Matau, visai šviežia grupė, labai neapgalvotai pasirinkusi pavadinimą... Kadangi dar švieži jie, tai trūksta suformuoto savito stiliaus. Truputi nuobodoka, vokalas pasyvus, nėra jokios gaidelės, kuri "užvestų" klausantis, todėl balai kenčia:
7/10
Aš dar truputi su savo psichodelika pasimaskatuosiu:
Dėl tokių siūlymų kaip tavo aš labiau mėgstu ilgesnius kūrinius. Nuobodu, posmas, priedainis, vėl posmas, vėl priedainis, tas pats šabloniškas visų instrumentų grojimas ir neįdomus moteriškas balsas vis tą patį varantis. O klipas irgi neskoningas. 5/10.
Aš pasiūlysiu vieną subtiliausių, vieną radikaliausių kada nors girdėtų kūrinių progresyviojo roko repertuare:
Na ne mano skonio, bet neblogas paįvairinimas repertuaro. Man kiek daugiau norėsi ritmo ir stipresnio vokalo. Skiriu 8 dešimtbalėje sistemoje. Na aš siūlau įvertinti štai ką (ypač mėgstantiesm ilgesnius kūrinius):
Na nemėgsu kurinių kurie trunka ilgiau negu 6 min. Atsibodo klausyti. 7/10
Dėl tokių siūlymų kaip tavo aš labiau mėgstu ilgesnius kūrinius. Nuobodu, posmas, priedainis, vėl posmas, vėl priedainis, tas pats šabloniškas visų instrumentų grojimas ir neįdomus moteriškas balsas vis tą patį varantis. O klipas irgi neskoningas. 5/10.
Aš pasiūlysiu vieną subtiliausių, vieną radikaliausių kada nors girdėtų kūrinių progresyviojo roko repertuare:
Labai stipri psichodelika. Gitara šauni. Šiaip per tas 20 minučių pasidariau keletą dalykų, bet tuo pačiu jaučiau muzikos galią ir mane tai užkrėtė. 10/10.
Aš pasigailėsiu klausytojų, nors turėjau variantą galvoje dėti 26 minučių ilgio kūrinį, bet tiek to, tebūnie kažkas intensyvesnio, bet trumpesnio:
Klausantis vienu metu pamaniau, kad būsių įjungęs du youtube puslapius, nes Emptiness - Lowland suskambo taip lyg tie grotuvai grotų nesutapdami kelių sekundžių intervalu. Vietom lyg aidas, vietom tikra kokofonija, tačiau visumoj kūrinys išsikristalizavo į savitą harmoniją, kuri itin įspūdinga tarpe 2;45 - 3.15. Sunkiai klausomas, reikalauja susitelkimo.
Panašaus plauko Talbot - EgoMine
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2015 m. liepos 22 d. 03:54:42
Gal vis tik tęsiam šį reikalą?
2015 m. gegužės 15 d. 11:50:10
9/10.
2015 m. gegužės 15 d. 06:59:59
9/10
,,,
let it flow
https://music.tangledthoughtsofleaving.com/track/deep-rivers-run-quiet
2015 m. sausio 14 d. 23:05:15
6/10
2015 m. sausio 14 d. 22:22:27
6
2015 m. sausio 14 d. 12:15:04
8/10
,,,
2015 m. sausio 14 d. 09:59:57
labai nice.
10/10
https://youtu.be/1CGhx8H9h-U?t=2s
2015 m. sausio 2 d. 17:55:38
7/10
nžn, ar čia gerai, bt man tai, atrodo, kad visai patinka man, šiaip
2014 m. lapkričio 1 d. 20:34:30
Matau, visai šviežia grupė, labai neapgalvotai pasirinkusi pavadinimą... Kadangi dar švieži jie, tai trūksta suformuoto savito stiliaus. Truputi nuobodoka, vokalas pasyvus, nėra jokios gaidelės, kuri "užvestų" klausantis, todėl balai kenčia:
7/10
Aš dar truputi su savo psichodelika pasimaskatuosiu:
2014 m. lapkričio 1 d. 19:57:51
8/10
2014 m. lapkričio 1 d. 14:36:27
Na ne mano skonio, bet neblogas paįvairinimas repertuaro. Man kiek daugiau norėsi ritmo ir stipresnio vokalo. Skiriu 8 dešimtbalėje sistemoje. Na aš siūlau įvertinti štai ką (ypač mėgstantiesm ilgesnius kūrinius):
https://www.youtube.com/watch?v=VurhzANQ_B0
2014 m. lapkričio 1 d. 14:32:06
2014 m. lapkričio 1 d. 14:16:47
2014 m. lapkričio 1 d. 03:54:46
Na nemėgsu kurinių kurie trunka ilgiau negu 6 min. Atsibodo klausyti. 7/10
2014 m. spalio 30 d. 23:53:55
Labai stipri psichodelika. Gitara šauni. Šiaip per tas 20 minučių pasidariau keletą dalykų, bet tuo pačiu jaučiau muzikos galią ir mane tai užkrėtė. 10/10.
Aš pasigailėsiu klausytojų, nors turėjau variantą galvoje dėti 26 minučių ilgio kūrinį, bet tiek to, tebūnie kažkas intensyvesnio, bet trumpesnio:
2014 m. spalio 30 d. 20:59:53
8/10
2014 m. spalio 30 d. 12:51:46
9/10
,,,
2014 m. spalio 29 d. 21:58:02
Klausiau vasarą šitą, tik nežinojau kaip įvertinti. Dabar irgi nežinau. Tai 8 duodu iš 10.
2014 m. rugpjūčio 8 d. 20:40:55
7.5
Klausantis vienu metu pamaniau, kad būsių įjungęs du youtube puslapius, nes Emptiness - Lowland suskambo taip lyg tie grotuvai grotų nesutapdami kelių sekundžių intervalu. Vietom lyg aidas, vietom tikra kokofonija, tačiau visumoj kūrinys išsikristalizavo į savitą harmoniją, kuri itin įspūdinga tarpe 2;45 - 3.15. Sunkiai klausomas, reikalauja susitelkimo.
Panašaus plauko Talbot - EgoMine
2014 m. rugpjūčio 8 d. 18:31:23
9,5