m. birželio 20 d. 23:56:29
va ten tai buvo
toks šyzovas.
įspūdinga.
2006 m. gegužės 2 d. 15:45:06
"pizama sesiems" nerealus!! jaunimo teatre rodo! o siaip pries kelias sav buvau geriausiam gyvenime spektaklyje" pagalvinis" irgi jaunimo teatre dar ji greit rodys! rekomenduoju paziuret!
buvau neperseniausiai ''Pižama šešiems''. bet ten buvo Panevėžio Miltinio tetras. įtariu,kad skirtingi pastatymai
jo ash irgi shitam buvau...tikrai nerealus...o sheshtadieny buvau nespektakly, o operoj Aidoj...shiaip patiko...ta prasme supratau apie ka
2006 m. gegužės 2 d. 15:38:43
2006 m. gegužės 2 d. 15:29:28
2006 m. gegužės 2 d. 15:15:23