Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kelios tiesos. O gal paneigsit?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Iron_Meal
2005 m. rugpjūčio 24 d. 19:15:58
Paaiskinsiu dar sutrumpintai, normalus pankai ziuri ne i isvaizda o i prota, ne i skiautere o i mastyma ir etc.... Vopsem taip... Nors aisq yra ir kitokiu panku kurie yra durni... Nu vienu zodziu... Nesigavo mano sutrumpinimas... Cia jau ziurint koks pankas...

2005 m. rugpjūčio 24 d. 19:13:13
Nu as nelabai megstu save vadint pispankiu, daugiau vadinu save shudpankiu, geriau skamba... Nu seip is dalies taip ir yra... Yra ir kitokiu kurie gilinasi i ju mastyma ir is to sprendzia kuris shudpankis kuris nea... O yra dar ir tokiu kurie aiskina, kad ziuri i prota (tingiu ten kitus zodzius vartot) bet is tikruju ziuri tik i isvaizda... Nors seip ir is elgiasio matosi... Nu vienu zodziu ir vieni ir kiti mane nervuoja...

2005 m. rugpjūčio 24 d. 19:12:54
Su 6-tu ypač sutinku (žiūrint iš kurios pusės pažvelgsi), su kitais iš dalies taipogi, o 5-tas nesąmonė.

Atsakyti
lankytoja
2005 m. rugpjūčio 24 d. 19:10:51
Iron_Meal
tas "pis" tai kaipO duociau viena pvz.
eina gatve tikri pankai ir PAVYZDZIU tu, su sawu stilium. pagal jasi teorija, tu buni pispankis.
manau.
tik prasom neissizeist. kartoju- tai pavyzdys \/

2005 m. rugpjūčio 24 d. 19:08:44
Jasi rašė:
supratau kelis dalykus. papriestarausit?

1.jei bandysi patikt visiems - nepatiksi niekam. jei nori atrodyt draugiskas - to taip akivaisdziai nedemonstruok [padlaiziausi].
2. jei ant taves pradejo varyt keletas zmoniu - prisijungs ir visi kiti. del xebros.
3. jei turi kokiu nors 'defektu' ir ju negali kaip nors labai itikinamai paslepti - is taves saipysis.
4. paslepti liudesi sunku, nors ir zinai kad del to tampama 'madingu' [labai piktas ir nenaudingas zodis].
5. saves pjaustymas yra savotiskas malonumas, bet reikia sakyt kad tai yra blogai.
6. 'savas' stilius [kai 'pasiglemzi' tau patinkancias atskiru stiliu detales] neegzistuoja. yra tik gotai, pankai, fyfos forsai ir pan. jei toks esi - busi priskirtas vienam is ju ir galbut dar nemokamai gausi priesdeli 'pis'.

dABAR jej sutiksiu su tawim as NETURESIU SAWO NUOMONES AR NE? bet as su tawim sutinku ir ne todel kad netureciau nuommones o todel kad as manau taip pat..nu krc,..susimaijsiau

2005 m. rugpjūčio 24 d. 19:06:50
1. it's true
2. aha
3. yap
4. emm... kad liusesi paslept sunku tai JOA, bet kad jis madingas... idomi teorija
5.stop stop stop. saves pjaustymas yra malonumas? oh NO
6. "savas stilius" yra 5-as is tawo iswardintu stiliu. tai, mazdaug, kai esi "maisytas", arba nenori but nei gotas, nei pankas, nei fyfa, nei forsas. seip is tikro manai kad turi "sava stiliu" kai nori but "kietas".

2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:48:36
6. nesutinku... Prie ko tas priesdelis "pis" ? Nelabai suprantu... Tipo jei gatvem vaiksto tikri pankai, tai jie turi priesdeli pis nes jie pankai ? Pz....

2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:46:53
1.kaip pirstu i aki
2.priklauso nuo to kaip tave megsta toj xebroj
3.tikri draugai nesisaipys, o koks skirtumas ka sako zmones kuriu tu nemegsti ?
4.lb..bet del mados tai nepritariu
5.niu cia tai tiesa...yr "protingu zmoniu" kurie ir pankus ir neformalus ir gotus ir fyfas vadina banglais...

2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:33:12
1. O jei stengsiesi niekam nepatikti, pradesi patikti tokiam paciam kaip tu arba siaip psixologiskos prigimties zmogui. Siaip ar taip, sawo vis tiek nepasieksi...
2. TAIP
3. Taip. Kad ir kiek metu mums mokykloje kaltu i galwa, kad is zmoniu saipytis del kazkokiu defektu negalima. Tiesiog tie kurie saiposi irgi turi defektu ir tik stengiasi nukreipti nuo sawes demesi.
4. Liudesio nereikia slepti. Nereikia tuo metu, kai tau liudna, buti viesumoje. Geriau uzsidaryti kambaryje, uzsileisti kokia popsuxa garsiai ir reeeeeeeekt bei daryt ka nori (tik nesigailet sawes. Nors vis tiek neiseis...).
5. Yra ir didesniu malonumu, ant kuriu sakoma, kad tai yra blogai (sexas ). O jei rimtai, tai ne vieno nebendziau. Keleta kartu buwau isipjowus pirsta, bet malonumo nepajutau. Na, buna zmoniu, kuriems malonumas - kancia...
6. Bet visada galima buti kuo nors sirdyje. Vienas mano draugas yra pankas sirdyje. O as esu hipe sirdyje. Sirdyje as rengiuosi spalwotai, megaujuosi laiswa meile ir rukau zole... Sirdyje... O realybeje viso labo nesisukuoju plauku ir kartais nueinu i gamta )))
Su 6 punktu nusisnekejau, bet as to norejau

2005 m. gegužės 18 d. 11:26:56
Sutinku, teisybių teisybė

2005 m. gegužės 14 d. 10:31:12
manau kad teisybes yra nes pati neperseniai patyriau kad jei bent du ar trys waro ant tawes,tiesiog jiems nepatinki del stiliaus,sawo mastymo elgesio...prades waryti ir dar daugiau ne tik tie du ar trys...atsiras wos ne sekta kuri wisa eis pries tawe...siaip wisur wisko yra ir wisko reikia...

2005 m. gegužės 13 d. 14:02:20
su kaikuo sutiknu ir su kaikuo ne.........

2005 m. gegužės 13 d. 12:33:08
O Taip, visiskai su tavim sutinku, Jasi

2005 m. gegužės 13 d. 11:12:32
joa... nepaneigsiu.. teisybe...

Atsakyti
Jamz
2005 m. gegužės 13 d. 10:52:57
Viskas priklauso nuo tave supanciu zmoniu,...jei tavo kompanija draugiska,tolerantiska,tada nei 2,nei 3,nei4, 6 "tiesa" nebus teisinga.. bet pagalvojus apskritai apie visa musu visuomene,manau kad tai ka parase Jasi yra teisinga

2005 m. sausio 16 d. 17:53:29
tai tavo tiesos. mano gali būti visai kitokios, o gal netgi sutapti su tavosiomis. bet tai jau bus mano tiesos.
siaip labai teisingai parašei. nors galima galvoti kad tai ne visais atvejais, bet dauguma tai tikrai.
Savas stilius egzistuoja. kam rupi kitų nuomonė? Visada buvo ir bs tokių kuriems niekas nepatinka. ir tai nepriklausys ar tu gerai atrodysi ar ne ar busi linksmas ar liudnas. tiesiog tam zmogui niekas nepatinka.

pjaustymosi osi netoleruoju, nes pažįstu 5 žmones kurie tai daro. Nieko gero.

2005 m. sausio 10 d. 15:51:02
1 ir 2 - taip, 3 - nebutinai, 4 ir 5 - kazkokia nesamone [cia mano nuomone], 6-manau kad egzistuoja...na bent is dalies

Atsakyti
noshit
2005 m. sausio 9 d. 23:44:26
answer as groju ne del mados, o del to kad tai mano gyvenimas...kaip kiti nzn

2005 m. sausio 9 d. 22:01:14
beje pastebejau kad madinga moketi groti gitara...

2005 m. sausio 9 d. 03:13:57
Tik vienas dalykas..maziau kniskit smegenis del situ nieku, bus maziau problemu...su tawim galiu sutikt tik siek tiek..siaip del stiliaus..toli grazu ne kekvienas, taciau tarp neswarbu kuriu ar formalu ar neformalu tikrai yra individu.Kekvienas yra sawotiskai kitoks.kekvienas turi sawo stiliu, savo mastyma ir visai nesvarbu i kuria grupe priskirsi.pankai galim tart yra tam tikra gentis turi savo bendra poziuri ar apytiksli ivaizdi, bet kekvienas zmogus toje gentyje turi savo stiliu, savo poziuri.taigi pankas, fifa,forsas, ar dar koks velnias tai tik pirmas zinksnis to zmogaus pazinimo keliu...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

BoB BoB
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1951
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 225301