Aš ir nesakau, kad negal;i rašyti. Tiesiog slow your horses kai pasakoji man mokykloj, pasakok tik geriausius, ir duok nuorodas please. Ačiū. O kas primi du?
Eik sau. Jei šnekėjau su Tavimi,tai dar nereiškia,kad negaliu iškelt temos čia. Jis laikomas 3 pagal pasaulyje geriausiu komiku, tad joks music'o lankytojas,net ir tas,kuris čia sėdi kiaurą parą, neuždraus. Apie ką noriu,apie tą ir šneku.
Ar girdėjote šitą asmenybę? Eddie Izzard'as - "profesionalus transvestitas" "vyras lesbietė" ir panašiais epitetais save pasikrikštijęs Britanijos komikas. Turbūt geriausia jo šou - Dressed To Kill San Francisce. Protingas, kokybiškas ir tikrai labai labai juokingas humoras. Man patiko (ilgai žinojau,kad toks komikas yra,bet vis nerasdavau laiko pažiūrėti jo pasirodymų) Kaip Jums?
Taip pat, kokie kiti Jūsų mėgstami komikai?
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
2008 m. lapkričio 28 d. 18:35:25
2008 m. lapkričio 28 d. 17:45:01
2008 m. lapkričio 28 d. 17:42:15
2008 m. lapkričio 28 d. 17:40:14
Taip pat, kokie kiti Jūsų mėgstami komikai?