Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Koks tavo charakteris?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011 ... 13
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
White_Weapon
2006 m. balandžio 16 d. 17:53:53
Esu cinikas,kupinas ironijos,mano elgesys isaukiantis,velniskai charizmatiskas,skandalinga ir spalvinga asmenybe,karocia geru savybiu nerasta

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
gReTa15
2006 m. balandžio 16 d. 17:16:40
LABAI UZSISPYRUS mano vaikinas kazkada pasake, jog tokia esu ir pavadino mane ozka siaip linksma, kruopsti..ai daugiau nezinau

2006 m. balandžio 16 d. 17:13:20
uzdara, tyli, uzispyrus, pasyvi, nesuprasta melancholike

2006 m. balandžio 16 d. 16:16:46
esu lb uzsispyrus, kruopsti, neperkalbama...seip tai negaliu nieko tikslaus pasakyt...cia reiktu klaust draugu...

2006 m. balandžio 13 d. 16:03:56
didelis ir pukuotas]]

2006 m. balandžio 13 d. 11:56:43
Tipo cholerikas
seip esu pakankamai jautrus ir ziauriai atviras kas mane uzknisa nes amzinai visiem atskleidziu visa save ir neziuriu kas per zmogus visiem apie save viska pasakojau(daznai ir nukenciu) ... esu labai netolerantiska ziauriai netolerantiskas-suprantu kad tai blogai bet nemoku atsikratyt sios savybes...tikiuosi tai tik vienas iš paaugliškų nesusipratimų šeip nzn lyg ir draugiškas esu...

2006 m. balandžio 13 d. 11:49:04
sunku su manim. uzknisu savo blaiviu loginiu mastymu. daznai megstu gincytis. bet siaip draugams galiu padet ir patart ir isklausyt ir viasaip kitaip. neprisirisu prie zmoniu, todel tikru draugu galima sakyt kad neturiu... pasitikiu savim, esu uzsispyrusi, protinga. kas dar cia... nu zodziu su manim sunku...

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. balandžio 12 d. 21:35:52
Moksliškai - vyrauja sangvinikas/melancholikas.

Atsakyti
young_and_hopeless
2006 m. balandžio 12 d. 21:33:53
o siaip...Love is Russian roulette for me...l have this hard, rascal shell, which I project, but there's a much softer side too, which melts like butter... ;]

"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
Atsakyti
young_and_hopeless
2006 m. balandžio 12 d. 21:31:57
T_y_L_a rašė:
Viska gyvenime priemu ramiai. Is veziu mane ismusti gana sunku. Pazeidziama. Bet net tada niekas to nepamato. Viska islieju muzikai. Daug mastau. Nesuprantu to kas man nepriimtina. [kodel vieni badauja,kai kiti pinigu neturi kur deti.. kodel ramu gyvenima gyvenantis zmogus viena diena pabunda ir issudo seima. kodel vieni isduoda kitus nors prisiekia amzina meile] Nesuprantu tik tokiu dalyku, visa kita priemu, suprantu arba idedu daug pastangu kad tai padaryciau. Del brangiu zmoniu aukoju viska spjaudama i save..
Svarbiausias mano bruozas - kad ir kaip kiti mano mane pazysta, tos zinios visada yra tik pavirsutines ir niekada neatskleidzia kas mano viduj. Niekada nesistengiu kurti kaskokio zmogaus ivaizdzio, tiesiog gyvenu savo gyvenima. Net kai kitiems atrodau susinervinusi tai buna tik lengvas erzelis. Kai is tikro susinervinu arba kaskuo nusiviliu tiesiog nutylu ir nebepasakau nieko. Megstu vienatve bet vienise neesu. Man paprasciausiai malonu pasedeti ir patyleti drauge su kitu zmogumi. . .

vajezau, atrodo kad apie mane butu kas parases...

"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
Atsakyti
ruko_muzika
2006 m. balandžio 12 d. 20:44:29
bjaurus

2006 m. balandžio 12 d. 20:30:34
baisus...

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
aviettine
2006 m. balandžio 8 d. 10:40:45
Laikausi savo nuomones, megstu sarkazma, linksma, megstanti vadovauti ir kontroliuoti, nenuspejama...As esu tokia ir jus manes nepakeisit!

2006 m. kovo 8 d. 19:30:55
aj net nezinau...problema kad esu labi atvira ir per daug sneku...kai pradesiu tai galiu isa savo gyvenima ispasakoti...

2006 m. kovo 8 d. 17:19:41
uzdaras vidus

2006 m. kovo 7 d. 23:33:47
va suzinojau as cholerike

2006 m. kovo 7 d. 01:27:16
Apie ji geriau gali pasakyti kiti...

2006 m. kovo 6 d. 21:10:49
nenuspėjamas

Atsakyti
hole
2006 m. kovo 6 d. 20:41:05
sunkus...

Atsakyti
myliu_visus
2006 m. kovo 6 d. 20:36:22
o kaip suzinoti kas as?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

No Doubt No Doubt
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1596
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 165417