Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jūsų vaikystės žaislai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ievaBch
2005 m. liepos 22 d. 21:57:46
turejua kiaule, kuriai kramtydavau kojas ir karlsona, kuri megdavau buciuot
dab turiu tusa ir liuli.

2005 m. liepos 22 d. 21:49:46
Pliusiniai zaislai. Visokie kiskiukai, meskiukai, suniukai... Ir dabar dar yra kazkur sukrauti..

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
Pasiklydus
2005 m. liepos 22 d. 20:22:01 2011-07-28 03:55:12
.

2005 m. liepos 22 d. 19:34:59
daug pliusiniu zaisluir dabar kai kuriuos turiu

2005 m. birželio 12 d. 10:44:49
mano vaikystes mylimauses zaislas buvo toks gauruotas gauruotas meskinas dar ir dabar jis kazkur yra atsimenu kad jis net varda turejo kibiras nezinau kodel taip pavadinau bet tikrause tik tiek mano vaikiskas protas suprotavo

2005 m. birželio 12 d. 10:42:22
nauo pat gimimo turejau toki raudona suni su geltonom ausim, jo vardas buvo MAXAS, ir dar dabar ji tebeturiu, ir laikysiu, kad galeciau parodyti savo vaikams, o gal dar ir anukams

2005 m. birželio 11 d. 18:34:12
geltonas didelis zuikis nu tada jis man buvo gal uz mane didesnis
ir baltas katinass kuris "sakydawo" miau

2005 m. birželio 11 d. 17:46:39
Turejau daug pliusiniu zaislu (dar ir dabar keleta turiu), pora megstamiausiu leliu.....o daugiausia barbiu....DDD

2005 m. birželio 11 d. 17:41:22
As atsimenu tokia lelyte kudikeli tai as ji lb lb mylejau... Atrode kaip tikras vaikas ir verke Kazkur dar turiu garazo palepej atrodo.. Seip turiu visus zaislus su kuriais zaizdavau jie visi garazo palepej...

2005 m. birželio 11 d. 17:18:19
prisimenu tik vieną- toks guminis katinas, vardo nepamenu

2005 m. birželio 11 d. 13:53:06
violetinis dinozauras-Barnyte

Atsakyti
biankas
2005 m. birželio 7 d. 19:27:47
masineles daug ju turejau,bet dabar visos yra pas pusbroli atidaviau biski gaila savo megstamus zaislus atiduoti bet as isaugau is tokio amziaus

Atsakyti
SHIT (Užblokuotas)
2005 m. birželio 7 d. 19:23:22
As tebeturiu dideli sena meskina,kurio vardas yra Bambino
Ir dar zaisdavau su lelem,plaukus nukirpdavau,barbem nudazydavau..
Su popierinem lelem irgi zaisdavau.

Atsakyti
reaper
2005 m. birželio 7 d. 17:02:23
turiu toki maza zaisliuka anciuka..jej jo vardas kreksiukas toks mielas jis...panasus i donaldo tuos anukus( ar kas ten jie..) bet ne ... jis grazesnis...su juo ir miegu...
ir siaip pilna zaislu dar turiu pasilikus...tik dabar dezej jie wisi yra sudeti...kartais issitraukiu dar

2005 m. birželio 7 d. 16:57:46
didelis pliusinis suo.. dar dabar ji lajkau ant spintos..atsimenu,kaj sirgau ir wiena karta pabudusi salia radau ta pliusini zajsla..kazkajp gera prisimint

Atsakyti
ajste
2005 m. birželio 7 d. 13:28:03
furfuliukas.
shiaip jo original name'as yra Furfulas, ir jis ish tu Looney Toons. wienas pirmu mano zhajslu. ash miegodawau su juo.... uj mielas gywunelis buwo ir sedi dar mano apatiniu stalchiuj.

Atsakyti
Stefani
2005 m. birželio 7 d. 13:18:55
is tikro kaip noreciau i ta vaikyste;]
turejau as tu zaislu kiek atsimenu. didele lele, vezimeli. kanksedavom su draugem lauke.
veliau atsirado barbes. barbiu nameliai vyras - barbinas, barbinukai, kaip sakant;] grazu net prisiminti

Atsakyti
ShadowOfDeath
2005 m. birželio 7 d. 12:59:47
Et. Sanifinas. Jame daug prisiminimų. Toks didelis, rožinis šunelis. Jis dabar dulka ant sekcijos... Ir niekas jo neliečia. Iš praeitų metų "Kauno Dienų" uždėjau jam ant galvos mėlyną kepuraitę su geltonom žvaigždutėm, dabar jis tikras europietis...
Dar tokią beždžionę turiu, kuriai su Vyčiu, žaizdami ligoninėm, padarėm su akvarele fanarus... Jos vardas Bezdonė... Maža būdama neištardavau žodžio "beždžionė", taip ir prilipo jai tas vardas.
Va dar turiu Fricių, mama kažkada seniai iš darbo parnešė... Iš tikrųjų, tai ten saldainių reklaminis veidukas. Toks didele šypsena, geltonveidis žmogeliukas... Et, jis dabar puošia sesės 'rankinuką'...

2005 m. birželio 7 d. 12:52:01
čia be klaidų(berots)... nemėgstu klaidų...
turiu tokį seną pliušinį beveik 1,5 metro dydžio šunį. jis apiplyšęs, pilkas, bet vis dar mielas prisiminimų kupinas šunelis... dar turėjau ketverių metukų įsivaizduojamą draugą. Iki šiol akyse stovi jis - toks žalias ir mojantis man iš pievos... Lyg matyčiau jį prieš akis... Dar turėjau draugus nykštukus - Kaukučius ( čia iš knygų "Miško pasakos"). Prisimenu ir dar turiu Elezytę - lėlę, kuri atkartoja, ką sakai. Čia dėl mygtuko nugaroje. Ai, ir dar vienas šuniukas - Betytė.
O aš visada norėjau katinėlio... Bet dabar jau turiu. Gyvą..

2005 m. birželio 7 d. 12:47:56
turiu tokį seną pliušinį beveik 1,5 metro dydžio šunį. jis apipiplyšęs, pilkas, bet vis dar mielas prisiminimų kupinas šunelis... dar turėju ketverių įsivaizduojamą draugą. Dar iki šiol akyse stovi jis - toks žalias ir mojantis man iš pievos... Lyg matyčiau jį prieš akis... Dar turėjau draugus nykštukus - Kaukučius ( čia iš knygų "Miško pasakos"). Prisimenu ir dar turiu Elezytę - lėlę, kuri atkartoja ką sakai. Čia dėl mygtuko nugaroje. Ai, ir dar vienas šuniukas - Betytė.
O aš visada norėjau katinėlio... Bet dabar jau turiu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Ennio Morricone Ennio Morricone
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3513
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 34686