|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Dainos, kurios jus vimdo. Dainos, po kurių užplūsta agresija?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2010 m. sausio 3 d. 11:52:15
2009 m. rugpjūčio 21 d. 12:02:10
2009 m. rugpjūčio 21 d. 02:26:43
Tokį patarimą `nepatinka - neklausyk` tik iš debilo išgirsi. Nesupranta, kad `klausytis` ir ` girdėti` - du skirtingi dalykai. Gal viešose vietose tampaxų prisikaišiot į ausis, kad negirdėt iš mobiliakų sklindančių trijų natų šedevrų. Karočia, debiliška muzika debilams - no more comments
Vaje, koks tviskantis intelektu komentaras. Tokia išmintis ir apakinti gali.
Esmė tame, žmogau, kad kartais negali išvengti tau nepatinkančių dalykų, šiuo atveju - muzikos. Taip, kartais tenka, kad ir dantis sukandus, jos klausyti. Asmeniškai, mane irgi nervina tie "trijų natų šedevrai", bet kažkodėl vaizduoti kankinės ir dramatizuoti "vaje, vaje, kiek daug š... aplinkui" man irgi nesinori. Suprantu, kad dėl tokių menkniekių nervintis yra kvaila. Kas nori, tas tą klauso. Susitaikyk su tuo ir paprasčiausiai nekreipk dėmesio. Negi taip sunku?
P.S. Ir kitą kartą, prieš vadindamas kitus debilais, pasižiūrėk į veidrodį. Manau nereikia net sakyti, kad jame išvysi didžiausią iš jų.
2009 m. rugpjūčio 21 d. 01:49:55
2009 m. rugpjūčio 21 d. 00:38:05
Bet kokiu atveju, nevemiu nuo jų - paprasta perjungt kanalą, sumažint garsą iki 0 ir pasileist visu garsu tai, kas patinka.
Ir koks gi cia patarymas, cia savaime suprantama, kad perjungi daina jei nepatinka. Kaip jau sakiau, ne visada gali isvengti nemegstamos muzikos.
Hm, nepastebėjai, kad čia yra tokių, kuriems tokie elementarūs dalykai nesuprantami?
2009 m. rugpjūčio 21 d. 00:12:56
Bet kokiu atveju, nevemiu nuo jų - paprasta perjungt kanalą, sumažint garsą iki 0 ir pasileist visu garsu tai, kas patinka.
Ir koks gi cia patarymas, cia savaime suprantama, kad perjungi daina jei nepatinka. Kaip jau sakiau, ne visada gali isvengti nemegstamos muzikos.
2009 m. rugpjūčio 20 d. 21:00:57
Jei daina nepatinka, tai ir neklausai, what's the problem? Juk niekas neverčia.
Kartais juk buna tokiu cituaciju kai negali isvengti ir tenka paklausyti nepatinkancios muzikos.
Ir so what? Pati atsiduriu tokiose situacijose gan dažnai, bet kažkaip puke fest'ų nuo "tokio didelio šūdo kiekio" nedarau. Taip, man nepatinka, bet kartais išvengti negaliu ir isterikuoti nepradedu.
O šiaip, Rutonė kaip ir viską pasakė. Visiems dramatizuotojams, kuriems išgirdus kokią "šūdiną" dainą skrandžio turinys prašyte prašosi lauk, reikėtų labai atidžiai įsiskaityti į jos žinutės paskutinį sakinį:
2009 m. rugpjūčio 20 d. 20:05:39
O jei mums tos dainos, klipai ar muzika nepatinka, tai kaip tik nereikia apie tai galvoti ir kalbeti.
2009 m. rugpjūčio 20 d. 19:16:38
Jei daina nepatinka, tai ir neklausai, what's the problem? Juk niekas neverčia.
Kartais juk buna tokiu cituaciju kai negali isvengti ir tenka paklausyti nepatinkancios muzikos.
2009 m. rugpjūčio 20 d. 18:48:56
2009 m. rugpjūčio 20 d. 13:12:17
2009 m. rugpjūčio 20 d. 01:45:18
Kas nervinsai, tas ir panašus į dramatiką, kurio vaikai rųži gimsta.
Blackened ačiū už lekciją - tavo dėka čia visi praregėjo, visi tapo supratingi, tolerantiški, nuolaidūs,...dabar mums gaga nebe kekšė, o talentinga menininkė !
Žmogau, nebandyk apeliuoti į mano emocijas - nieko neišeis. Ir neištraukinėk iš konteksto (nes gaga visai ne prie ko, mano mielas). Pirmai pradžiai, būtų gerai jei perskaitytum ir suvoktum kas rašoma. O tada prašom - liek savo ironiją ir sarkazmą kiek tik telpa.
Kitas dalykas. Aš nesistengiu niekam padėti "praregėti". Bet taip, mane užknisa tokie dramatizuotojai kaip tamsta, kuriems ta šūdina muzika ir popsas visuomet kliūva. Man tai irgi nepatinka, bet aš nekreipiu į tai dėmesio. Pabandyk ir tu "ignore" funkciją, gal sakau, patiks. Žinok tada aplinkui negirdi jokio šūdo ir nereikia rašinėt tokių "kankinio" komentarų. Nes tau paprasčiausiai nusispjaut. Argi ne smagu?
2009 m. rugpjūčio 20 d. 01:41:44
Nerealiai užknisa Katy Perry, Lady Gaga. (puke)
Šlykštu.
Va tokias tai šaudyt reikia!!!!
100% pritariu
2009 m. rugpjūčio 20 d. 01:17:17
Blackened ačiū už lekciją - tavo dėka čia visi praregėjo, visi tapo supratingi, tolerantiški, nuolaidūs,...dabar mums gaga nebe kekšė, o talentinga menininkė !
2009 m. rugpjūčio 19 d. 18:12:37
2009 m. rugpjūčio 19 d. 18:11:38
Su viskuo sutinku, bet kyla klausimas : jei mes čia daugumoje klausomės ne šūdinos muzikos, tai kodėl visur girdim tiek daug šūdo ? Nesuprantu...
Mane nervina tokie dramatizuotojai. Iš serijos: "Vaje, girdžiu Gagos dainą, tuoj apsivemsiu!"(na, ir panašiai). Visų pirma, reikia susivokti, kad yra visokios muzikos ir visuomet atsiras tokių, kurie klausys tokios muzikos, kuri tau nepatinka. Ir šiaip, sąvoka "(ne) šūdina" laaabai subjektyvus reikalas. Visų antra, aš nuoširdžiai nesuprantu ko jūs taip knisatės dėl to popso? Nepatinka - viskas gerai, bet kam čia kelti tokias dramas? Nekreipi dėmesio ir viskas tvarkoj. Kam čia dejuoti, kad "visur girdim tiek daug šūdo"?
2009 m. rugpjūčio 19 d. 17:50:54
Su viskuo sutinku, bet kyla klausimas : jei mes čia daugumoje klausomės ne šūdinos muzikos, tai kodėl visur girdim tiek daug šūdo ? Nesuprantu...
Mes todel girdim tiek daug to š... , nes jo atlikejai turi pakankamai bapkiu nusipirkti auksciausias vietas topuose. o po to kai pamato koks zmogelis topus ir pagalvoja , kad jei topo virsuneje tai tipo cia sustrai yra
2009 m. rugpjūčio 18 d. 23:48:17
Nerealiai užknisa Katy Perry, Lady Gaga. (puke)
Šlykštu.
Va tokias tai šaudyt reikia!!!!
Tikra tiesa. Bet man atrodo jos nemirtingos
2009 m. rugpjūčio 18 d. 23:39:37
2009 m. rugpjūčio 18 d. 19:56:06
"kate parry - hot n cold" - tiesiog nervais groja.
Jau net uzmirses buvau sita daina, man visai patiko ji, reikes acisiusti