| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2004 m. gruodžio 5 d. 11:27:39
"viena dieną patapsiu kokia nors sumauta mizantrope suminkštėjusiomis smegenimis."
...koks netiesiogiai aš jau tapau.
šiek tiek meluoji, sakyčiau...
2004 m. gruodžio 5 d. 11:10:35
Kitų nuomonė man rūpi iš dalies, bet tik tada, kai ta nuomonė yra apie MANE. O sutikti su "varančiais" ant ko nors ar su besišaipančiais iš ko nors - tikrai ne mano sritis. Aš nuo 11 klasės nemėgau, kai klasiokai šaipydavosi iš mokytojų, aš neprisidėdavau; taip pat ir kai šaipydavosi iš vaikų. Tikėjausi, kad universitete pagaliau baigsis tie dalykai, bet ir ten žmonės negaili pašaipų. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl man taip ir neišeina prie jų pritapti ir su jais rasti bendrą kalbą, kodėl aš tarp savęs ir žmonių statau stiklinę sieną.
2004 m. gruodžio 5 d. 08:49:58
o liudesio neslept sakau todel, kad kam ji slept? vistiek nepavyks... tik atrodysi... ne savimi.
2004 m. gruodžio 4 d. 23:44:11
2004 m. gruodžio 4 d. 23:39:34
sakai liudesio neslept. ar slepsi ar ne vistiek bus blogai. kai liudna nieko jau nebepadarysi. bet uztat dabar man linksma ir noriu kad tas jausmas isliktu kuo ilgiau..
millduzze> su tavo zodziais nesutinku. kazkoks shudo malimas. sorry.
EvilAngel> del 1, 2 ir 3. butent taip stengiuos ir ziuret. kas ne visada pavyksta. kodel visokie durniai kisa savo nuomone ten kur jos visai nereikia???
negative-creep> nezinau ar tu darytum taip ar kitaip nes taves nepazistu. turbut priklausai tai mazumai kuriems IS TIKRUJU nerupi kitu nuomone.
2004 m. gruodžio 4 d. 19:30:48
5. Nezinau kaip kitiems ir nesigilinu, taciau as su savo sugebejimais nesavo noru amzinai turiu kesti ta skausma. Jau geriau pati save zalociaus, bent galeciau pasirinkti kada ir ka turetu skaudet.
4. Jeigu jausmai lipa per virsu, tai kam dar juos grust giliau?
3.2.1. Nesuprantu kam gali buti idomi svetimu zmoniu, kvailai issakyta 'nuomone'... Reikia atsirinkti, kas yra kritika, kuria galima perzvelgti ir padaryt savo isvadas. Ir kas yra kazkokiu lomkiu jautimasis aukstesniais, kas juos ir daro zemesniai uz bet ka.
2004 m. gruodžio 4 d. 18:57:31
...koks netiesiogiai aš jau tapau.
"jei ant taves pradejo varyt keletas zmoniu - prisijungs ir visi kiti. del xebros."
Aš neprisijungsiu.
2004 m. gruodžio 4 d. 18:45:58
1.nebandau atrodyt draugiska. zmones mano kad as pasikelus, bet susipazine pakeicia nuomone. isvada: buk savimi ir viskas bus taip, kaip turi but.
2. nori pyktis - pasipyksim. del manes - kad ir visas pasaulis tegu eina pries...
3. nu ir tegu saiposi. kada nors saipysiuosi as... dabar ir yra kada nors.
4. liudesio nepaslepsi. pabandyk ir bus dar blogiau.
5.saves pjaustymas? emm... nieko malonaus. netgi SKAUDA. kam daryti sau SKAUDA? kvaila...
6. savas stilius egzistuoja. as rengiuosi taip, kaip AS noriu. kaip kitiem atrodo - man vienodaj. cia svarbiausia esu as
2004 m. gruodžio 4 d. 18:31:26
1. Del to, kad jei bandysi patikti visiems niekam nepatiksi-ne, juk kazkam turi patikti?=) Padlaiziavimas, cia aisku, kaip diena, kad su juo toli nenueisi=) Dar gali gyvent kai taves negerbia kiti, bet kai pats saves negerbi, tai jau ne kas...
2. Taip buna daznai, taciau yra daug isismciu... Tarp kitko, i visa si nemalonu reikala galima paziureti ir is gerosios puses- tada pamatai kas yra tikrieji draugai, o kas tik sarlatanai.
3. Visuomet tam zmogui kuriam nepatinki, tu atrodysi su kazkokiu defektu=) Taigi manau, kad cia neproblema, tikriema ar tiems, kurie tave myli draugams, tavo pliusai uzgos visus minusus.
4. Paslepti liudesi pravercia (jei gerai slepsi, gal net ir pats ji pamirsi). Zinoma nesakau, jei atsitiko kazkas tikrai baisaus, nereikia vaikscioti su sypsena iki ausu. Taciau, cia faktas, kad bloga nuotaika uzkreciama, taigi kartais savo liudesi, tikrai geriau paslepti=) Juk jei liudna tau, nereikia, kad kartu su tavim liudetu visas pasaulis.
5. Cia jau visiskai su tavim nesutiksiu! Koks gi malonumas save pjaustyti?! Ne tu sau davei gyvybe, ne tau ja ir atimti...
6. O tai kaip atsirado stiliai? Kazkas pradejo rengtis, elgtis, ne taip kaip visi=) Ir tu pradek, tada atsiras ir tavasis=) Bet jei sneketi visiskai rimtai, tai taip, tikrai dauguma zmoniu iskarto tave skuba priskirti prie vienu ar kitu.
Niuz vat, manau cia tu gyvenimo tiesu yra begale, visu isvardinti ne negaletume=)
2004 m. gruodžio 4 d. 18:12:04
2004 m. gruodžio 4 d. 15:40:10
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2004 m. gruodžio 4 d. 15:14:14
del 2. taip, priklauso nuo xebros. gal kazkas ir nevarys, tik patyles
del 4. taip, o is to iseina dar viena tiesa - nereikia rodyt savo liudesio, tada niekas nieko NEPAGALVOS. bl kaip uzknisa tie 'pagalvojimai' ir dar labiau uzknisa kai buna sunku ant ju nusispjauti... sako: 'nekreipkt demesio', o kad kartais tai padaryti sunku..
del 5. cia tu teisi is dalies. neisbandes negali sakyt, patinka ar ne, bet gali tiesiog nenoret to daryti. ir tas yra gerai. tik nepriimk to kaip kokio siulymo. ne. tai tik nuomone.
2004 m. gruodžio 4 d. 15:06:41
2. Jeigu tie visi kiti bijo, kad ir ant jų nepradėtų varyti - prisijungs.
3. Šaipytis iš kitų išvaizdos labai žema. Be to, kartais tie "defektai" tampa žmogaus vizitine kortele.
4. Nieko neturiu prieš lūdesį, bet kai kada iš tiesų atrodo, jog liūdima tik "dėl mados".
5. Žmonių žudymai ir kankinimai taip pat kai kam yra malonumas, tačiau daugeliui mūsų tai yra blogai.
6. Neegzistuoja tik todėl, kad šiuo metu yra labai daug stilių ir didelė tikimybė, jog į kurį nors iš jų tu įsipaišysi.
2004 m. gruodžio 4 d. 14:44:21
2004 m. gruodžio 4 d. 14:40:26
7.Net bunant savimi tau gali buti pasakyti,kad esu ne tuo kuo esi arba ne tuo,kuo turtum but..Na daznai mus pavadinai tarkim veidmainiais ir kad esame ne savimi..bet gal tas veidmainiavimas ir yra tai,Kuo mes Esame...?
8.Niekada nebus taip,kad visiems patiksi.Cia faktas kaip blynas.Nei uzgincysi,nei paneigsi...
o dabar tavosios tiesos...
1.Taip.Niekad nepatiksi visiems o bandydamas kazka islauzt kad itikitu visu skoniui nepatiksi niekam - vieni pagalvos kad per daug kazka vaidini del kitu,o tie kiti tiesiog pamatys kad vaidini.na cia manau suprasit mano minciu vingrybes...
2.Ir Taip,Ir Ne. Priklausomai nuo chebors...Jei zmones tolerantiski ir nelinke paklusti bandos jausmui vien del to,kad netaptu baltom varnom - nesisaipys...o jei nenori but baltom varnom - deja,bet saipysis...
3.Taip.Visad atsiras bent vienas kuris tave pasieps...Del to,kad atsirado spuogas,del to,KAD esi per storas ar per plonas,del to,kad tavo balsas vaikiskas...na zodziu,del daugelio dalyku...Bent vienas gyvenime tikrai atisras,kuris saipysis...na ka cia ir bepridursi - supratimas,kad esi netobulas niekam nieko gero nadeave (cia kalbu apie tuos linkusius saipytis..)
4.Na tu liudinciuju yra dvi grupes - tikrai liudintys irmadingai liudntys..gali kartais taipt ir neteisingai aplkaltintu...
5.Savoka malonumas kiekvienas supranta savaip..man tai nera malonumas,todel sakau,kad tai yra blogai..kiekvienas aisku turi siokia tokia teise elgtis su savo kunu taip kaip nori,pagal savo nuoziura,bet visgi kad ir kaip ten bebutu,kas vienam malonu kitam gal slykstu ar nemalonu...
6.Ir Taip,Ir Ne.Aisku,visad atsiras zmoniu tau klijuonaciu vienokio ar kitokio stiliaus etiketes.Bet tik pats zmogus gali pavadint save tokiu,kokiu jis is tiesu yra...aisku,ir patys mes sau kartais meluojam..beja,manes jau seniai nevadino kurio nors stiliaus grynaj... vadinasi,tureti Savo stiliu vistik imanoma,o i tas etiketes kartais paravrtu,o kartias - neverta kreipt demesi...
2004 m. gruodžio 4 d. 14:34:37
2004 m. gruodžio 4 d. 14:20:33
1.jei bandysi patikt visiems - nepatiksi niekam. jei nori atrodyt draugiskas - to taip akivaisdziai nedemonstruok [padlaiziausi].
2. jei ant taves pradejo varyt keletas zmoniu - prisijungs ir visi kiti. del xebros.
3. jei turi kokiu nors 'defektu' ir ju negali kaip nors labai itikinamai paslepti - is taves saipysis.
4. paslepti liudesi sunku, nors ir zinai kad del to tampama 'madingu' [labai piktas ir nenaudingas zodis].
5. saves pjaustymas yra savotiskas malonumas, bet reikia sakyt kad tai yra blogai.
6. 'savas' stilius [kai 'pasiglemzi' tau patinkancias atskiru stiliu detales] neegzistuoja. yra tik gotai, pankai, fyfos forsai ir pan. jei toks esi - busi priskirtas vienam is ju ir galbut dar nemokamai gausi priesdeli 'pis'.