Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2005 m. birželio 7 d. 12:29:02
mėgstamiausia buvo plastmasinių kareivėlių armija ui, kiek daug turėjau :} Reikės perfotkint seną nespalvotą nuotrauką, kažkur turi būt - būdamas mažiukas gražias pilis iš kaladėlių statydavau...
Medine maza lele vardu Gliuzybi (ak ta mano vaizduote...) ir zalias meskinas, kuriam kadaise dariau rieducius is degtuku dezuciu ar kazko panasauss...
barbiu nemegau,kai man kazkas padovanojo, isiucio priepuolyje apgrauziau jai rankas
daug turejau zaislu,bet kadangi jau nebezaidziu , didele dali atidavem vaiku darzeliui ...
oij pas mane tai daug zaislu buvo jie ir iki siol mano lentynas puosia
o megstamiausias tai pliusinis kiskutis
ojjjj..net nzn. turejau as daug zaislu ko gero labiausiai atsimenu liutuka Simba nes tada man labaj patiko tas animacinis Volto Disnejas filmas..dar dabar prisimenu, kad kiek kartu ziurejau ta filmuka - tiek ir verkiau.Atsimenu net kokioje vietoje... ten kai liutas karalius nuo olos nukrenta, tiksliau jo brolis sarchanas ji numeta...Ta liutuka simba dar ir dabar turiu
Aš ir labai mėgstu pliušinukus...
Dabar gavau dar toki 60 cm liūtą. Mhm..patynka man jis;]
as turejau suni. ir dabar turiu. labai negrazu. jis pliusinis, zalias, labai didelem ausim ir liudnom akim... niekas taip ir nesuprato, kodel as ji taip myliu...
senai senai turejau tokia kengura. ji buvo padaryta is kazkokios kietos vatos. ruda. ir as ja visa sugrauziau. is pradziu ausis, rankytes, kojas. tai buvo mano mylimiausias zaislas. ta kengura vis dar gyva nuotraukose ;}
raudona, neaiskios kilmes varle Tvakse ir didelis, toks rusiskas, melynas zuikis. Dar rozinis katinas su diiiidelem akim, prikimstas kasko kieto... Turejau veliau ir leliu, bet cia mylimiausi.
o ash jej nebuceu gimes berniuku.. tai buceu neturejas su kuom zhajst.. ne ne.. shape net nzn.. nieka nebeturiu.. viska sudrapalinau.. nieko neprisimenu.. ai.. pala.. turejau fules kamuoly.. kury kazhkox studentas nukneuke.. ir turejau ledo ritulio lazda kuria naudojau kaip gitara..
IŠliko žaislų. Bet aš tai viskokias barbes niekindavau - plaukus perdažydavau, su guašu kūną margindavau, agentes - šnipes gamindavau. Nemylėjau jų. Anei kiek.
O tas triušelis kaip mano sugulovas, taip ir liko sugulovas.
Nebuvau tas vaikas,kuris labai su zaislais zaizdavo...turbut labiausiai patiko viana lele kuria visuomet trankydavau,todel apskurus buvo,bet poto mama ja is manes atemeDar patiko toks geltonas buratinas,kuri veliau taip pat paemeDaugiau kasko ipatingo neatsimenu...
Dabar zaislu like taip pat nedaug.Keli pliusinukai,bet visai nauji,nes turbut niekada su jais nezaidziau
Bleen,noriu savo buratino
Mano mylimiausias žaislas buvo toks baltas triušis, kietas. Jį man padovanojo dėdė. Tas triušis turėjo tokį raudoną plastmasinį būgnelį ir su rakteliu prisukus, jį mušdavo.
Aišku ir kitokių žaislų turėjau ir dabar dar turiu keletą.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 7 d. 12:29:02
2005 m. birželio 7 d. 12:02:20
barbiu nemegau,kai man kazkas padovanojo, isiucio priepuolyje apgrauziau jai rankas
daug turejau zaislu,bet kadangi jau nebezaidziu , didele dali atidavem vaiku darzeliui ...
2005 m. kovo 4 d. 23:01:21
2005 m. kovo 2 d. 21:56:52
o megstamiausias tai pliusinis kiskutis
2005 m. vasario 23 d. 10:22:03
2005 m. vasario 22 d. 01:25:46
2005 m. vasario 15 d. 15:56:58
2005 m. vasario 15 d. 00:38:49
2005 m. vasario 14 d. 23:03:50
2005 m. vasario 14 d. 01:07:14
2005 m. vasario 13 d. 20:01:40
Aš ir labai mėgstu pliušinukus...
Dabar gavau dar toki 60 cm liūtą. Mhm..patynka man jis;]
2005 m. vasario 13 d. 19:25:32
2005 m. vasario 13 d. 19:12:09
2005 m. sausio 22 d. 14:05:25
2005 m. sausio 22 d. 13:37:42
2005 m. sausio 22 d. 13:30:40
mėgau savo didžiulį mešiną, kuriam išlupau akis;> net vardą turėjo "Mimukas":>
2005 m. sausio 22 d. 00:07:38
2005 m. sausio 21 d. 22:21:14
IŠliko žaislų. Bet aš tai viskokias barbes niekindavau - plaukus perdažydavau, su guašu kūną margindavau, agentes - šnipes gamindavau. Nemylėjau jų. Anei kiek.
O tas triušelis kaip mano sugulovas, taip ir liko sugulovas.
2005 m. sausio 21 d. 22:15:58
Dabar zaislu like taip pat nedaug.Keli pliusinukai,bet visai nauji,nes turbut niekada su jais nezaidziau
Bleen,noriu savo buratino
2005 m. sausio 21 d. 22:10:09
Aišku ir kitokių žaislų turėjau ir dabar dar turiu keletą.