Kiek teko girdėti - vienas iš blogiausių. Žiaurus, negailestingas, atkaklus, užsispyręs, keistas, piktas, valdingas, netolerantiškas, kategoriškas, o šiaip, geras ir jautrus , kartais
Mano charakteris? Sudetingas ir ivairiapusisaks. Galiu visa diena tylet ir man nesvarbu kaip jausis salia esantys, o kita diena ciausket neuzsiciaupdama. Esu taip baisiai uzsispyrus, kad jei jau pasakiau ka nors viena karta, taip ir bus. Ne per greiciausiai prisileidziu prie saves zmones - is pradziu juos gerai patikrinu, o kartais tereikia tiesiog laiko pelnyti mano pasitikejimui. Esu svajotoja, bet ne tik svajoju, o ir siekiu savo tikslo. Nebijau vienatves - kartais man jos reikia, kad pasijusciau geriau.
Pagal vieningą visuomenės nuomonę - nepastovi.NEPASTOVI. Ryškiai. Kai kuriems - nepakenčiamai.
Egositiškai ir altruistiška.
Cinikė.
Ir siaubingai susireikšminusi.
Puikiai organizuota.
Jis yra rūpestingas, jautrus ir kantrus. Jis ne egoistas, jis yra pilnas meilės, jis visus linksmina, jam visi vienodi. Jo vidinis emocionalus gyvenimas yra intensyvus, jis supranta save ir savo jausmų priežastis, todėl gerai moka sugyventi su savim ir su kitais. Jis toks jautrus, kad net lovoj daug laiko galvoja, kaip daugiau suteikti malonumo tau. Su laiku tai, žinoma, atsibosta, bet jis tai laiku supras, ir padarys tau lovoj mažą šeštadienio talką. Jeigu jus paklausėt mūsų patarimo, ir susidraugavote su juo, tada saugokit jį - jis gali lengvai susirgti, nors ir neparodys jums to. Jeigu jūs turit nuo jo vaikų, jis bus geras tėvas arba motina ir jūsų vaikams, ir jums. Panašių jį į yra mažai.
Tačiau - didžiausia pedofilų dalis yra to pačio tipo žmonės. Dabar bandyk jį suprasti.
He he aš tai pagal kažkoky testą esu flegmencija Nors niekas man to gyvenime nėra nei pasakęs nei minėjęs ar pnš... nebent mastau kiek per abstrakčiai he he šiaip dar būnu pašaipi,ir šiaip tokia trauma
Vat iš 185-ių pasisakiusiųjų surinkęs ctrl+F "find" žodį flegma.. neradau nei vieno.
Tai dabar bus vienas. Xe. Greitai tik neriu po vandeniu, kraunu plytas, galiu įbėgt į kalną, trypiu geram koncerte, visą kitą darau l - ė - t - a - i.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. rugpjūčio 13 d. 11:17:31
2006 m. liepos 28 d. 09:36:49
2006 m. liepos 28 d. 01:08:52
2006 m. liepos 27 d. 18:34:08
33% vyro charakterio
33% moters caharkterio
33% gyvenimo charakterio
1% mirties charakterio.
2006 m. liepos 27 d. 18:32:19
35 % Ožiaragio
25% Skorpiono
15 % Šaulio
10 % Dvynių
10 % Vandenio
5 % Žuvų
Čia pagal tų ženklų charakteristikas.
2006 m. liepos 27 d. 18:27:59
2006 m. liepos 27 d. 18:17:54
2.draugiškas
3.irzlus
4.jautrus
5.kaprizingas
6.keistas
7.kruopštus
8.meniškas
9.paprastas
10.pavydus
11.piktas
12.svajingas
13.šykštus
14.tinginys
15.užsispyręs
16.valdingas
17.žiaurus
nežinau kaip tai suderinama,bet tai mano charakteris....
2006 m. liepos 17 d. 20:31:59
2006 m. liepos 17 d. 17:39:08
Egositiškai ir altruistiška.
Cinikė.
Ir siaubingai susireikšminusi.
Puikiai organizuota.
2006 m. liepos 16 d. 23:20:02
GAILISTINGOJI SESUO (valdinys, ekstravertas, supratingas, konkrečiai mąstantis žmogus)
Jis yra rūpestingas, jautrus ir kantrus. Jis ne egoistas, jis yra pilnas meilės, jis visus linksmina, jam visi vienodi. Jo vidinis emocionalus gyvenimas yra intensyvus, jis supranta save ir savo jausmų priežastis, todėl gerai moka sugyventi su savim ir su kitais. Jis toks jautrus, kad net lovoj daug laiko galvoja, kaip daugiau suteikti malonumo tau. Su laiku tai, žinoma, atsibosta, bet jis tai laiku supras, ir padarys tau lovoj mažą šeštadienio talką. Jeigu jus paklausėt mūsų patarimo, ir susidraugavote su juo, tada saugokit jį - jis gali lengvai susirgti, nors ir neparodys jums to. Jeigu jūs turit nuo jo vaikų, jis bus geras tėvas arba motina ir jūsų vaikams, ir jums. Panašių jį į yra mažai.
Tačiau - didžiausia pedofilų dalis yra to pačio tipo žmonės. Dabar bandyk jį suprasti.
2006 m. liepos 16 d. 17:44:51
2006 m. birželio 26 d. 20:06:29
2006 m. birželio 25 d. 21:10:10
2006 m. birželio 25 d. 21:06:42
2006 m. birželio 17 d. 07:14:45
Tai dabar bus vienas. Xe. Greitai tik neriu po vandeniu, kraunu plytas, galiu įbėgt į kalną, trypiu geram koncerte, visą kitą darau l - ė - t - a - i.
2006 m. birželio 5 d. 21:48:58
2006 m. birželio 5 d. 21:28:01
2006 m. birželio 5 d. 21:09:41
2006 m. birželio 5 d. 21:04:35
2006 m. birželio 3 d. 12:46:45