Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kokia didžiausia problema buvo jūsų gyvenime?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
depression
2004 m. gruodžio 25 d. 10:18:32
Pati pati didžiausia? hmz.. Veikiausiai ta, kad gyvenu. Nes jei negyvenčiau, kitų problemų nekiltų
Pissed_bitch> nuoširdžiai patariu nei pačią save, nei savo gyvenimą lyginti su kitų.

2004 m. gruodžio 25 d. 00:46:48
tai buvo blogiausia kas yra man atsitike

2004 m. gruodžio 25 d. 00:41:53
didziausia problema buvo visai nesenai, kai atsiguliau i lova su nuostabia merga , o nepasimylejom nes neturejau kandono . ble as jos nebapamatysiu daugiau

2004 m. gruodžio 25 d. 00:22:58
Manes mazai kas supranta Ir seip daznai zmonems ka nors gero padarydamas prisidirbu , ir kada ateina atostogos vasaros , galvoju o nebus rupesciu , ir buna visalaik

Atsakyti
EvilAngel
2004 m. gruodžio 21 d. 20:15:26
Kas tau is to lyginimo?
Atseit pasijusi laimingi jei kitu problemos tau atrodys "didenes", ar nelaiminga jei "mazesnes".

Mano (mano gyvenimo) didziausia problema.. Chm.. Kazkada sulaukiau tokio komplimento, kaip "tau kenkia mastyt", tada priemiau netimtai, taciau dabar galiu drasiai tam pritart..
Dar problema ta, kad amzinai esu "per toli" nuo to, arba ne ten, kur tureciau buti.
Apie kazkokia konkrecias bedas nenoriu kalbeti, nes ju dar bus tiek, kad ir i sunkvezimy nesukisiu.

Atsakyti
Genius_loci
2004 m. gruodžio 21 d. 18:02:03
Ne.Tikies kad internete išliesiu pačias skaudžiausias savo gyvenimo negandas? Kad bet koks menkysta, kuris tesugeba niekint imtų, perskaitytų ir vėliau ėstų mano suknistą gyvenimą? Per daug rizikinga. Nei už ką nepasakyčiau.Gal ta problema nėra tokia ir ypatinga, bet ne...

2004 m. gruodžio 21 d. 17:38:04
Ta problema vis dar yra: žliumbiu kiekvieną kartą atsiminus savo buvusį šunį.

2004 m. gruodžio 7 d. 00:54:08
daug problemu buvo, dar daugiau turbut bus.

2004 m. gruodžio 6 d. 22:28:40
mano problema yra ir liks: kompleksai, kuriu atsikratyti yra be galo sudetinga... bet pazanga jau yra

Atsakyti
violin
2004 m. gruodžio 6 d. 22:27:53
ji per daug asmeniska...

Atsakyti
me_crazy_4_me
2004 m. gruodžio 6 d. 22:03:26
mano didzhiausia gyvenimo problema yra ta, kad ash nemoku taisyklingai kvepuoti ir del to negaliu ilgai ishbuti po vandeniu. dar viena ish rimtesniu mano problemu yra ta, kad mano prasta atmintis. labai prasta. tai atsiliepia istorijos ir geografijos rashomuosiuose

2004 m. gruodžio 6 d. 21:57:13
na nezinau...jos visos nebuvo tokios dideles,nes jau yra issprestos...na gal del to,kad neturiu velios...neatsipspiriu sokoladui ir kai kiti geria as irgi neatsispiriu.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Aya
2004 m. gruodžio 4 d. 18:48:15
dabartines yra..visai negalvoju ka rasau

2004 m. gruodžio 4 d. 18:47:27
pissed_bitch>> dabartiniu? dabartines buvo del visokiu nereikalingu islaidu, del pazymiu, del mokytoju, del namu, del seneliu, del draugu ir visokiausiu kitokiausiu

2004 m. gruodžio 4 d. 18:43:59
ech..mano problemos, man begalo gadina gyvenima (T_T).. 1. mokslai, kurie nelabai sekasi.. po to zmones, aplinka, kuri mane uzknisa, kartais taip nekenciu visko, kas apie mane, zmoniu, aplinkos, visko... tiesiog norisi pakeisti gyvenima, gyventi kazkaip kitaip, nes jauciu kad kazkas ne taip ir kazko giliai sirdy truksta..
ir dar wiena nauja problema x) meile ^_^ ech.. isimylejau.. *^_^*

Atsakyti
pissed_bitch
2004 m. gruodžio 4 d. 18:36:11
Aya, nenori papasakot...?

Atsakyti
Aya
2004 m. gruodžio 4 d. 18:32:06
buvo? anksciau nebuvo jokiu problemu, wa dabar daugiau atsiranda

2004 m. gruodžio 4 d. 18:26:26
pati didziausia problema buvusi mano gyvenime - as pati. dabar ta problema dingo ir vietoj jos atsirado nauja 'as pati', kuri jau ne problema, o laime woba, kaip sumaliau gerai

Atsakyti
CyberPirate
2004 m. gruodžio 4 d. 17:48:38
Nepataisoma rašė:
"Blogi draugai" ta prasme tie kurie visa laika vede is kelio gerai tokiu turiu dabar labai mazai, todel ir problemu su jais maziau...

chia ash isiterpsiu... gal newisay i tema, bet nesusilaykiaw... wisu pirma, "blogi drawgay niekuomet neishwes tawes ishkelio, jey tu jiems prieshinsiesi... taygi isheyna, kad pati sawe ishwedi ish kelio palaykydama "blogu drawgu" sprendimus... tie patys "blogi drawgay" tayp pat kazhkada mane, kad juos ishwede ish kelio tokie pat drawgay, juk blogu negimstama.... tachiaw wiskas slypi zhmogaws silpnume ir pasidawime kitu itakay... juk tu newalgysi sh... jey pati to nenoresi... su "blogays drawgays" lygiay tas pat... skirta wisiem...
sorry uzh netinkama isiterpima...

Atsakyti
Nepataisoma
2004 m. gruodžio 4 d. 17:44:13
"Blogi draugai" ta prasme tie kurie visa laika vede is kelio gerai tokiu turiu dabar labai mazai, todel ir problemu su jais maziau...

Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1492
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 265281