mazule yra labai protingas zmogus, kuris sugalvojo kaip irodyt zmogam akd cia tik internetas ir apsimeta fyfa.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
gyvenu kaip moku gyvent...
Viska gyvenime priemu ramiai. Is veziu mane ismusti gana sunku. Pazeidziama. Bet net tada niekas to nepamato. Viska islieju muzikai. Daug mastau. Nesuprantu to kas man nepriimtina. [kodel vieni badauja,kai kiti pinigu neturi kur deti.. kodel ramu gyvenima gyvenantis zmogus viena diena pabunda ir issudo seima. kodel vieni isduoda kitus nors prisiekia amzina meile] Nesuprantu tik tokiu dalyku, visa kita priemu, suprantu arba idedu daug pastangu kad tai padaryciau. Del brangiu zmoniu aukoju viska spjaudama i save..
Svarbiausias mano bruozas - kad ir kaip kiti mano mane pazysta, tos zinios visada yra tik pavirsutines ir niekada neatskleidzia kas mano viduj. Niekada nesistengiu kurti kaskokio zmogaus ivaizdzio, tiesiog gyvenu savo gyvenima. Net kai kitiems atrodau susinervinusi tai buna tik lengvas erzelis. Kai is tikro susinervinu arba kaskuo nusiviliu tiesiog nutylu ir nebepasakau nieko. Megstu vienatve bet vienise neesu. Man paprasciausiai malonu pasedeti ir patyleti drauge su kitu zmogumi. . .
absoliuchiai priklausomas nuo nuotaikos. kai kurie zhmones mano, kad esu linxma be proto ir tokia turechiau buti wisa laika. kai man buna liudna, jie galwoja, kad susirgau ar ka nors skauda, nes nelaidau samoju ar shiaip netraukiu per danti. o kartais tiesiog norisi eiti ir i nieka absoliuchiai nekreipti demesio. tokiais momentais noriu buti nematoma, kad niex nuzhkabintu, ir LB pastebima, kad wisi matytu, jog ir ash zhmogus kaip wisi.
shiaip stengiuosi nerodyti sawo emociju, bet kartais, kai kiti ima kazhko reikalauti reikalauti ir reikalauti pradedu bliauti kaip mazhas waikas. kwaila, ka?
taigi wat esu nerealus nuotaikos zhmogus, megstantis but kompanijoj, bet kartais norintis dinkt kuo toliau. toliau. toliau.
oziaragis. kai paskaitau labai daug teisybes, bet kas netiki, tai esu uzdara, siekiu uzsibresto tikslo, siek tiek sangvinike. rami, draugiska, tyli, draugu ne per daug turiu, nes esu labai nepasitikinti zmonemis. gal cia pavyks susirast draugu...
Esu bjauraus charakterio. Pagal temperamentą prisiskaitau prie sangvinikų. Day.lt rašo, kad Sangvinikas :
Energingas, emocionalus, nejautrus, ekstravertas (atviras), nepastovus.
Tai greitas, aktyvus žmogus. Jis emocingas, nepastovios nuotaikos. Emocijos išraiškingos, aiškiai atsispindi veide, gestais, pantomimika. Šio tipo žmogus gali greitai supykti, bet taip pat greitai ir atleisti. Atviras, mėgstantis bendrauti (ekstravertas).
Bet tai - ne visiška teisybė. Norėdama galiu padaryti, kad iš mano veido išraiškos niekas nieko neperskaitytų, nesuprastų, ką galvoju. Gestais, elgesiu tai galiu parodyti. O toliau - lyg ir tiesa :}
Šiaip, kaip jau sakiau, esu pakankamai bjauraus charakterio - jei man žmogus nepatinka, aš jam tai atvirai/neatvirai, bet parodau. Vengiu bendrauti, o jei jau labai reikia - bendrauju labai nedraugiškai (manęs sykį net klausė - "o tu nepriklausai kokiai Alqueda'i?").
Bet, nepaisant nedraugiškumo (kartais), galiu save labai gražiai pateikt, lyg mieliausią žmogų pasauly.. Taip kad..:}
hm... Stengiuosi buti wisad linksma, juokauti, pagelbeti, jei kam beda, taciau kitiems sawo bedu ispasakot nelinkusi, geriau wiena sedesiu ir bliausiu... sejp wardan to kad nebutu waidu, kartais galiu nusilejsti, nutyleti, bet kuo toliau ziuriu wis sunkiau man tai sekas daryt... kas ce dar... ai dar esu principinga
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugsėjo 4 d. 18:47:02
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 4 d. 18:26:37
2005 m. rugsėjo 4 d. 18:08:01
2005 m. rugsėjo 4 d. 17:45:23
2005 m. rugsėjo 4 d. 17:40:17
2005 m. rugsėjo 4 d. 17:37:45
2005 m. rugpjūčio 30 d. 15:59:18
2005 m. rugpjūčio 26 d. 19:30:40
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. rugpjūčio 26 d. 17:47:47
2005 m. rugpjūčio 26 d. 16:11:23
Svarbiausias mano bruozas - kad ir kaip kiti mano mane pazysta, tos zinios visada yra tik pavirsutines ir niekada neatskleidzia kas mano viduj. Niekada nesistengiu kurti kaskokio zmogaus ivaizdzio, tiesiog gyvenu savo gyvenima. Net kai kitiems atrodau susinervinusi tai buna tik lengvas erzelis. Kai is tikro susinervinu arba kaskuo nusiviliu tiesiog nutylu ir nebepasakau nieko. Megstu vienatve bet vienise neesu. Man paprasciausiai malonu pasedeti ir patyleti drauge su kitu zmogumi. . .
2005 m. rugpjūčio 26 d. 08:51:33
2005 m. rugpjūčio 21 d. 11:15:36
shiaip stengiuosi nerodyti sawo emociju, bet kartais, kai kiti ima kazhko reikalauti reikalauti ir reikalauti pradedu bliauti kaip mazhas waikas. kwaila, ka?
taigi wat esu nerealus nuotaikos zhmogus, megstantis but kompanijoj, bet kartais norintis dinkt kuo toliau. toliau. toliau.
2005 m. rugpjūčio 20 d. 22:28:37
2005 m. rugpjūčio 19 d. 17:45:35
2005 m. rugpjūčio 19 d. 11:48:46
2005 m. rugpjūčio 18 d. 12:30:11
2005 m. rugpjūčio 17 d. 11:19:49
Energingas, emocionalus, nejautrus, ekstravertas (atviras), nepastovus.
Tai greitas, aktyvus žmogus. Jis emocingas, nepastovios nuotaikos. Emocijos išraiškingos, aiškiai atsispindi veide, gestais, pantomimika. Šio tipo žmogus gali greitai supykti, bet taip pat greitai ir atleisti. Atviras, mėgstantis bendrauti (ekstravertas).
Bet tai - ne visiška teisybė. Norėdama galiu padaryti, kad iš mano veido išraiškos niekas nieko neperskaitytų, nesuprastų, ką galvoju. Gestais, elgesiu tai galiu parodyti. O toliau - lyg ir tiesa :}
Šiaip, kaip jau sakiau, esu pakankamai bjauraus charakterio - jei man žmogus nepatinka, aš jam tai atvirai/neatvirai, bet parodau. Vengiu bendrauti, o jei jau labai reikia - bendrauju labai nedraugiškai (manęs sykį net klausė - "o tu nepriklausai kokiai Alqueda'i?").
Bet, nepaisant nedraugiškumo (kartais), galiu save labai gražiai pateikt, lyg mieliausią žmogų pasauly.. Taip kad..:}
2005 m. rugpjūčio 17 d. 09:21:04
2005 m. rugpjūčio 16 d. 15:06:00
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. rugpjūčio 16 d. 15:03:59