as turejau suni.. toki ne pliusini, bet toki senovini medziagini toki net kieta.. ir jis vedziodavau lyg tikra suni.. dabar jau nezinau kur jis, nes pries kelis metus sukroviau visus zaislus i maisa ir isnesiau kiemo vaikams kad issidalintu, nemegstu zaislu..
Oi,mano vaiksytes zaislai - mediniai,prie sienu prikalti,dar ir dabar i juos tenka ziuret...
O jei rimtai,tai vaikystej turejau be galo daug ir be galo ivairiu ivairiausiu...Niu gal ne tiek daug kad atskiro kamabario jiem sukraut reiktu bet visgi pakankamai nemazai..Zaisdavau su pliusinukais ir smelio dezei pritaikytais zailsiukas,su masinytem ir su barbem,su ivairiom lelytem - kudikeliais ir visokios zaidimu knygutem...visos masinytes,barbes,leles ir panasus zaisliukai jau seniai isbarstyti,atiduoti ir gal nelabai net pasiilgti,o stai pliusinukai (kuriu vienas senesnis uz mane daug daug meteliu...) vis dar mano kamabry pas mane ir stebi kaip as aug Miela atsimint vaikyste,bet visgi ji man dar nesibaige,o is to ankstyvo vaikisko amziaus malonus atsiminimai tie zaisliukai..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 5 d. 13:29:48
2004 m. gruodžio 5 d. 08:52:52
2004 m. gruodžio 4 d. 22:28:55
2004 m. gruodžio 4 d. 22:07:01
2004 m. gruodžio 4 d. 22:05:07
O jei rimtai,tai vaikystej turejau be galo daug ir be galo ivairiu ivairiausiu...Niu gal ne tiek daug kad atskiro kamabario jiem sukraut reiktu bet visgi pakankamai nemazai..Zaisdavau su pliusinukais ir smelio dezei pritaikytais zailsiukas,su masinytem ir su barbem,su ivairiom lelytem - kudikeliais ir visokios zaidimu knygutem...visos masinytes,barbes,leles ir panasus zaisliukai jau seniai isbarstyti,atiduoti ir gal nelabai net pasiilgti,o stai pliusinukai (kuriu vienas senesnis uz mane daug daug meteliu...) vis dar mano kamabry pas mane ir stebi kaip as aug