jus net neisivaizduojat, kaipas nustebau,kai pamaciau,kad sita tema zas sukuriau `DDDDDDDDD
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
gyvenu kaip moku gyvent...
As tai nemoku pykt, bet is esmes esu gana "zlopamiatna" (sunkiai atleidziu) ir tai negerai ;/ ...Turiu lb daug pazistamu ir nedaug draugu,nors kartais pati nesuprantu kurie tik pazistami,o kurie draugai. Nemegstu pyktis bet niekada pirmoji neatsiprasau. ir turiu viena gera savybe,kad niekada neisduodu paslapciu(bet ir savuju irgi nepasakoju)..
Kiek suprantu,mano klasiokai mane mato kaip tokia pakvaisusia issidirbinejancia mergaite,bet man tai keista(gal as tokia bunu tik sulej?)
Kartais bunu tragiskai tingi ir galiu visa savaite nekelti kojos is namu,drybsoti,skaityti,piesti ir pan...bet cia tik kartais..
Ir jei kam atrodau nuosirdi,is tikro esu gana uzdara
Megstu wadowauti ir buti lydere. Esu egoiste ir jej jums pasirodys kada nors, kad as elgiuosi altruistiskai, zwelkite giliau - negali buti, kad as is to neturesiu naudos. Kai darau kanors sau - nubyra gero ir kitiems. Ka padarysi. Man negaila.
Kartais man buna liudna, tada sedziu ir spoxau i siena bei klausausi muzikos. Daug juokiuosi. Kartais is tokiu dalyku, kurie yra liaudyje wadinami "guminiais bairiais". Zodziu biski trenkta slapiu maisu.
Vengiu susirasti draugu. Turiu keleta tikru ir wiskas. Bijau isipareigojimu ir atsakomybes (ziauriai). Zodziu nieko gero
Pagal horoskopa esu Skorpione. siaip esu labai nenuspejamam asmenybe. Kartais galiu buti tokia nors prie zaizdos dek, o kartais tokia ziauri, kad man net paciai slykstu darosi. Esu perdetai jautri. Zliumbiu del tokiu dalyku, kurie maziausiai turetu kelti asaras. Kartais megstu buti viena. tiesiog ziureti i menuli ir galvoti. O kartais kaip tik, man reikia zmoniu minios. Nemoku vertinti to ka turiu. Dazniausiai suprantu kaip blogai padariau, kai prarandu kazka. Buna kad vaidinu panele nepasiekiamaja. esu beviltiska romantike. Kartais prisigalvoju tokiu nesamoniu, kad atrodo kad sveikas zmogus tokiu berysybiu neprisigalvotu. Stengiuosi su visai buti atvira. Taciau nevisada tai pavyksta. Nelbai moku issakyti savo jausmus, nuotaikas, asaru priezastis. Galiu buti labai kandi ir pasaipi.
kol kas tiek. Laukit papildymu....
Geras testukas, bet tikrai pabodo save testuoti, o ir tikrai ne viską supratau, tai dar ir žodynu naudojausi... Bet rezultatai nebuvo netikėti - kaip aš ir maniau - cholerikė, šiaip ekstravertė... Labai patiko tas toks ratas, kur parašyti tipai, ir dar charakterio bruožai
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
siaip atrodau miela mergaite bet kai supykstu tai visi manes tiesiogine prasme bijo o siaip tai ka as galiu apie save pasakyt . . riektu to klaust draugu jie mane labiau galetu apibudinti . . nu mano geriausia drauge bent du kart per diena pasako kad as isprotejus o visi kiti kai paklausia ka apie mane mano tai atsakymas buna: ai tokia . . .ka zinau. . .nu va ka zinau kokia as esu.
isprotejus
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. birželio 7 d. 21:25:36
2005 m. birželio 7 d. 07:50:48
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 6 d. 22:31:35
2005 m. birželio 4 d. 15:50:43
2005 m. birželio 4 d. 15:21:37
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. birželio 4 d. 09:46:33
Kiek suprantu,mano klasiokai mane mato kaip tokia pakvaisusia issidirbinejancia mergaite,bet man tai keista(gal as tokia bunu tik sulej?)
Kartais bunu tragiskai tingi ir galiu visa savaite nekelti kojos is namu,drybsoti,skaityti,piesti ir pan...bet cia tik kartais..
Ir jei kam atrodau nuosirdi,is tikro esu gana uzdara
2005 m. balandžio 3 d. 10:21:17
Kartais man buna liudna, tada sedziu ir spoxau i siena bei klausausi muzikos. Daug juokiuosi. Kartais is tokiu dalyku, kurie yra liaudyje wadinami "guminiais bairiais". Zodziu biski trenkta slapiu maisu.
Vengiu susirasti draugu. Turiu keleta tikru ir wiskas. Bijau isipareigojimu ir atsakomybes (ziauriai). Zodziu nieko gero
2005 m. balandžio 3 d. 10:06:01
Pagal horoskopa esu Skorpione. siaip esu labai nenuspejamam asmenybe. Kartais galiu buti tokia nors prie zaizdos dek, o kartais tokia ziauri, kad man net paciai slykstu darosi. Esu perdetai jautri. Zliumbiu del tokiu dalyku, kurie maziausiai turetu kelti asaras. Kartais megstu buti viena. tiesiog ziureti i menuli ir galvoti. O kartais kaip tik, man reikia zmoniu minios. Nemoku vertinti to ka turiu. Dazniausiai suprantu kaip blogai padariau, kai prarandu kazka. Buna kad vaidinu panele nepasiekiamaja. esu beviltiska romantike. Kartais prisigalvoju tokiu nesamoniu, kad atrodo kad sveikas zmogus tokiu berysybiu neprisigalvotu. Stengiuosi su visai buti atvira. Taciau nevisada tai pavyksta. Nelbai moku issakyti savo jausmus, nuotaikas, asaru priezastis. Galiu buti labai kandi ir pasaipi.
kol kas tiek. Laukit papildymu....
2005 m. kovo 28 d. 13:11:11
2005 m. kovo 27 d. 21:49:09
2005 m. kovo 20 d. 14:32:37
2005 m. kovo 11 d. 20:17:07
Neuroticism (emotionality) |||||||||||||||| 65%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||||| 56%
O as tikra bendrautoja...
2005 m. kovo 11 d. 16:25:59
2005 m. kovo 10 d. 21:47:28
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. kovo 10 d. 21:13:15
2005 m. kovo 10 d. 18:06:03
2005 m. kovo 10 d. 18:05:24
2005 m. kovo 7 d. 21:54:49
Neuroticism (emotionality) |||||||||||||||||| 73%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||||| 58%
melancholic
2005 m. kovo 7 d. 19:26:12
isprotejus
2005 m. kovo 7 d. 19:15:34
Extroversion (sociability) |||||||||||||| 57%
Neuroticism (emotionality) |||||||||||||||| 68%
Psychoticism (rebelliousness) |||||||||||||||| 66%
choleric......
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!