Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Koks tavo charakteris?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910111213
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
hekla
2005 m. rugpjūčio 16 d. 14:48:25
mano charakteris?tiesa sakant net nz koks jis..cia turetu pasakyt mano artimieji, draugai..

2005 m. rugpjūčio 15 d. 20:47:14
kas yra charakteris? mano charaterio tipas "Sangvinikas". ir kas is to? nesu flegmatike, nesu pedante, nesu konkreti. taciau megstu konkretuma, megstu rimtuma, megstu humora. nezinau, ka gali atskleisti mano pomegis rasyti bei skaityti. galbut esu romantike, o galbut tiesiog paprastas praeivis gatveje, kuris yra visiskai neutralus kitiems. galbut atrodau, kaip zmogus, o esu pasimetes vaikas tarp daugybes galimybiu. nezinau, gal sitos sapaliones, kaip visada, gali tepasakyti pomegi nusisneketi, o galbut tai gali atskleisti plepejimo sugebejimus. nezinau, kuo cia detas uzsispyrimas, tikslo siekimas. manau, tai gerai. egoizmas. tik tai visiems ir rupi. ir kas kad nesu buitiska? ir kas, kad megstu pasitikti naujus zmones atvirais langais ir atvirom durim? ir kas kad esu nauvuole ir paskutine pasitikincioji bene visais..?

nebezinau nieko, kas galetu kazka pasakyti apie mano charakteri.. galbut kazkokie iprociai..? iprotis nerukyti - ka pasko? tiesiog uzsispyrima nepasiduoti kitiems.. o galbut tiesiog islikima savimi..? jo, butent taip. fantazijos, kurybines mintys, uzsiemimai - visa tai atpalaiduoja. menas - beprotybe - visai kaip ir as.

2005 m. rugpjūčio 15 d. 20:42:20
cholera su melancholiko oda

2005 m. rugpjūčio 15 d. 20:36:01
visi sako kad turiu humoro jawsma bet nelabaj tuo tikiu ir siajp mano charakteris man bjawrus nes visada isreziu tiesa i akis kad ir kokia ji skawdi butu... o siajp zmogus kajp zmogus

Atsakyti
missixty
2005 m. liepos 23 d. 11:43:13
mmmm...nznau koks mano charakteris nes kiekwienu momentu as galiu pasikeist cia lb nuo daug ko priklauso (nuotaikos....ir t.t.).viena dienna galiu but bjauri kita lb miela....

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
Dallxyte
2005 m. liepos 22 d. 18:58:22
Nzn bet ir zinot nelabai noriu...

2005 m. liepos 22 d. 18:57:00
Mano charakteris svelniai tariant nekox... Per daznai sakau tiesa zmogui i akis, zinau kad tai skaudina, bet vat tas mano liezuvis, neklauso niekaip manes...
Nors siaip esu gan draugiska, labai uzsispyrus ir atkakli, jei jau ka sugalvoju, tai niekas neperkalbes...

2005 m. liepos 22 d. 18:50:56
o siaip tai mano xarakteris tai slykstus.zodziu as tikra ozka:}}

2005 m. liepos 22 d. 18:43:25
manau bjaurus ypac pastaruoju metu esu labai priekabiman gaila pardaveju pvz kai karta kliju ejau pirkt tai niekaip negalejau isirinkti kuriuos.mates kad pardaveja susinervinoir ne viena karta taip buvo

2005 m. liepos 11 d. 18:01:55
Uzdaras, kartais "paplaukiantis" ... kartais uzeina isprotejimo periodai, kurie greitai baigiasi ir tampu rimta ir susikaupusi... xe xe

2005 m. liepos 11 d. 17:51:52
oi pupuli as nesigiriu o tiesą sakau :@~~~

2005 m. liepos 11 d. 17:37:56
Mažulė rašė:
Aš tai esu linksmas ir nuoširdus žmogutis, esu labai atvira, žavi ir miela. Vaikinukams patika toks mano charakteris ir jie sako, kad esu šauni pupytė. Nežinau, ar tai tiesa, bet žinau, kad tiesa yra tai, kad esu IŠSKIRTINĖ.

ei, mazulka o tau kazkas sake kad tu... tokia... pagirune.

2005 m. liepos 11 d. 17:36:36
patys nuspreskite koks as....

2005 m. liepos 11 d. 14:37:16
Aš tai esu linksmas ir nuoširdus žmogutis, esu labai atvira, žavi ir miela. Vaikinukams patika toks mano charakteris ir jie sako, kad esu šauni pupytė. Nežinau, ar tai tiesa, bet žinau, kad tiesa yra tai, kad esu IŠSKIRTINĖ.

2005 m. liepos 3 d. 09:00:28
Cholerikė....

Atsakyti
Priesajka
2005 m. liepos 3 d. 08:50:54
Charakteris yra melancholiškas. Tai ypatinga šiaurietiška melancholija, neturinti aiškios priežasties ir sukaupianti savyje pasaulio liūdesį. Jis drovisi atsiverti aplinkiniams, protas dažniausiai užgožia jausmus, jis stengiasi eltis pabrėžtinai racionaliai, dėl to atrodo šaltas, nejautrus, abejingas artimiesiems.Užsispyręs, nemėgstantis naujovių. Jam sunku suprasti kitų ženklų žmones, kurie užsiėmę abstrakčiomis idėjomis, bendražmogiškomis vertybėmis, kurie tenkinasi estetiniais pergyvenimais.Mintyse - materialiniai reikalai, suteikiantys turtą ar iškeliantys į svarbius, įtakingus postus visuomenėje.Šiais atvejais pasirodo esąs labai išradingas ir sumanus.Jokios pastangos dėl karjeros jam nėra per didelės.Jis sugeba būti geru draugu ( ir nepermaldaujamu priešu ). Pats to nepastebėdamas, bėgant metams jis vis labiau darosi fatalistas, visas savo nesėkmes paaiškindamas - “taip likimas lėmė”. Jausmai prislopinti, išblėsę, daugiausia nukreipti į save patį, neretai virstantys tuščiu savęs gailėjimu.Jie niekad arba labai jau retai nustelbia protą. Stiprią meilę ar bent prieraišumą patiria retai, su priešingos lyties žmonėmis jis šaltas, sukaustytas. Mylintį žmogų jis be didelių skrupulų gali paaukoti dėl ambicijų ir karjeros. Žavisi savo blaivumu, nesijaudinimu, ramia širdim. Jis nepastebi, kaip lieka sausas lyg stagaras. Jam labai sveika kartais žioplai suklysti ir tuo nubausti per daug išsipūtusią ambiciją.
P.S viska nukopinau... Kazkiek yra tiesos!

Atsakyti
Arkangelas
2005 m. liepos 3 d. 08:04:43
Tai,kad as pati nezinau...kazkoks idomus,,

Atsakyti
Waltere
2005 m. liepos 2 d. 18:44:37
draugams:as atvira,draugiska bei mylinti
nepazistami daznaij mane vadina pasiputusia...bet visi tiek kruiemane pazino dbr esam lb geraij draugaij nzn kd taipo seip jei supykkstu virstu tikra gyvate ispurskiu nuodus ir prisimenu mane iskaudinusiji zmogu visa gyvenima...

[img]http://img.photobucket.com/albums/v442/Hedviga/Walters%20and%20Kazha/karlis105nl.png[/img]www.waltersandkazha.ten.lt[img]http://img.photobucket.com/albums/v442/Hedviga/Walters%20and%20Kazha/valters126wk.png[/img]
Atsakyti
Gabux
2005 m. birželio 29 d. 19:49:42
kai pirma karta pamachiau shi kl. - ishkart pagalvojau apie ats.-'sunkus'.

2005 m. birželio 29 d. 19:47:56
as uzsispyrusi, atkakli, uzdara, savimi pasitikinti... zodziu, visi sako kad esu sunkaus charakterio... bet man tajp patinka

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 345678910111213
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Natasha Bedingfield Natasha Bedingfield
6,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1583
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 197969