In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
LABAI UZSISPYRUS mano vaikinas kazkada pasake, jog tokia esu ir pavadino mane ozka siaip linksma, kruopsti..ai daugiau nezinau
Scream till you can't scream anymore
Scream!
Scream like your throat is bleeding
Scream!
Scream till your heart stops beating
Scream for me!
Tipo cholerikas
seip esu pakankamai jautrus ir ziauriai atviras kas mane uzknisa nes amzinai visiem atskleidziu visa save ir neziuriu kas per zmogus visiem apie save viska pasakojau(daznai ir nukenciu) ... esu labai netolerantiska ziauriai netolerantiskas-suprantu kad tai blogai bet nemoku atsikratyt sios savybes...tikiuosi tai tik vienas iš paaugliškų nesusipratimų šeip nzn lyg ir draugiškas esu...
sunku su manim. uzknisu savo blaiviu loginiu mastymu. daznai megstu gincytis. bet siaip draugams galiu padet ir patart ir isklausyt ir viasaip kitaip. neprisirisu prie zmoniu, todel tikru draugu galima sakyt kad neturiu... pasitikiu savim, esu uzsispyrusi, protinga. kas dar cia... nu zodziu su manim sunku...
o siaip...Love is Russian roulette for me...l have this hard, rascal shell, which I project, but there's a much softer side too, which melts like butter... ;]
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
T_y_L_a rašė: Viska gyvenime priemu ramiai. Is veziu mane ismusti gana sunku. Pazeidziama. Bet net tada niekas to nepamato. Viska islieju muzikai. Daug mastau. Nesuprantu to kas man nepriimtina. [kodel vieni badauja,kai kiti pinigu neturi kur deti.. kodel ramu gyvenima gyvenantis zmogus viena diena pabunda ir issudo seima. kodel vieni isduoda kitus nors prisiekia amzina meile] Nesuprantu tik tokiu dalyku, visa kita priemu, suprantu arba idedu daug pastangu kad tai padaryciau. Del brangiu zmoniu aukoju viska spjaudama i save..
Svarbiausias mano bruozas - kad ir kaip kiti mano mane pazysta, tos zinios visada yra tik pavirsutines ir niekada neatskleidzia kas mano viduj. Niekada nesistengiu kurti kaskokio zmogaus ivaizdzio, tiesiog gyvenu savo gyvenima. Net kai kitiems atrodau susinervinusi tai buna tik lengvas erzelis. Kai is tikro susinervinu arba kaskuo nusiviliu tiesiog nutylu ir nebepasakau nieko. Megstu vienatve bet vienise neesu. Man paprasciausiai malonu pasedeti ir patyleti drauge su kitu zmogumi. . .
vajezau, atrodo kad apie mane butu kas parases...
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
http://net.niekas.eu/mildak/
http://net.niekas.eu/skarolis/
-----------------------------
Sekite reklama. As rimtai. Sekite.
gyvenu kaip moku gyvent...
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. balandžio 16 d. 17:53:53
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. balandžio 16 d. 17:16:40
2006 m. balandžio 16 d. 17:13:20
2006 m. balandžio 16 d. 16:16:46
2006 m. balandžio 13 d. 16:03:56
2006 m. balandžio 13 d. 11:56:43
seip esu pakankamai jautrus ir ziauriai atviras kas mane uzknisa nes amzinai visiem atskleidziu visa save ir neziuriu kas per zmogus visiem apie save viska pasakojau(daznai ir nukenciu) ... esu labai netolerantiska ziauriai netolerantiskas-suprantu kad tai blogai bet nemoku atsikratyt sios savybes...tikiuosi tai tik vienas iš paaugliškų nesusipratimų
2006 m. balandžio 13 d. 11:49:04
2006 m. balandžio 12 d. 21:35:52
2006 m. balandžio 12 d. 21:33:53
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2006 m. balandžio 12 d. 21:31:57
Viska gyvenime priemu ramiai. Is veziu mane ismusti gana sunku. Pazeidziama. Bet net tada niekas to nepamato. Viska islieju muzikai. Daug mastau. Nesuprantu to kas man nepriimtina. [kodel vieni badauja,kai kiti pinigu neturi kur deti.. kodel ramu gyvenima gyvenantis zmogus viena diena pabunda ir issudo seima. kodel vieni isduoda kitus nors prisiekia amzina meile] Nesuprantu tik tokiu dalyku, visa kita priemu, suprantu arba idedu daug pastangu kad tai padaryciau. Del brangiu zmoniu aukoju viska spjaudama i save..
Svarbiausias mano bruozas - kad ir kaip kiti mano mane pazysta, tos zinios visada yra tik pavirsutines ir niekada neatskleidzia kas mano viduj. Niekada nesistengiu kurti kaskokio zmogaus ivaizdzio, tiesiog gyvenu savo gyvenima. Net kai kitiems atrodau susinervinusi tai buna tik lengvas erzelis. Kai is tikro susinervinu arba kaskuo nusiviliu tiesiog nutylu ir nebepasakau nieko. Megstu vienatve bet vienise neesu. Man paprasciausiai malonu pasedeti ir patyleti drauge su kitu zmogumi. . .
vajezau, atrodo kad apie mane butu kas parases...
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2006 m. balandžio 12 d. 20:44:29
2006 m. balandžio 12 d. 20:30:34
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. balandžio 8 d. 10:40:45
2006 m. kovo 8 d. 19:30:55
2006 m. kovo 8 d. 17:19:41
2006 m. kovo 7 d. 23:33:47
2006 m. kovo 7 d. 01:27:16
2006 m. kovo 6 d. 21:10:49
2006 m. kovo 6 d. 20:41:05
2006 m. kovo 6 d. 20:36:22