vat dabar prisiminiau kad dar su draugem turejom toki zaisliuka...mmmh zapuka....niu bet nezaislini o tikra masina kaimyno...kai nieks nemate mes ant jos lipdavom sokdavom kol nesugalvojom jos pastumdyt...ji nuriedejo ir atsitrenkie i medi...po to laiko jos nebematem
hmmmm didelis meskis(dabar be nosies,1 akies,ir dar kazkada suns buvo apsisiotas)raudonas drambliukas su grudeliais(silpnybe tokiems zaislams ir dabar turiu)kaciukas,bet labiau panasus i puma is spalvos ir uodegos,o dabar (nors niekas neklausia)tai 2 meskiukai ir du liutukai
vaikysteje as prisukama turejau lele , mano vyresnysis brolis nusipirko ja sexshope, ji turejo didziuli daikta, kai prisuki ji ji pradeda smaukyt . prisimenu as ta lele , issprogusios akys , raudonas veidas , sukasti dantys , grazi buvo, mylejau ja
pliushinis meshkutis, kuri galiu pavadinti sheimos nariu... jis ir prie stalo sededavo, priziuredavo kad koshe valgyciau, ir kai verkdavau turedavo visas ashareles sugerti... shaunuolis mano rudnosiukas... tiek metu su manim viena lova, stalu ir paslaptimis dalinas, o dar gyvas
gyvenu kaip moku gyvent...
as taj dar tebeturiu sena zaisliuka pliusini, kuri man paovanojo kaj tik gimiau ten tokia nezidele "zuikyte" (tajp as ja vadindavau) su jau apresineta tusinuku nugara ir nublukusiais rubais.. bet vistiek labaj faina Be to _Mopey_ man irgi visai nieko pliusiniai zaislai ir ju pilna mano kamary
as tai toki grazu ir dideli peliuka turiu jau gal kokius 8 metus ir dar su tokia didele ir raudona soske labai fainas ir dar daug zaislu turiu tik jau nebeturiu kur ju kisti tai darysiu sode zaislu kampeli
ką iš vaikystės žaislų labai mėgau, tai tokį megztą raudoną kiškį... koks jis buvo man mieeeeelas.. mmmm.. bet mama išmetė
ką dabar tebeturiu, tai mano vardu pavadintą lėlę, pliušinių žaislų (kuriuos man tebedovanoja.. ).. šiaip vaikystėj nemėgau lėlių. todėl ir turėjau tik kokias tris...
as turejau galybe guminiu zaislu,kuruos kramtydavau.dar megau savo dideli meskina ir kazkokia nesveika lele kuri linguodavos ir cingsedavo.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Mylimiausias žaislas buvo guminis liūtukas, kurio galvą paspaudus, pasigirsdavo ganėtinai smarkus čypimas, tad jeigu būdavau lauke, visi praeiviai į mane atsisukdavo.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 19 d. 12:58:24
2005 m. sausio 13 d. 20:05:27
2005 m. sausio 13 d. 17:16:42
2005 m. sausio 4 d. 15:10:56
2005 m. sausio 4 d. 02:13:21
2005 m. sausio 4 d. 02:08:40
2005 m. sausio 3 d. 23:32:16
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2004 m. gruodžio 26 d. 13:33:03
2004 m. gruodžio 26 d. 13:23:09
2004 m. gruodžio 25 d. 13:29:51
2004 m. gruodžio 25 d. 13:03:27
2004 m. gruodžio 10 d. 22:39:21
2004 m. gruodžio 10 d. 22:29:38
2004 m. gruodžio 10 d. 22:05:11
ką dabar tebeturiu, tai mano vardu pavadintą lėlę, pliušinių žaislų (kuriuos man tebedovanoja..
2004 m. gruodžio 10 d. 12:17:35
2004 m. gruodžio 7 d. 00:53:24
2004 m. gruodžio 6 d. 21:11:05
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 6 d. 00:02:10
2004 m. gruodžio 5 d. 17:49:54
dar patiko zaist su lelem, turejau ir masineliu
2004 m. gruodžio 5 d. 14:36:21