Pati pati didžiausia? hmz.. Veikiausiai ta, kad gyvenu. Nes jei negyvenčiau, kitų problemų nekiltų
Pissed_bitch> nuoširdžiai patariu nei pačią save, nei savo gyvenimą lyginti su kitų.
Kas tau is to lyginimo?
Atseit pasijusi laimingi jei kitu problemos tau atrodys "didenes", ar nelaiminga jei "mazesnes".
Mano (mano gyvenimo) didziausia problema.. Chm.. Kazkada sulaukiau tokio komplimento, kaip "tau kenkia mastyt", tada priemiau netimtai, taciau dabar galiu drasiai tam pritart..
Dar problema ta, kad amzinai esu "per toli" nuo to, arba ne ten, kur tureciau buti.
Apie kazkokia konkrecias bedas nenoriu kalbeti, nes ju dar bus tiek, kad ir i sunkvezimy nesukisiu.
Ne.Tikies kad internete išliesiu pačias skaudžiausias savo gyvenimo negandas? Kad bet koks menkysta, kuris tesugeba niekint imtų, perskaitytų ir vėliau ėstų mano suknistą gyvenimą? Per daug rizikinga. Nei už ką nepasakyčiau.Gal ta problema nėra tokia ir ypatinga, bet ne...
mano didzhiausia gyvenimo problema yra ta, kad ash nemoku taisyklingai kvepuoti ir del to negaliu ilgai ishbuti po vandeniu. dar viena ish rimtesniu mano problemu yra ta, kad mano prasta atmintis. labai prasta. tai atsiliepia istorijos ir geografijos rashomuosiuose
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
pissed_bitch>> dabartiniu? dabartines buvo del visokiu nereikalingu islaidu, del pazymiu, del mokytoju, del namu, del seneliu, del draugu ir visokiausiu kitokiausiu
ech..mano problemos, man begalo gadina gyvenima (T_T).. 1. mokslai, kurie nelabai sekasi.. po to zmones, aplinka, kuri mane uzknisa, kartais taip nekenciu visko, kas apie mane, zmoniu, aplinkos, visko... tiesiog norisi pakeisti gyvenima, gyventi kazkaip kitaip, nes jauciu kad kazkas ne taip ir kazko giliai sirdy truksta..
ir dar wiena nauja problema x) meile ^_^ ech.. isimylejau.. *^_^*
pati didziausia problema buvusi mano gyvenime - as pati. dabar ta problema dingo ir vietoj jos atsirado nauja 'as pati', kuri jau ne problema, o laime woba, kaip sumaliau gerai
Nepataisoma rašė: "Blogi draugai" ta prasme tie kurie visa laika vede is kelio gerai tokiu turiu dabar labai mazai, todel ir problemu su jais maziau...
chia ash isiterpsiu... gal newisay i tema, bet nesusilaykiaw... wisu pirma, "blogi drawgay niekuomet neishwes tawes ishkelio, jey tu jiems prieshinsiesi... taygi isheyna, kad pati sawe ishwedi ish kelio palaykydama "blogu drawgu" sprendimus... tie patys "blogi drawgay" tayp pat kazhkada mane, kad juos ishwede ish kelio tokie pat drawgay, juk blogu negimstama.... tachiaw wiskas slypi zhmogaws silpnume ir pasidawime kitu itakay... juk tu newalgysi sh... jey pati to nenoresi... su "blogays drawgays" lygiay tas pat... skirta wisiem...
sorry uzh netinkama isiterpima...
"Blogi draugai" ta prasme tie kurie visa laika vede is kelio gerai tokiu turiu dabar labai mazai, todel ir problemu su jais maziau...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 25 d. 10:18:32
Pissed_bitch> nuoširdžiai patariu nei pačią save, nei savo gyvenimą lyginti su kitų.
2004 m. gruodžio 25 d. 00:46:48
2004 m. gruodžio 25 d. 00:41:53
2004 m. gruodžio 25 d. 00:22:58
2004 m. gruodžio 21 d. 20:15:26
Atseit pasijusi laimingi jei kitu problemos tau atrodys "didenes", ar nelaiminga jei "mazesnes".
Mano (mano gyvenimo) didziausia problema.. Chm.. Kazkada sulaukiau tokio komplimento, kaip "tau kenkia mastyt", tada priemiau netimtai, taciau dabar galiu drasiai tam pritart..
Dar problema ta, kad amzinai esu "per toli" nuo to, arba ne ten, kur tureciau buti.
Apie kazkokia konkrecias bedas nenoriu kalbeti, nes ju dar bus tiek, kad ir i sunkvezimy nesukisiu.
2004 m. gruodžio 21 d. 18:02:03
2004 m. gruodžio 21 d. 17:38:04
2004 m. gruodžio 7 d. 00:54:08
2004 m. gruodžio 6 d. 22:28:40
2004 m. gruodžio 6 d. 22:27:53
2004 m. gruodžio 6 d. 22:03:26
2004 m. gruodžio 6 d. 21:57:13
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 4 d. 18:48:15
2004 m. gruodžio 4 d. 18:47:27
2004 m. gruodžio 4 d. 18:43:59
ir dar wiena nauja problema x) meile ^_^ ech.. isimylejau.. *^_^*
2004 m. gruodžio 4 d. 18:36:11
2004 m. gruodžio 4 d. 18:32:06
2004 m. gruodžio 4 d. 18:26:26
2004 m. gruodžio 4 d. 17:48:38
"Blogi draugai" ta prasme tie kurie visa laika vede is kelio gerai tokiu turiu dabar labai mazai, todel ir problemu su jais maziau...
chia ash isiterpsiu... gal newisay i tema, bet nesusilaykiaw...
sorry uzh netinkama isiterpima...
2004 m. gruodžio 4 d. 17:44:13
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."