Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kelios tiesos. O gal paneigsit?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
EvilAngel
2005 m. sausio 9 d. 02:27:45
6. Vel grisiu prie sio teiginio. Kazkaip susimasciau, kad cia didesne "problema" (nesumasciau kito zodzio todel ir ,,") tu, kurie nesveikai skirsto visus i kazkokius nenormalius remus, o ne tu, kurie ramiai(nebutinai) gyvena SAVO gyvenima. Kazkokia supuvus visuomene prisikuria visokiu apytiksliu remu, kuriu taikymas kitiems tampa tarsi kazkokia nesveika manija. Toks teigiamas reikalas, kaip ivairios subkulturos tampa, kazkuo erzinanciu ir nervinanciu, net ju atstovus. Labiausiai mane nervuoja juodos spalvos "uzpatentavimas". Pripaise mat, kad juodai rengias tik gotai ir metalistai. Pastipkit.
Beje... Kodel pvz. tokie terminai, kaip 'pispankis' ir kiti 'pis..' yra naudojami, o tokie kaip pvz. pisfyfe, pisforsis ne?:}}
Nes buna fyfu, kuriu tik apranga tokie em.. nemoku apibudint, bet siaip dar ir i zmones panasios, tai jos reiskias tik pavirsutiniskos fyfos.. Mastant pagal ta 'pis..' logika.

Atsakyti
AnsweR
2005 m. sausio 8 d. 15:39:45
ech...neissemiama tema...neissemiamas klausimas...todel man dar kazka rasyti atrodo beprasmiska...
bet galiu pasakyti viena dalyka: kartais prisidedi prie tos "mados" nesamoningai daugiau ar maziau

2005 m. sausio 8 d. 01:20:16
2 nebutinai tiesa. nors ir kaip negrazu bet reikia pripazint kad tai priklauso ir nuo to, kas tavo draugai
3 irgi taip buna nevisada. as beveik nesu girdejusi kad kas saipytus pvz kad kas nors kaip nors bando uzmaskuot savo kuno formas. cia toks teiginys...nzn, labai ivairiu situaciju buna
6 yra absoliuti tiesa

2005 m. sausio 7 d. 00:29:21
1.sutinku.Taciau jei taip meginsi 'buti savimi' ir i kitus nekreipti demesio, o vsiiems mazdaug sakyti' taikykites prie mano budo' gali likti be nieko, arba kaip tik, susirasti savo sielos druga, taciau to gali ir nebuti ir tu paprasciausiai liktum vienas.
2.Ir taip ir ne.Tokiu atveju galima ismeginti savo draugus, ar jie verti zodzio 'draugas' .
3.Nesutinku.Reikia buti protingam ir tuos defektus parodyti 'graziai' na kad tas defektas taptu + o ne -, kad tas defektas suteiktu toki tarsi isskirtinumo zenkla..
4.Nelabaj supratau...kai liudi, manau nekreipi demesio ar cia madinga ar ne.Man asmeniskai buna nusisvilpt ka kiti mano..
5.Kiekvienas turi sakyti pagal save, o ne taip kaip 'reikia'.Man tai nesukelia malonumo todel saku kad tai blogai.
6.Nesutinku.savas stilius egzistuoja.

2005 m. sausio 6 d. 11:19:22
negaleciau tu tiesu nugincint nes taip ir yra is tikruju

Atsakyti
Saulute
2004 m. gruodžio 13 d. 12:42:08
Jasi ne tik tavo pakrikusi psichika

2004 m. gruodžio 12 d. 21:29:23
ezys nevez [ziureti ana komentara, ten isdestyta, be to ne tau suprast mano pakrikusia psichika]

Atsakyti
Saulute
2004 m. gruodžio 12 d. 10:50:05
Jasi tai kame reikalas kas blogai?

2004 m. gruodžio 11 d. 22:39:51
Saulute rašė:
Jasi ,as visa tai isgyvenau kai man buvo 12m. o dabar kovoju uz save.niekas nedrys manes zeminti bunu ir labai bjauri jei to tik reikia .
ar nemanai kad reiketu pakeisti draugus ir kovoti uz save, nesileisti pazeminamam,pasikelusius nuleisti.

kazkada buvau pilka pelyte bet savo laime ir poziuri ginsiu betkokia kaina!

tiesiogiai manes niekas nezemina. dazniausiai. bet per daug gilinuosi i smulkmenas. tai as suvokiu. bet saves pakeist negaliu. kad ir kaip viskas buna gerai, vistiek tame gali surast kazka blogo... stengiuos save nuo to 'perauklet'. per didelis jautrumas... kurie mane pazista, zino tai, kai kurie tuo naudojasi noredami izeist, kai kurie kazka nutyli... tas uzknisa. bet viskas nera taip blogai...
pilka pelyte... tokia taip pat kazkada buvau... bet ne dabar. dabar esu Kazkas, ir vis del to ne tas kuo noreciau buti...
zinau kad kalbu nerisliai, gali nesuprast, tai greiciau ataskaita sau paciai..

Atsakyti
Saulute
2004 m. gruodžio 10 d. 11:50:32
Jasi ,as visa tai isgyvenau kai man buvo 12m. o dabar kovoju uz save.niekas nedrys manes zeminti bunu ir labai bjauri jei to tik reikia .
ar nemanai kad reiketu pakeisti draugus ir kovoti uz save, nesileisti pazeminamam,pasikelusius nuleisti.

kazkada buvau pilka pelyte bet savo laime ir poziuri ginsiu betkokia kaina!

2004 m. gruodžio 9 d. 20:15:28
'2.ne del xebros, o del to,ka pries daug zmoniu neapsiginsi.'
butent tas ir yra DEL XEBROS.

'6.ne.kiekvienas zmogus turi savo stiliu,net jei jis pankas ar ten tie kiti,jis neatrodys,kaip tikslai turi atrodyti tie visi stiliai.'
nesupratai ka as norejau pasakyti. kalbejau ne apie tai. pvz tu NENORI priklausyti jokiam stiliui, rengiesi, elgiesi kaip nori, bet vis tiek esi kitu priskiriamas prie kazko ir t.t. ir pan.

'6. iš dalies tai teisybė. nes man eilinį sykį kas nors priskiria kokį stilių savo nuožiūra. nebesiginčiju, atsibodo. tik kas čia per priešdėlis "pis"?'
pispankiai, pisgociai ir t.t.

'3. Kas tie "defektai"? O ar yra bent vienas tobulas žmogus? Ne...'
neigalumas, akiniai, mikciojimas ir t.t. ir panasiai. ir tik nereikia man aiskint kad del to nesisaipo, arba nepaziuri 'gailinciu' zvilgsniu. juk tas matosi. ir skaudu..

'4. Visiškai nesutinku! Paslėpto liūdesį lengva. Tiesiog šypsaisi visiems iš eilės, tiesiog nekalbi - ir niekas to nematys. Man tai praverčia. Tik todėl, kad nenoriu gadinti kitiems nuotaikos.'
sveikinu, kad tau tas pavyksta. man ne. negaliu but kitokia nei esu. net jei tai gadina nuotaika kitiems..

pirmiausia tai ash neesu 'pats', greiciau "pati" ;} o kad ta zinot, tai labai puiku. taip sakant visi zino, bet visi tyli. viduje zinoma visi turi panasiu minciu, tik nevisi jas issako... tiesiog norejau suzinot apie tai zmoniu nuomone. ;}

Atsakyti
Hermiona
2004 m. gruodžio 8 d. 23:05:14
su . nesutinku kai kurie gali tureti savo stiliu nes rubai gali buti atsikru detariu arba padarytu paciu pvz turiu anti-stile maikute nes sportinei kokia kitokia

Atsakyti
Genius_loci
2004 m. gruodžio 8 d. 22:44:26
Tai jau žinom mes visi, ir labai seniai.

Bet man jau atsibodo ir aš nei pritarsiu, nei neigsiu.Yra kaip yra, ir ne kas kitas, o mes patys galim tą BŪTĮ pakeist taip, kaip PATYS norim.NES tik MES ir tik MES, ABSOLIUČIAI VISI teikiam toms taisyklėms prasmės.Nei VIENAS iš mūsų nėra išskirtinis.Nebent tas, kuris čia neskaito ir nerašo.
Jei nori, kad taip nebebūtų, pats taip ir nedaryk.(aš ne išimtis)

2004 m. gruodžio 8 d. 22:36:55
1. Sutinku 100%! Visiem geras nebusi. Reikia atskirti draugus nuo prieshu.
2. Chia kaip kur. Draugai prie tokiu varytoju neprisijungs, o prieshai del ivaizdzio - laisvai.
3. Chia dazhniausiai jaunesniam amzhiuj pasireishkia - vaikai zhiaurus.
4. Na nelabai sutinku su shiuo teiginiu, nemanau, kad visad buti linksmu ir niekad neliudeti - madinga. Juk mes zhmones ir turim emocijas.
5. Jokio malonumo chia nematau.
6. Galbut...

2004 m. gruodžio 8 d. 20:14:31
1.Tiesa
2.Nevisai,gal but
3.Nevisada,vis del to ir nuo zmogaus priklauso
4.Tiesa.Bet pvz as net ir nemeginu slepti liudesio
5.Ne.Cia tavo reikalas,ar nori save darkyt,ar ne
6.Gal ne,juk kiekvienas turi savo stiliu.Ir visai nesvarbu,pankas ar gotas.

Atsakyti
uzkasta_negyva
2004 m. gruodžio 8 d. 19:45:16
1. tiesa. stengdamasis visiems patikti, po kažkiek laiko tu imsi jiems pataikauti. o tai jau nebe tas pats. tai visiškai kas kita ;]
2. netiesa. kažkaip nepastebėjau, kad taip būtų man ar aplinkiniams žmonėms. žinoma, jei tu parodysi savo silpnum! kitiems, parodysi tai, kad nemoki apsiginti ir pan., iš tavęs gali imti tyčiotis visi.
3. nebūtinai. žinau žmonių iš kurių dėl defektų nesityčiojima. bet yra ir daug tokių, iš kurių tyčiojimasi.
4. liūdesį paslėpti iš tiesų sunku. aš to nemoku (nes aš ne toks žmogus, kuris slėptųsi nuo pasaulio po kažkokia netikra linksmumo kauke).
5. dėl šito nežinau. kai pabandysiu kada, parašysiu ne, iš tiesų nežinau ką parašyt
6. iš dalies tai teisybė. nes man eilinį sykį kas nors priskiria kokį stilių savo nuožiūra. nebesiginčiju, atsibodo. tik kas čia per priešdėlis "pis"?

2004 m. gruodžio 6 d. 21:01:46
1.tiesa.
2.ne del xebros, o del to,ka pries daug zmoniu neapsiginsi.
3.tiesa 90%
4.jo butent.
5.bnemalonu,tik kai kurie randziukai paskui maloniai atrodo
6.ne.kiekvienas zmogus turi savo stiliu,net jei jis pankas ar ten tie kiti,jis neatrodys,kaip tikslai turi atrodyti tie visi stiliai.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
negative-creep
2004 m. gruodžio 5 d. 19:39:15
rutasha rašė:
negative-creep rašė:
"viena dieną patapsiu kokia nors sumauta mizantrope suminkštėjusiomis smegenimis."
...koks netiesiogiai aš jau tapau.

šiek tiek meluoji, sakyčiau...

Netiesiogine prasme. Simboliškai kaip nors. O kad mano smegenys "suminkštėjo" (irgi ne visai tiesiogiai) yra kaip ir tiesa.

Atsakyti
Jasi
2004 m. gruodžio 5 d. 19:27:57
Saulute> o is kur ateina supratimas? tai aisku kad ne is svetimu supranti tokius dalykus.. beje, del nieko nesigailiu.

Atsakyti
Saulute
2004 m. gruodžio 5 d. 13:07:27
Jasi , cia tau taip nutiko?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

BoB BoB
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1951
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 225301