Eh, as paprasciausiai nesugyvenama. Nervuota, pikta, liudna, isteriska. Oh, ziauriai nepastovi, nors sako, kad daugelis salia manes jauciasi saugus. Keista
cholerikas+melancholikas=as
siaip mano charakteris labai bjaurus,kai kas taip sako,kai kas bijo tai pasakyti.siaip nesu konfliktiska asmenybe,bet visi turi sokti pagal mano dudele,as visada teisi.Siaip tai pati suprantu,kad esu bjauri,stengiuosi keistis, bet ne visada iseina.nesmerkiu ir nesitycioju is zmoniu,stengiuosi juos suprasti...dar esu egoiste ir pesimiste...megstu buti demesio cenre,bet is gerosios puses.dar esu gana kukli,nelinkusi i avantiuras......
gal jau baigsiu,nes nebesnekesit su manim-pabaisa esu, galvosit
chlerikas+melancholikas=as
siaip mano charakteris labai bjaurus,kai kas taip sako,kaio kas bijo tai pasakyti.siaip nesu konfliktiska asmenybe,bet visi turi sokti pagal mano dudele,as visada teisi.Siaip tai pati suprantu,kad esu bjauri,stengiuosi keistis, bet ne visada iseina.nesmerkiu ir nesitycioju is zmoniu,stengiuosi juos suprasti...
As nezinau kokiam tipui priklausau - turbut daugmaz turiu visu tipu savybiu kone po lygiai...
Esu kazkokia daugialype asmenybe - esu istikima,bet man gali atsibost zmogus (tiesa,jau seniai taip nebuvo,bet bijau,kad taip gali atsitikta kada nors tolimoj ateity..) taip pat esu atvira bet uzdara Nes dazniausiai bunu uzsisklendusi del rimtu dalyku,o kai kuriuos dalykus kuriu nereiktu sakyt atvirai iskloju..Taip pat esu jautri,bet is kazkur pas mane tryksta kazkoks nelemtas grubumas...Nemegstu pyktis bet gincytis su manim beprasmiska - sakau ka nors ale tam kad sakyt (diskusijose taip nedarau jei ka...tik gincuose).Net jei bunu neteisi vaidinu,kad esu viena protinga...Bet nemegstu vaidint...Isizeidziu ir supykstu labai greit,susinervuoju greit del bet kokiu smulkemnu (cia ne visada,nuo nuotaikos priklauso) kartais tai parodau,kartias ne..esu tikrai dvilype,nes viena karta demonstratyviai rodau savo inirsi,o kita karta net budama labai pikta stengiuosi tai nuslpet...Kartias bunu rami kartias - pdaukus,esu tingi aktyviste,nes siaip man reikia veiklos,bet kartias tingiu ja uzsiimt...Gal vienas bruozas,kuris neturi atmainos many (turboot vienintelis bruozas,tvirtai paemes virsu - vienintelis neturintis tokio pat ryskumo priesingybes) - as svajotoja...svajoju ypac daznai,ypac daug ir ypac apie viska Siaip sakau - esu napstovi,man vis reikia naujoviu,ispudziu...Kartias darau ka nors tik tam,kad igelciau kazkam...nemegstu nebendraut ir likti kokiu nors nesusipratimu neissiaiskinus su zmonemis,taciau wel priesingybe - sekmingai jau antrus metus ingoruoju keleta zmoniu,kuriuos sutinku beveik kasdien..ir ignoruoju taip sakant 'nei is sio nei is to'.Ir is viso mano charkateri atitinka paibudinimas - Sunkiai lengvas Esu grynai dviguba,manau,cia nieko nepakeisi...
as grynų gryniausia cholerikė, kaip ir mano mama, tikriausiai iš jos savo būdą paveldėjau.. gerai man kad tokia esu, patinka man mano būdas, ir kitiem manau netrukdo
ash grynu gryniausia cholerike ir dazhnai del to, nukenchia aplinkiniai.
mano temperamento tipas yra colerikas.Energingas, emocionalus, jautrus, ekstravertas (atviras), nelabai pastovus.
Tai energingas, greitų reakcijų, stiprių emocijų žmogus. Šio tipo žmogus siekia pirmauti, priešinasi viskas, kas jiems trukdo. Neretai staigiai supyksta, praranda pusiausvyrą ir negreit sugeba atleisti, nenori pripažinti, jog buvo neteisūs.
visada sneku.negaliu sustoti kalbejus.jei nera,kas klausosi,sneku pati viena.greit isizeidziu(kaip cia ir rasyta) ir nelabai greit atleidziu. zinoma mano draugai manes neizeidzia rimtai todel daugeliui gali atrodytui,kad as labai greit atleidziu.labai greit susinervinu.kai su kuo nors pradedu rietis,tai kai tas zmogus nori baigti ginca,tai as nebaigiu ir rekiu ant jo kaip i manoma.esu labai didele isterike.isteriskas xarakteris manau,kad pavaldetas is mano mamos,todel amzinai riejames.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. gruodžio 5 d. 18:46:57
2004 m. gruodžio 5 d. 18:00:33
2004 m. gruodžio 5 d. 14:31:36
2004 m. gruodžio 5 d. 14:16:32
siandien isvis man sunkiai rashosi
2004 m. gruodžio 5 d. 14:15:12
siaip mano charakteris labai bjaurus,kai kas taip sako,kai kas bijo tai pasakyti.siaip nesu konfliktiska asmenybe,bet visi turi sokti pagal mano dudele,as visada teisi.Siaip tai pati suprantu,kad esu bjauri,stengiuosi keistis, bet ne visada iseina
gal jau baigsiu,nes nebesnekesit su manim-pabaisa esu, galvosit
2004 m. gruodžio 5 d. 14:11:38
siaip mano charakteris labai bjaurus,kai kas taip sako,kaio kas bijo tai pasakyti.siaip nesu konfliktiska asmenybe,bet visi turi sokti pagal mano dudele,as visada teisi.Siaip tai pati suprantu,kad esu bjauri,stengiuosi keistis, bet ne visada iseina
2004 m. gruodžio 5 d. 14:02:54
Esu kazkokia daugialype asmenybe - esu istikima,bet man gali atsibost zmogus (tiesa,jau seniai taip nebuvo,bet bijau,kad taip gali atsitikta kada nors tolimoj ateity..) taip pat esu atvira bet uzdara
2004 m. gruodžio 5 d. 13:56:30
2004 m. gruodžio 4 d. 17:26:15
panasiai per pus
kartais as labai pikta ir irzli
2004 m. gruodžio 4 d. 17:20:34
2004 m. gruodžio 4 d. 17:06:28
2004 m. gruodžio 4 d. 16:50:11
2004 m. gruodžio 4 d. 16:49:20
2004 m. gruodžio 4 d. 16:20:21
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2004 m. gruodžio 4 d. 16:18:55
2004 m. gruodžio 4 d. 15:59:11
2004 m. gruodžio 4 d. 15:52:09
2004 m. gruodžio 4 d. 15:46:25
2004 m. gruodžio 4 d. 11:32:37
mano temperamento tipas yra colerikas.Energingas, emocionalus, jautrus, ekstravertas (atviras), nelabai pastovus.
Tai energingas, greitų reakcijų, stiprių emocijų žmogus. Šio tipo žmogus siekia pirmauti, priešinasi viskas, kas jiems trukdo. Neretai staigiai supyksta, praranda pusiausvyrą ir negreit sugeba atleisti, nenori pripažinti, jog buvo neteisūs.
visada sneku.negaliu sustoti kalbejus.jei nera,kas klausosi,sneku pati viena.greit isizeidziu(kaip cia ir rasyta) ir nelabai greit atleidziu. zinoma mano draugai manes neizeidzia rimtai todel daugeliui gali atrodytui,kad as labai greit atleidziu.labai greit susinervinu.kai su kuo nors pradedu rietis,tai kai tas zmogus nori baigti ginca,tai as nebaigiu ir rekiu ant jo kaip i manoma.esu labai didele isterike.isteriskas xarakteris manau,kad pavaldetas is mano mamos,todel amzinai riejames.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.