kazkur girdeta pavarde....mmm....bet tiesa pasakius nezinau nei vienos jos dainos :geda:
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
As labai tikiuosi, kad ji isbris is tu visu nesamoniu, susitvarkys asmenini gyvenima ir nudziugins mus savo kuryba, nes Whitney Houston- tai vienas geriausiu tikrojo talento pavyzdziu. Ji nuostabi daininke, viena is mano megstamiausiu, turinti reto grozio balsa ir daugybe puikiu dainu!
Kai tu ka nors myli, tavo blakstienos virpa, o is taves skraido mazos zvaigzdutes:))
balsas tai nerealus....nera zemej daug tokiu, kurie turetu TOKI balseli....tik vienas klausima" kodle visi didziausi talentai zusta, tampa smerkiami ir tiesiog blesta...?...
atsirdao keli nauji "talentai" (jei tiap glaima juos vadinti) ir uzgozia tikrus TALENTUS
, kur dingo Whitney, Michael, Madonna, James, U2?
jinai labai daug muzikos istorijai dawe, gaila, jog dabar isitrauke i wisokius negerumus- alkoholis, narkotikai, sudziuwo wargse.. bet jos balsas super, kai dainawo kazkokiam renginy neseniai nebepamenu net ir uztrayke ta daina-and I will always love youuuu....... tai net apsiwerkiau, taip gera buvo klausytis..
visai nieko moterishke labaj fajnas tas filmas buvo apie ja kur per tv3 rode ten taj ishvo\iso nerealu pazhiuret kaj ja dauzhe kaskoxs gajdys narkashu prisilejdes , o rimtaj ji budiste ar ten tik per ta filma kaska tokio bande pavaizduot?
Ji puiki dainininke, beto ir veiduka miela turi...
Beto ir sugebejimai vaidinti yra,,,
pagalvojus apie "asmans sargybini" ji ten vaidmeni
turejo ciotka...beto pati istorija man patinka...
ji turi talenta ir ji isnaudojo: tapo zinoma dainininke...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 9 d. 08:59:47
2005 m. rugpjūčio 9 d. 08:44:39
2005 m. rugpjūčio 8 d. 21:15:26
2005 m. rugpjūčio 8 d. 21:11:26
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. rugpjūčio 8 d. 19:50:40
2005 m. rugpjūčio 8 d. 13:12:56
2005 m. rugpjūčio 3 d. 15:38:48
2005 m. birželio 16 d. 08:16:15
2005 m. birželio 15 d. 10:05:17
2005 m. balandžio 9 d. 23:03:49
2005 m. kovo 23 d. 18:47:01
2005 m. kovo 23 d. 16:33:05
2005 m. kovo 23 d. 16:27:05
I wanna feel the heat with somebody
Oh dance with somebody
With somebody who loves me!
2005 m. kovo 23 d. 16:18:15
atsirdao keli nauji "talentai" (jei tiap glaima juos vadinti) ir uzgozia tikrus TALENTUS
, kur dingo Whitney, Michael, Madonna, James, U2?
nea, taip negalima vaikuciai....
2005 m. kovo 22 d. 20:45:19
2005 m. kovo 20 d. 19:09:02
2005 m. kovo 20 d. 00:50:17
2005 m. kovo 20 d. 00:14:06
2005 m. kovo 19 d. 22:24:52
2005 m. vasario 20 d. 22:15:12
Beto ir sugebejimai vaidinti yra,,,
pagalvojus apie "asmans sargybini" ji ten vaidmeni
turejo ciotka...beto pati istorija man patinka...
ji turi talenta ir ji isnaudojo: tapo zinoma dainininke...