Aš ir nesakau, kad negal;i rašyti. Tiesiog slow your horses kai pasakoji man mokykloj, pasakok tik geriausius, ir duok nuorodas please. Ačiū. O kas primi du?
Eik sau. Jei šnekėjau su Tavimi,tai dar nereiškia,kad negaliu iškelt temos čia. Jis laikomas 3 pagal pasaulyje geriausiu komiku, tad joks music'o lankytojas,net ir tas,kuris čia sėdi kiaurą parą, neuždraus. Apie ką noriu,apie tą ir šneku.
Ar girdėjote šitą asmenybę? Eddie Izzard'as - "profesionalus transvestitas" "vyras lesbietė" ir panašiais epitetais save pasikrikštijęs Britanijos komikas. Turbūt geriausia jo šou - Dressed To Kill San Francisce. Protingas, kokybiškas ir tikrai labai labai juokingas humoras. Man patiko (ilgai žinojau,kad toks komikas yra,bet vis nerasdavau laiko pažiūrėti jo pasirodymų) Kaip Jums?
Taip pat, kokie kiti Jūsų mėgstami komikai?
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
Jei kam įdomu, ką AI mano skirtingais klausimais, tas žmogus pats to AI pasiklaus. Nebūtina kiekvieną savo diskusiją su AI raportuoti čia, nes TAI NIEKAM NĖRA ĮDOMU. Tamsta gal ir turi žiupsnelį savikritiškumo, bet nesugeba į tai atsižvelgti ir keistis.
2008 m. lapkričio 28 d. 18:35:25
2008 m. lapkričio 28 d. 17:45:01
2008 m. lapkričio 28 d. 17:42:15
2008 m. lapkričio 28 d. 17:40:14
Taip pat, kokie kiti Jūsų mėgstami komikai?