Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
As manau,kad paciam apie save kalbet yra persudetinga, nes dazniausiai kiti tave mato is sono kitoki nei tu galvoji ar nori buti, nors tik tu gali zinoti koks tavo charakteris yra.
Mano charakteris tai ka as zinau... man jis persudetingas,kartais net pati saves nesuprantu, o dar noriu kad kiti suprastu.Prie vienu zmoniu bunu atvira,daug ir garsiai plepanti, o prie kitu tylute ir ramute...seip tai kaips su manim bendrauja taip ir as bendrauju
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
geriau neklauskit ožka su liūto galva ne ne.... juokauju.... sunku pasakyti. Žinau tik tiek, kad draugai apie mane sako gerai nes esu namisėda, ir draugų turiu mažai... bet ištikimiausias mano draugas NETAS jėėėė....
svelniai bjaurus charakteris. Nesunku mane suprast, bet supratus gana sunku perprast. ;p meniska siela, visko darymas paskutine akimirka, nerupestingumas, netvarkingumas, drasa, ironija ir neretas cinizmas... vaikiskumas su rimto mastymo prieskoniu. Stiprios nuostatos pries daugeli dalyku, ganetinai nemazas optimizmas ties tais dalykais, kurie jau seniai pasmerkti- tai as ;]
Prieš porą deinų galėjau save apibūdinti kaip visišką nihilistę, pesimistę, kalę intrigantę, veidmainę ir t.t. Bet šiandien manau, kad keičiuosi... tikiuosi, kad į gerą, nes supratau ko iš tikrųjų noriu iš gyvenimo.
as esu lb užsispirus ,nes esu ožiaragis,ožka,,,,kartais būnu lb rimta,nes mano planėta yra saturnas...o šiaip aš iš tiesų esu jautri melancholikė....kartais čiaušku kaip paukštelis,katais tyliu kaip naktis...
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. birželio 3 d. 12:31:22
dažniausiai tie kurie skelbiasi labai priklausantys kazkokiam stiliuj ne velnio apie ji nenusimano ir jam nepriklauso ;]
Jo. Tau tai irgi galioja. Kad ir kaip paradoksalu..
2006 m. birželio 3 d. 12:28:54
as pankas o visi zino kokie pankai
dažniausiai tie kurie skelbiasi labai priklausantys kazkokiam stiliuj ne velnio apie ji nenusimano ir jam nepriklauso ;]
lacuna >> kaip pirštu į akį ;]
2006 m. birželio 3 d. 12:23:09
2006 m. birželio 3 d. 11:16:06
radau, kad myliu be galo laisve.
ir tikrai.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. gegužės 30 d. 20:56:42
Mano charakteris tai ka as zinau... man jis persudetingas,kartais net pati saves nesuprantu, o dar noriu kad kiti suprastu.Prie vienu zmoniu bunu atvira,daug ir garsiai plepanti, o prie kitu tylute ir ramute...seip tai kaips su manim bendrauja taip ir as bendrauju
2006 m. gegužės 30 d. 20:50:03
charakteris o ne stilus arba budas
2006 m. gegužės 30 d. 20:48:07
2006 m. gegužės 30 d. 20:46:47
2006 m. gegužės 30 d. 19:35:52
2006 m. gegužės 30 d. 19:26:55
2006 m. gegužės 1 d. 00:19:05
2006 m. balandžio 30 d. 22:55:36
Prieš porą deinų galėjau save apibūdinti kaip visišką nihilistę, pesimistę, kalę intrigantę, veidmainę ir t.t. Bet šiandien manau, kad keičiuosi... tikiuosi, kad į gerą, nes supratau ko iš tikrųjų noriu iš gyvenimo.
2006 m. balandžio 22 d. 19:51:28
2006 m. balandžio 22 d. 19:45:04
2006 m. balandžio 19 d. 19:38:37
2006 m. balandžio 16 d. 23:47:13
2006 m. balandžio 16 d. 23:24:26
2006 m. balandžio 16 d. 23:20:50
2006 m. balandžio 16 d. 23:03:30
2006 m. balandžio 16 d. 21:20:48