Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jūsų vaikystės žaislai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Saulute
2005 m. sausio 19 d. 12:58:24
vat dabar prisiminiau kad dar su draugem turejom toki zaisliuka...mmmh zapuka....niu bet nezaislini o tikra masina kaimyno...kai nieks nemate mes ant jos lipdavom sokdavom kol nesugalvojom jos pastumdyt...ji nuriedejo ir atsitrenkie i medi...po to laiko jos nebematem

2005 m. sausio 13 d. 20:05:27
joa as turejau toki rausva drabli (dabar jau labai nutrintas) ir kiskis atsimenu laaaabai dziaugiausi toki kavus milzina nors toks jis nera bet ankciau vos ne su manim

2005 m. sausio 13 d. 17:16:42
hmmmm didelis meskis(dabar be nosies,1 akies,ir dar kazkada suns buvo apsisiotas)raudonas drambliukas su grudeliais(silpnybe tokiems zaislams ir dabar turiu)kaciukas,bet labiau panasus i puma is spalvos ir uodegos,o dabar (nors niekas neklausia)tai 2 meskiukai ir du liutukai

Atsakyti
Kaaraamele
2005 m. sausio 4 d. 15:10:56
mano pats megstamiausias zaislas buvo didele lele, labai grazi net dabar atsimenu...

2005 m. sausio 4 d. 02:13:21
turejau melyna kiski, ilgom ausim. viena nuplyso

2005 m. sausio 4 d. 02:08:40
vaikysteje as prisukama turejau lele , mano vyresnysis brolis nusipirko ja sexshope, ji turejo didziuli daikta, kai prisuki ji ji pradeda smaukyt . prisimenu as ta lele , issprogusios akys , raudonas veidas , sukasti dantys , grazi buvo, mylejau ja

2005 m. sausio 3 d. 23:32:16
pliushinis meshkutis, kuri galiu pavadinti sheimos nariu... jis ir prie stalo sededavo, priziuredavo kad koshe valgyciau, ir kai verkdavau turedavo visas ashareles sugerti... shaunuolis mano rudnosiukas... tiek metu su manim viena lova, stalu ir paslaptimis dalinas, o dar gyvas

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
Genius_loci
2004 m. gruodžio 26 d. 13:33:03
Miegu su tokiu baltu nutriušusiu pliušiniu triušiu... Jo vardas Zuikis ir jam kitais metais bus dešimt... Mylimiausias žaislas..

2004 m. gruodžio 26 d. 13:23:09
o ash ka turejau ta sulauzhiau ar shape pameceu.. tai daba net neprisimenu nej vieno.. nieko neishliko..

Atsakyti
Nerute
2004 m. gruodžio 25 d. 13:29:51
as taj dar tebeturiu sena zaisliuka pliusini, kuri man paovanojo kaj tik gimiau ten tokia nezidele "zuikyte" (tajp as ja vadindavau) su jau apresineta tusinuku nugara ir nublukusiais rubais.. bet vistiek labaj faina Be to _Mopey_ man irgi visai nieko pliusiniai zaislai ir ju pilna mano kamary

2004 m. gruodžio 25 d. 13:03:27
Turejom su broliu du didelius kiskius ir su jais karate zaisdavom.Dar varle Tvakse turejau.

2004 m. gruodžio 10 d. 22:39:21
as tai toki grazu ir dideli peliuka turiu jau gal kokius 8 metus ir dar su tokia didele ir raudona soske labai fainas ir dar daug zaislu turiu tik jau nebeturiu kur ju kisti tai darysiu sode zaislu kampeli

Atsakyti
violin
2004 m. gruodžio 10 d. 22:29:38
dar turiu juos...dvi tokios plastmasines leles..viena Onute,kita Sindi ar pan,suo,pingvinas-Lotas,vezlys-Toris liktais ,nzn,tpks kiskis su ilgom ausim

Atsakyti
uzkasta_negyva
2004 m. gruodžio 10 d. 22:05:11
ką iš vaikystės žaislų labai mėgau, tai tokį megztą raudoną kiškį... koks jis buvo man mieeeeelas.. mmmm.. bet mama išmetė
ką dabar tebeturiu, tai mano vardu pavadintą lėlę, pliušinių žaislų (kuriuos man tebedovanoja.. ).. šiaip vaikystėj nemėgau lėlių. todėl ir turėjau tik kokias tris...

2004 m. gruodžio 10 d. 12:17:35
dar turiu dvi leles kurias man padovanojo kai gimiau.kazkur rusi guli

2004 m. gruodžio 7 d. 00:53:24
grazi tema. turiu tokia antele 'gagota' ish savo krikshtynu. iki shiol ji sveika.

2004 m. gruodžio 6 d. 21:11:05
as turejau galybe guminiu zaislu,kuruos kramtydavau.dar megau savo dideli meskina ir kazkokia nesveika lele kuri linguodavos ir cingsedavo.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
wintry
2004 m. gruodžio 6 d. 00:02:10
Mylimiausias žaislas buvo guminis liūtukas, kurio galvą paspaudus, pasigirsdavo ganėtinai smarkus čypimas, tad jeigu būdavau lauke, visi praeiviai į mane atsisukdavo.

2004 m. gruodžio 5 d. 17:49:54
megstamiausiais buvo pliusinis suniukas su raudonom kelnem...
dar patiko zaist su lelem, turejau ir masineliu

2004 m. gruodžio 5 d. 14:36:21
Ju buvo daug. Didziaja dali anksciau ar veliau sulauziau. Kitus atidaviau i labdara. Dar keli yra lentynoje apdulkeje ir uzmirsti. Taip turbut ir mano pacios vaiku rankyciu sulauks

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Ennio Morricone Ennio Morricone
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3513
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 34686