Pliusiniai zaislai. Visokie kiskiukai, meskiukai, suniukai... Ir dabar dar yra kazkur sukrauti..
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
mano vaikystes mylimauses zaislas buvo toks gauruotas gauruotas meskinas dar ir dabar jis kazkur yra atsimenu kad jis net varda turejo kibiras nezinau kodel taip pavadinau bet tikrause tik tiek mano vaikiskas protas suprotavo
nauo pat gimimo turejau toki raudona suni su geltonom ausim, jo vardas buvo MAXAS, ir dar dabar ji tebeturiu, ir laikysiu, kad galeciau parodyti savo vaikams, o gal dar ir anukams
I believe in angels,
the Kind that heaven sends
...I'm surrounded
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
As atsimenu tokia lelyte kudikeli tai as ji lb lb mylejau... Atrode kaip tikras vaikas ir verke Kazkur dar turiu garazo palepej atrodo.. Seip turiu visus zaislus su kuriais zaizdavau jie visi garazo palepej...
Su popierinem lelem irgi zaisdavau.
turiu toki maza zaisliuka anciuka..jej jo vardas kreksiukas toks mielas jis...panasus i donaldo tuos anukus( ar kas ten jie..) bet ne ... jis grazesnis...su juo ir miegu...
ir siaip pilna zaislu dar turiu pasilikus...tik dabar dezej jie wisi yra sudeti...kartais issitraukiu dar
didelis pliusinis suo.. dar dabar ji lajkau ant spintos..atsimenu,kaj sirgau ir wiena karta pabudusi salia radau ta pliusini zajsla..kazkajp gera prisimint
furfuliukas.
shiaip jo original name'as yra Furfulas, ir jis ish tu Looney Toons. wienas pirmu mano zhajslu. ash miegodawau su juo.... uj mielas gywunelis buwo ir sedi dar mano apatiniu stalchiuj.
is tikro kaip noreciau i ta vaikyste;]
turejau as tu zaislu kiek atsimenu. didele lele, vezimeli. kanksedavom su draugem lauke.
veliau atsirado barbes. barbiu nameliai vyras - barbinas, barbinukai, kaip sakant;] grazu net prisiminti
Et. Sanifinas. Jame daug prisiminimų. Toks didelis, rožinis šunelis. Jis dabar dulka ant sekcijos... Ir niekas jo neliečia. Iš praeitų metų "Kauno Dienų" uždėjau jam ant galvos mėlyną kepuraitę su geltonom žvaigždutėm, dabar jis tikras europietis...
Dar tokią beždžionę turiu, kuriai su Vyčiu, žaizdami ligoninėm, padarėm su akvarele fanarus... Jos vardas Bezdonė... Maža būdama neištardavau žodžio "beždžionė", taip ir prilipo jai tas vardas.
Va dar turiu Fricių, mama kažkada seniai iš darbo parnešė... Iš tikrųjų, tai ten saldainių reklaminis veidukas. Toks didele šypsena, geltonveidis žmogeliukas... Et, jis dabar puošia sesės 'rankinuką'...
čia be klaidų(berots)... nemėgstu klaidų...
turiu tokį seną pliušinį beveik 1,5 metro dydžio šunį. jis apiplyšęs, pilkas, bet vis dar mielas prisiminimų kupinas šunelis... dar turėjau ketverių metukų įsivaizduojamą draugą. Iki šiol akyse stovi jis - toks žalias ir mojantis man iš pievos... Lyg matyčiau jį prieš akis... Dar turėjau draugus nykštukus - Kaukučius ( čia iš knygų "Miško pasakos"). Prisimenu ir dar turiu Elezytę - lėlę, kuri atkartoja, ką sakai. Čia dėl mygtuko nugaroje. Ai, ir dar vienas šuniukas - Betytė.
O aš visada norėjau katinėlio... Bet dabar jau turiu. Gyvą..
turiu tokį seną pliušinį beveik 1,5 metro dydžio šunį. jis apipiplyšęs, pilkas, bet vis dar mielas prisiminimų kupinas šunelis... dar turėju ketverių įsivaizduojamą draugą. Dar iki šiol akyse stovi jis - toks žalias ir mojantis man iš pievos... Lyg matyčiau jį prieš akis... Dar turėjau draugus nykštukus - Kaukučius ( čia iš knygų "Miško pasakos"). Prisimenu ir dar turiu Elezytę - lėlę, kuri atkartoja ką sakai. Čia dėl mygtuko nugaroje. Ai, ir dar vienas šuniukas - Betytė.
O aš visada norėjau katinėlio... Bet dabar jau turiu
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 22 d. 21:57:46
dab turiu tusa ir liuli.
2005 m. liepos 22 d. 21:49:46
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. liepos 22 d. 20:22:01
2005 m. liepos 22 d. 19:34:59
2005 m. birželio 12 d. 10:44:49
2005 m. birželio 12 d. 10:42:22
2005 m. birželio 11 d. 18:34:12
ir baltas katinass kuris "sakydawo" miau
2005 m. birželio 11 d. 17:46:39
2005 m. birželio 11 d. 17:41:22
2005 m. birželio 11 d. 17:18:19
2005 m. birželio 11 d. 13:53:06
2005 m. birželio 7 d. 19:27:47
2005 m. birželio 7 d. 19:23:22
Ir dar zaisdavau su lelem,plaukus nukirpdavau,barbem nudazydavau..
Su popierinem lelem irgi zaisdavau.
2005 m. birželio 7 d. 17:02:23
ir siaip pilna zaislu dar turiu pasilikus...tik dabar dezej jie wisi yra sudeti...kartais issitraukiu dar
2005 m. birželio 7 d. 16:57:46
2005 m. birželio 7 d. 13:28:03
shiaip jo original name'as yra Furfulas, ir jis ish tu Looney Toons. wienas pirmu mano zhajslu. ash miegodawau su juo.... uj mielas gywunelis buwo
2005 m. birželio 7 d. 13:18:55
turejau as tu zaislu kiek atsimenu. didele lele, vezimeli. kanksedavom su draugem lauke.
veliau atsirado barbes. barbiu nameliai
2005 m. birželio 7 d. 12:59:47
Dar tokią beždžionę turiu, kuriai su Vyčiu, žaizdami ligoninėm, padarėm su akvarele fanarus... Jos vardas Bezdonė... Maža būdama neištardavau žodžio "beždžionė", taip ir prilipo jai tas vardas.
Va dar turiu Fricių, mama kažkada seniai iš darbo parnešė... Iš tikrųjų, tai ten saldainių reklaminis veidukas. Toks didele šypsena, geltonveidis žmogeliukas... Et, jis dabar puošia sesės 'rankinuką'...
2005 m. birželio 7 d. 12:52:01
turiu tokį seną pliušinį beveik 1,5 metro dydžio šunį. jis apiplyšęs, pilkas, bet vis dar mielas prisiminimų kupinas šunelis... dar turėjau ketverių metukų įsivaizduojamą draugą. Iki šiol akyse stovi jis - toks žalias ir mojantis man iš pievos... Lyg matyčiau jį prieš akis... Dar turėjau draugus nykštukus - Kaukučius ( čia iš knygų "Miško pasakos"). Prisimenu ir dar turiu Elezytę - lėlę, kuri atkartoja, ką sakai. Čia dėl mygtuko nugaroje. Ai, ir dar vienas šuniukas - Betytė.
O aš visada norėjau katinėlio... Bet dabar jau turiu. Gyvą..
2005 m. birželio 7 d. 12:47:56
O aš visada norėjau katinėlio... Bet dabar jau turiu